Nickim10Harf
Community
Günde kaç ml likit tüketiyorsunuz en fazla ve en az
Kaç mg Nikotin
Kaç mg Nikotin
hemen deniycem hocam teşekkür ederim, aslında şimdiye kadar 12 mg ile memnundum ama iş yoğunluğu ve stres yüzünden yetmemeye başladı umarım bu yolla aşarımNikotin zorluyorsa teli inceltmeli evet. Denemeden de daha fazla keyif alıp almayacağınızı bilemezsiniz ama sizi daha az zorlayacaktır, onu söyleyebilirim.
MMS 80/20 18mg nbase tüketiyorum zamanında 30-35 tek normal ateşli tiryakiliğine sahip biri olarak. Günlük 4ml civarı yetiyor bana.
Kısa mola süreniz olmasına üzüldüm, zor bir durum.
Demin geldi aroma. Bu nasıl bir aroma bea. Zift gibi rengi var, zaten normal coilin içinden geçer buBende demledim zift gibi oldu ve coil düşmanı meret
Abi hem 8 Şubat'ta hem 15 Şubat'ta oğlumun hastane randevuları var. Pis denk geldi.@Nacruno @shivers @Saldıray Abi uğraşmayın demlemekle. demlenmişi var. 8 inde gelin gelin deneyin likit deneme buluşması gibi birşey olacak bu seferki. kaçırmayın bence
geçmiş olsun abim. yapılacak birşey olursa bi alo uzağındayım biliyorsunAbi hem 8 Şubat'ta hem 15 Şubat'ta oğlumun hastane randevuları var. Pis denk geldi.
Çook sağol abim, teşekkürler.geçmiş olsun abim. yapılacak birşey olursa bi alo uzağındayım biliyorsun
Ben gelicem.geçmiş olsun abim. yapılacak birşey olursa bi alo uzağındayım biliyorsun
ekleme yapayım. akşam 6 7 ye kadar ordayız
Aman hocam fazla değilmi, dokunmuyormu size
Hocam çok değilmi ya ben 3-4 ml içiyorum kendime çok görüyorum sizi rahatsız etmiyor mudl olarak günde 10-15 ml 95/5 vg pg oxi sieg nic
Hocam nikotinsiz likit bulamıyorum ben maalesef 0.3 nik içmek zorunda kalıyorum siz nereden alıyorsunuz evde kendim yapmaya çalışsam malum ailedekiler kıyamet kopartır ????2-3 ml mtl 6 mg
3-5 ml dl 0 mg
Nerden nereye diyorum 2 sene sonunda .. Darısı nikotini ve günlük tüketimini kendini üzmeden azaltmak isteyenlerin başına
Hocam siz yine iyi 15-20 ml içen var2 mod 2 atomizer ile gezdiğim için malesef tüketimim bana göre yüksek.
Emzik gibi ağzımdan düşürmüyorum deyim yerindeyse.
6 mg likit kullanıyorum günlük tüketimim minumum 6 ml en fazla 10 ml
Hocam lemon sherbet nasıl bir şey dinner Lady sweet fusion kullandım çok harikaydı lemon sherbet i de çok met ettilerLemon Sherbet olunca ekmeğin üstüne sürüp yiyorum..
Diğerleri 7-10 ml buluyordur. mtl 6-9mg
Aynen buna da şükür hocam.Hocam siz yine iyi 15-20 ml içen var
Teessüf şaaptımHocam siz yine iyi 15-20 ml içen var