Nickim10Harf
Community
Günde kaç ml likit tüketiyorsunuz en fazla ve en az
Kaç mg Nikotin
Kaç mg Nikotin
Günlük ortalama 2-3 ml.
Nikotin bir ara 9 a düşürdüm. Sanırım 6-7 ml ye kadar çıkmıştı kullanım miktarim.
Üstad,Üstat cidden soracağım bunu.
12 'den 9'a düşünce iki katından fazla tüketime ihtiyaç duyuran şey Boğaz vurumu eksikliği mi?
Çünkü bazen demledigim likitin aroması fazla olunca base ile inceltiyorum haliyle nic seviyesi düşüyor. Nic Takviyesi yapmazsam bende doyacağım diye çok emcüklüyorum. Fakat 6 mg üzeri boğazıma oturtuyor fakat sonrasında alışıyor yine içmeye devam ediyorum 6-7ml. Tüketim seviyesini düşüremedim o nedenle. Israr edince boğazımda tahriş başlıyor.
Sizin düşünce nedir?
Hey maşallahfull chem 12mg sek 8-10 ml arası
Umarım başarırsın hedeflerini. Ben sadece grip/nezle gibi durumlarda nbase kullanıyorum. Aslında hoşuma da gidiyor içimi ama iyileşince bir süre sonra yine farklı tatlar istiyor canım. Bu kadar yüksek ml tüketimin altında yatan asıl neden de güzel aromalar. Nbase içsek cezbedici hali kalmaz zaten o ato, bu ato derdinde de olmaz, ihtiyacı giderip koyarız kenara. Sonuçta ateşli kullanırken de bir ondan, bir bundan içmiyorduk ki [emoji3]Üstad,
Düşük nikotin ile fazla likit tüketimi sebebi tatmin duygusunun olusmamasiydi.
Yani aslında.70/30 diyeyim.
70 tatmin eksikliği, 30 boğaz vurumu.
Aslında burada biraz da irade ve süreklilik devreye giriyor.
Başlangıçta nikotin düşürmekten çok korkuyordum. Çünkü atesliye ihtiyaç hissetmekten çekiniyordum.
Sonrasında bu korku alışkanlığa dönüştü.
Şu an atesliye dönme ihtimali ve durumu söz konusu değil. Ama hala nikotin dusurmek için çaba harcamiyorum.
Flash 23 aslında.tam olarak bu iş için biçilmiş atomizer.
Bir ara deneyeceğim.
Ama önceliğim aromadan kurtulmak...
Önce nbase icmeye sonra da.mumkunse nikotin düşürmeye çalışacağım.
Yani her halde 1 seneye kadar falan
Kesinlikle katılıyorum.Umarım başarırsın hedeflerini. Ben sadece grip/nezle gibi durumlarda nbase kullanıyorum. Aslında hoşuma da gidiyor içimi ama iyileşince bir süre sonra yine farklı tatlar istiyor canım. Bu kadar yüksek ml tüketimin altında yatan asıl neden de güzel aromalar. Nbase içsek cezbedici hali kalmaz zaten o ato, bu ato derdinde de olmaz, ihtiyacı giderip koyarız kenara. Sonuçta ateşli kullanırken de bir ondan, bir bundan içmiyorduk ki [emoji3]
hocam önerdiğiniz bi sarım var mıdır?18mg 4ml.
Ağız tiryakiliği seviyesi de aslında ayrı bir başlık olabilir. Bu tiryakiliği yüksek seviyedeki arkadaşlar daha düşük yüzey alanı(genellikle ince tel ile elde edilir) tercih etmeli misal. Böylelikle daha çok nefes çekip daha düşük tüketim değerlerinde kalabilirler.
30ga ka1 ~2ohm civarı kullanıyorum genelde. 32ga da gayet güzel ama bazı arkadaşlar pamuk geçirirken zorlanabiliyor.hocam önerdiğiniz bi sarım var mıdır?