Nickim10Harf
Community
Günde kaç ml likit tüketiyorsunuz en fazla ve en az
Kaç mg Nikotin
Kaç mg Nikotin
Abi aklıma girme yaaaaLatakia yi %10 ile demleyip, Tobacco absolute gibi kullanmalı bence...
30 ml likit içerisine 5-10 damla falan![]()
Sobalı evde yasadiysaniz Üstad,İda rda da denemeyi düşünüyordum ben de. 555-realcig severim ben de. Valla beklenti yerlere düştü iyice latakia için![]()
Walla TheMalco (TurkeyVaping) nün tester setini almıştım.Abi aklıma girme yaaaaEvde bir iki tütünlü vardı atayım içerisinde diyorum
![]()
Sobalı evde yasadiysaniz Üstad,
Size inanılmaz bir nostalji yaşatacak.
O borulardan tüten duman mi desem,
O boruların içerisinde ki kurum mu desem...
![]()
Akşam test edeceğim 60 ml e 5 ml atacağım gaza geldimWalla TheMalco (TurkeyVaping) nün tester setini almıştım.
Turkish diye bir likiti var.
Virginya tutunune %5-10 latakia eklenmiş gibi.
Onu icebiliyorum. Hatta ağızda acayip sigara tadı bırakıyor.
Ama tek başına dayanamiyorum o tada.
Sobalı evde yaşamadım hiç ama valla beklentimi yerlere düşürdünüzSobalı evde yasadiysaniz Üstad,
Size inanılmaz bir nostalji yaşatacak.
O borulardan tüten duman mi desem,
O boruların içerisinde ki kurum mu desem...
![]()
Bana en çok sigara alternatifi olan parlıament blue oldu.Sobalı evde yaşamadım hiç ama valla beklentimi yerlere düşürdünüzAtoyu sirkeli suya yatırtır diyolar. Söndürüp tekrar yakılan sigara diyolar. Lastik kokusu diyolar. OOyykkkkk diyolar. Leş diyorlar. Gelmeden iğrendim resmen
. Black note aromalarından burley denemiş, bir tank sonra içememiştim kokusu bile ooykk geldi bana. Hiç uymadı neredeyse. ilk fırtlar eh işte dedirtti ama sonradan yok olmadı yani. Zar zor bitirdim tankı. Sırf şu yemeklerden sonra yakmamak için denemek istedim. Hayırlısı bakalım neler olcak
Elimde hazır demlenmiş cdd no.8 vardı 20 ml kadar. Biraz şekerli gelmişti en son, en kötü ona damlatırım 7-8 damla bakalım.
Üstad şöyle soyleyim.Sobalı evde yaşamadım hiç ama valla beklentimi yerlere düşürdünüzAtoyu sirkeli suya yatırtır diyolar. Söndürüp tekrar yakılan sigara diyolar. Lastik kokusu diyolar. OOyykkkkk diyolar. Leş diyorlar. Gelmeden iğrendim resmen
. Black note aromalarından burley denemiş, bir tank sonra içememiştim kokusu bile ooykk geldi bana. Hiç uymadı neredeyse. ilk fırtlar eh işte dedirtti ama sonradan yok olmadı yani. Zar zor bitirdim tankı. Sırf şu yemeklerden sonra yakmamak için denemek istedim. Hayırlısı bakalım neler olcak
Elimde hazır demlenmiş cdd no.8 vardı 20 ml kadar. Biraz şekerli gelmişti en son, en kötü ona damlatırım 7-8 damla bakalım.
Parliamentin müptelasıyız zaten abi. Şuan tankımda 26.08 de demlediğim parliamenti içiyorum. Çok başarılı bir aroma. Sonraki favorim de deepwood leaf.Bana en çok sigara alternatifi olan parlıament blue oldu.
Aynı yorumları Castle long için de söylüyenler vardı. Çok sevdim ben. İnşallah bu da tutar bakalımÜstad şöyle soyleyim.
Ya bitiremiyeceksiniz 1 tankı.
Ya da litre demleyeceksiniz bir sonraki sefer
Ortası olmayan bir aroma.
Aynı yorumları Castle long için de söylüyenler vardı. Çok sevdim ben. İnşallah bu da tutar bakalım![]()
Ustat o likitten 1 litre icebilen adamin heykelini dikerlerÜstad şöyle soyleyim.
Ya bitiremiyeceksiniz 1 tankı.
Ya da litre demleyeceksiniz bir sonraki sefer
Ortası olmayan bir aroma.
Sobalı evde yaşamadım hiç ama valla beklentimi yerlere düşürdünüzAtoyu sirkeli suya yatırtır diyolar. Söndürüp tekrar yakılan sigara diyolar. Lastik kokusu diyolar. OOyykkkkk diyolar. Leş diyorlar. Gelmeden iğrendim resmen
Bende demledim zift gibi oldu ve coil düşmanı meretUstat o likitten 1 litre icebilen adamin heykelini dikerleradamin rengi bile degisir, kapkara olur
Hocam kahvalti ve yemek sonralari bende cok sikinti cektim sigara icmemek icin ilk zamanlar. Biraz kendimi tutarak daha hirsla cektim buhari. 10-15 gun sonra alistim yeni duruma. Cunku "benim yeni sigaram bu" demistim. ayrica bu likitte bana o zamanlar cok iyi gelmisti. hala yemek sonralari ve cay/kahve ile ya 555 ya da net golden virginia tarzi likit tuketiyorum. Biraz kendinizi zorlarsaniz basarirsiniz. ????
edit: BU LIKIT
Ne imiş o muhteşem 3 lüTum NET icerikli aromalar oyle. 2ml'den sonra degistiriyorum, oncesinde bobine bakmiyorum bile zaten. cunku bakinca icemiyorum
sanirim 10 cesit kadar almistim NET. 3 cesit harika bir icimli. Onlardan almaya devam ederim ama digerlerinin kahrini cektigime degmiyor. @Saldıray Abi
8 inde gel bi sürü likit olacak denemelik%10dan ayar çekerim bende o zamanEyvallah.