Nickim10Harf
Community
Günde kaç ml likit tüketiyorsunuz en fazla ve en az
Kaç mg Nikotin
Kaç mg Nikotin
mola sürelerim kısıtlı olduğu için 12 mg (28 ga tel 1.10 ohm civarı) likit pek kesmiyor, 18 mg kullanmaya başladım ancak bu sefer boğazımı çok fazla rahatsız ediyor...30ga ka1 ~2ohm civarı kullanıyorum genelde. 32ga da gayet güzel ama bazı arkadaşlar pamuk geçirirken zorlanabiliyor.
Tel inceltme işi kademeli gidilirse daha iyi olabilir. 26ga kullanan 30'dan önce bir süre 28ga denemeli bence çünkü 26'dan direkt 30'a geçince aradaki yüksek hissiyat farkı kullanıcıyı caydırabilir.
Ek olarak ince teli sıcak hassasiyeti olan arkadaşlara da şiddetle öneririm.
Nikotin zorluyorsa teli inceltmeli evet. Denemeden de daha fazla keyif alıp almayacağınızı bilemezsiniz ama sizi daha az zorlayacaktır, onu söyleyebilirim.mola sürelerim kısıtlı olduğu için 12 mg (28 ga tel 1.10 ohm civarı) likit pek kesmiyor, 18 mg kullanmaya başladım ancak bu sefer boğazımı çok fazla rahatsız ediyor...
bu şekilde kullanır isem daha keyifli bi içim yakalayabilirim belki.
Gel bir ara görüşelim latakia var demlenmiş. @shivers dayıda gelir Bu arada bende günce 2 tanka yakın fev 17 de tüketiyorum. Ateşli günde 3-4 adet içiyorum.7-8 ml 9mg mtl
4-5 ml 3mg dl
Sabah kahvaltı ve akşam yemeği sonrası birer dal ateşli. Yemek sonraları genelde buhar zevk vermiyor hala. Yalan söylemiyim hiç haftada bir pakete yakın gidiyor.
Latakia deneyerek ateşliyi de yemeklerden sonra içerek bırakmayı denicem bakalım çok metheden oldu.
Aman hocam fazla değilmi, dokunmuyormu size2ml 50mg Salt
fix şaşmıyor
Kargo bekliyorum 2ml tester aroma sipariş geçtiydim, bu akşam demlerim heralde Ama görüşelim tabi abi yüzde kaç ile demlenir bu latakia ? kaç günde demlenir ?Gel bir ara görüşelim latakia var demlenmiş. @shivers dayıda gelir Bu arada bende günce 2 tanka yakın fev 17 de tüketiyorum. Ateşli günde 3-4 adet içiyorum.
En son bana sor hiç anlamam 100 ml e 10 ml boca ettimKargo bekliyorum 2ml tester aroma sipariş geçtiydim, bu akşam demlerim heralde Ama görüşelim tabi abi yüzde kaç ile demlenir bu latakia ? kaç günde demlenir ?
%10dan ayar çekerim bende o zaman Eyvallah.En son bana sor hiç anlamam 100 ml e 10 ml boca ettim
Az cok sizin likit zevkinizi bildigimden latakia'dan sadece 2 firt cekebileceginizi dusunuyorum.Kargo bekliyorum 2ml tester aroma sipariş geçtiydim, bu akşam demlerim heralde Ama görüşelim tabi abi yüzde kaç ile demlenir bu latakia ? kaç günde demlenir ?
Kargo bekliyorum 2ml tester aroma sipariş geçtiydim, bu akşam demlerim heralde Ama görüşelim tabi abi yüzde kaç ile demlenir bu latakia ? kaç günde demlenir ?
En son bana sor hiç anlamam 100 ml e 10 ml boca ettim
Yav şu kültablası yalamış gibi oluyosunuz diyolardı Sırf meraktan ve yemek sonrası sigara isteğimi bastırsın diye aldım. Bakalım nasıl birşey çıkacak. İnşallah ooyykkk olmayızAz cok sizin likit zevkinizi bildigimden latakia'dan sadece 2 firt cekebileceginizi dusunuyorum.
ilk firt soke olus, ikinci firt neydi bu bir daha cekim bakim. Sonra oyyyykkkk
2ml aroma söyledim ben onla 20ml yaparım işte. Sırf merak Bir ara buluşalım yineİlke Kimya %10 önermiş. Zaten leş bi aroma olduğu için %9-10 arasında pek fark olacağını sanmam.
%2-3 bile o iğrenç tadı verir. Yine de denemek istiyorum @Saldıray Abi
Benzer şeyler ama, sigarayı yarıda söndürüp bir süre sonra aynı dalı tekrar yaktığınızda aldığınız tat olarak da tanımlanabilir.Yav şu kültablası yalamış gibi oluyosunuz diyolardı
Hmm baya leş bir tad o zaman. Beklentim gitgide düşmeye başladıBenzer şeyler ama, sigarayı yarıda söndürüp bir süre sonra aynı dalı tekrar yaktığınızda aldığınız tat olarak da tanımlanabilir.
kultablasi yalamis gibi olmayi tercih edebilirdim. ???? Ben yanik lastik tadi aldim. 3 cesit latakia versiyonu almistim ucu de birbirine benziyordu yanik lastik kokusunda. Hatta 555 likitin icine biraz damlattim tobacco absolute etkisi yaratir guzel olur diye ama gitti canim 555. Benim nefret ederek cope attigim tek aroma turu oldu.Yav şu kültablası yalamış gibi oluyosunuz diyolardı Sırf meraktan ve yemek sonrası sigara isteğimi bastırsın diye aldım. Bakalım nasıl birşey çıkacak. İnşallah ooyykkk olmayız
İda rda da denemeyi düşünüyordum ben de. 555-realcig severim ben de. Valla beklenti yerlere düştü iyice latakia içinkultablasi yalamis gibi olmayi tercih edebilirdim. ???? Ben yanik lastik tadi aldim. 3 cesit latakia versiyonu almistim ucu de birbirine benziyordu yanik lastik kokusunda. Hatta 555 likitin icine biraz damlattim tobacco absolute etkisi yaratir guzel olur diye ama gitti canim 555. Benim nefret ederek cope attigim tek aroma turu oldu.
bence denerken tanki bile doldurmayin ilk etapta. sadece islattiginiz pamuktaki yeter
ha birde ben pamuklamadan sonra tanki takmadan atesleme yapip cikan buhari koklarim hep. iste o asama bile size fikir verir
Ayalar bak @Nacruno da gelir otururuz.İlke Kimya %10 önermiş. Zaten leş bi aroma olduğu için %9-10 arasında pek fark olacağını sanmam.
Kismet artik. Ida'yi sicak sirkeli suya yatirisiniz gozumun onune geliyorİda rda da denemeyi düşünüyordum ben de. 555-realcig severim ben de. Valla beklenti yerlere düştü iyice latakia için
Latakia yi %10 ile demleyip, Tobacco absolute gibi kullanmalı bence...İlke Kimya %10 önermiş. Zaten leş bi aroma olduğu için %9-10 arasında pek fark olacağını sanmam.