Türk
Council
Gelemedim, içimde kaldı. Her türlü sataşırım. Ferhat abi izah etti dimi abi durumu.sataşma yapma.
Gelemedim, içimde kaldı. Her türlü sataşırım. Ferhat abi izah etti dimi abi durumu.sataşma yapma.
Üşenmez isen buyur gel hocam Şişli'ye
Şehirler arası gezmek istersen de B.düzü grubu da var, ben gidemedim sen git
Anca bir kaç günlük yol zaten hocam4. Levent'te çalışıyorum hocam zaten.
Birkaç gün önce de Beylikdüzü'nde kuzenlerin yanındaydım.
Artık kısmet bir sonrakine katılırım inşallah...
Gelemedim, içimde kaldı. Her türlü sataşırım. Ferhat abi izah etti dimi abi durumu.
Dur ben sana kabaca özel mesaj ile anlatayım da, laf söz etme sonrakıskandın bizi dimi
anlattı sorun yok.
Anca bir kaç günlük yol zaten hocam
4 leventte iseniz bizim buluşmalara daha rahat katılabilirsiniz gibi duruyor. Referansınız varsa tabi
Bilmem onu tam olarak ben de bilmiyorum Afilli oluyor böyle söyleyinceNasıl bir referans hocam?
Bilmem onu tam olarak ben de bilmiyorum Afilli oluyor böyle söyleyince
Buluşma gününü kararlaştıralım, malum araya bayram girdi. Arkadaşların da müsaadesi ile buraya yazarım günü hocamOlmaz mı ya referans... ?
Buluşma gününü kararlaştıralım, malum araya bayram girdi. Arkadaşların da müsaadesi ile buraya yazarım günü hocam
Gönlüm İstanbul'da! Selamlar sevgiler!Yarın akşam saat 5 sularında akşam ve ikindi ve akşam ezanlarına müteakiben bir buluşma gerçekleşecektir. Buluşma yeri Şişli-Çağlayan'dadır. 2 hafta sonra bir buluşma daha olacaktır. Katılmak isteyenler özel mesaj ile bildirebilirler.
İlan olunur.
Muhakkak bekleriz hocam.Gönlüm İstanbul'da! Selamlar sevgiler!
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hafta çarşamba günü İstanbul Adalet Sarayı yakın çevresinde klasikleşen Şişli-Kağıthane buluşması var. Saat 4.30-5.00 civarı toplanmaya başlıyoruz genelde. Katılmak isteyen arkadaşların müracaata başvurması rica olunur.