• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit Günde Kaç Ml Likit İçiyorsunuz?

30ga ka1 ~2ohm civarı kullanıyorum genelde. 32ga da gayet güzel ama bazı arkadaşlar pamuk geçirirken zorlanabiliyor.
Tel inceltme işi kademeli gidilirse daha iyi olabilir. 26ga kullanan 30'dan önce bir süre 28ga denemeli bence çünkü 26'dan direkt 30'a geçince aradaki yüksek hissiyat farkı kullanıcıyı caydırabilir.
Ek olarak ince teli sıcak hassasiyeti olan arkadaşlara da şiddetle öneririm.
mola sürelerim kısıtlı olduğu için 12 mg (28 ga tel 1.10 ohm civarı) likit pek kesmiyor, 18 mg kullanmaya başladım ancak bu sefer boğazımı çok fazla rahatsız ediyor...
bu şekilde kullanır isem daha keyifli bi içim yakalayabilirim belki.

mola sürelerim kısıtlı olduğu için 12 mg (28 ga tel 1.10 ohm civarı) likit pek kesmiyor, 18 mg kullanmaya başladım ancak bu sefer boğazımı çok fazla rahatsız ediyor...
bu şekilde kullanır isem daha keyifli bi içim yakalayabilirim belki.
Nikotin zorluyorsa teli inceltmeli evet. Denemeden de daha fazla keyif alıp almayacağınızı bilemezsiniz ama sizi daha az zorlayacaktır, onu söyleyebilirim.
MMS 80/20 18mg nbase tüketiyorum zamanında 30-35 tek normal ateşli tiryakiliğine sahip biri olarak. Günlük 4ml civarı yetiyor bana.
Kısa mola süreniz olmasına üzüldüm, zor bir durum.

7-8 ml 9mg mtl
4-5 ml 3mg dl
Sabah kahvaltı ve akşam yemeği sonrası birer dal ateşli. Yemek sonraları genelde buhar zevk vermiyor hala. Yalan söylemiyim hiç :D haftada bir pakete yakın gidiyor.

Latakia deneyerek ateşliyi de yemeklerden sonra içerek bırakmayı denicem bakalım çok metheden oldu.
Gel bir ara görüşelim latakia var demlenmiş. @shivers dayıda gelir :D Bu arada bende günce 2 tanka yakın fev 17 de tüketiyorum. Ateşli günde 3-4 adet içiyorum.

Kargo bekliyorum 2ml tester aroma sipariş geçtiydim, bu akşam demlerim heralde :D Ama görüşelim tabi abi :D yüzde kaç ile demlenir bu latakia ? kaç günde demlenir ?
Az cok sizin likit zevkinizi bildigimden latakia'dan sadece 2 firt cekebileceginizi dusunuyorum. :p
ilk firt soke olus, ikinci firt neydi bu bir daha cekim bakim. Sonra oyyyykkkk :ROFLMAO:

Kargo bekliyorum 2ml tester aroma sipariş geçtiydim, bu akşam demlerim heralde :D Ama görüşelim tabi abi :D yüzde kaç ile demlenir bu latakia ? kaç günde demlenir ?
En son bana sor hiç anlamam 100 ml e 10 ml boca ettim :D

İlke Kimya %10 önermiş. Zaten leş bi aroma olduğu için %9-10 arasında pek fark olacağını sanmam. :D
%2-3 bile o iğrenç tadı verir. Yine de denemek istiyorum @Saldıray Abi :D

Az cok sizin likit zevkinizi bildigimden latakia'dan sadece 2 firt cekebileceginizi dusunuyorum. :p
ilk firt soke olus, ikinci firt neydi bu bir daha cekim bakim. Sonra oyyyykkkk :ROFLMAO:
Yav şu kültablası yalamış gibi oluyosunuz diyolardı :D Sırf meraktan ve yemek sonrası sigara isteğimi bastırsın diye aldım. Bakalım nasıl birşey çıkacak. İnşallah ooyykkk olmayız :D

Yav şu kültablası yalamış gibi oluyosunuz diyolardı :D Sırf meraktan ve yemek sonrası sigara isteğimi bastırsın diye aldım. Bakalım nasıl birşey çıkacak. İnşallah ooyykkk olmayız :D
kultablasi yalamis gibi olmayi tercih edebilirdim. ???? Ben yanik lastik tadi aldim. 3 cesit latakia versiyonu almistim ucu de birbirine benziyordu yanik lastik kokusunda. Hatta 555 likitin icine biraz damlattim tobacco absolute etkisi yaratir guzel olur diye ama gitti canim 555. Benim nefret ederek cope attigim tek aroma turu oldu.

bence denerken tanki bile doldurmayin ilk etapta. sadece islattiginiz pamuktaki yeter :ROFLMAO:

ha birde ben pamuklamadan sonra tanki takmadan atesleme yapip cikan buhari koklarim hep. iste o asama bile size fikir verir :geek:

kultablasi yalamis gibi olmayi tercih edebilirdim. ???? Ben yanik lastik tadi aldim. 3 cesit latakia versiyonu almistim ucu de birbirine benziyordu yanik lastik kokusunda. Hatta 555 likitin icine biraz damlattim tobacco absolute etkisi yaratir guzel olur diye ama gitti canim 555. Benim nefret ederek cope attigim tek aroma turu oldu.

bence denerken tanki bile doldurmayin ilk etapta. sadece islattiginiz pamuktaki yeter :ROFLMAO:

ha birde ben pamuklamadan sonra tanki takmadan atesleme yapip cikan buhari koklarim hep. iste o asama bile size fikir verir :geek:
İda rda da denemeyi düşünüyordum ben de. 555-realcig severim ben de. Valla beklenti yerlere düştü iyice latakia için :D

Geri