Dernekler Evli Buharcılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Ultem Çatı)

Bugun gt3 geldi, onu aldigimi biliyordu hanim allahtan ama ikinci el kullanmama karsi. Sifirlarin fiyatini soyleyince de bir tane olsun iyisi olsun diyor. Bir tane atomizer mi olsun bebeyim, juul falan kullanayim istersen.

Neyse forumdan birisi de sagolsun provari hediye ediyor o modla uyumlu olur diye. Bak zaten cok eski bir mod, firma kapanmis falan. Yarin gelecek belki kullanirim.

Bugun gt3 geldi, onu aldigimi biliyordu hanim allahtan ama ikinci el kullanmama karsi. Sifirlarin fiyatini soyleyince de bir tane olsun iyisi olsun diyor. Bir tane atomizer mi olsun bebeyim, juul falan kullanayim istersen.

Neyse forumdan birisi de sagolsun provari hediye ediyor o modla uyumlu olur diye. Bak zaten cok eski bir mod, firma kapanmis falan. Yarin gelecek belki kullanirim.
Provari hediye eden arkadaş öm :D

Kendi kendimi yakmaya devam ediyorum.
Öğlen yemeğe çıktık birkaç arkadaş, hanımlar falan. Restoran sahibi de arkadaşımız. Muhabbet döndü, ya bizim restoranın instagram hesabını takip edine geldi. Oradan benim instagram hesabıma geldi tabi. Ifşa olduk, herkes takibe aldı hanım dahil.
Şimdi evde herşey sakinledi, hatun esigara taglarına bakıyor. Svoemesto da bugün benim dico üstü V4 fotomu repost etmiş mi... ????
Patlamama çok az kaldı gerçekten. Resmen ipte yürüyorum.

Öğlen yemeğe çıktık birkaç arkadaş, hanımlar falan. Restoran sahibi de arkadaşımız. Muhabbet döndü, ya bizim restoranın instagram hesabını takip edine geldi. Oradan benim instagram hesabıma geldi tabi. Ifşa olduk, herkes takibe aldı hanım dahil.
Şimdi evde herşey sakinledi, hatun esigara taglarına bakıyor. Svoemesto da bugün benim dico üstü V4 fotomu repost etmiş mi... ????
Çok zorlanırsanız, kuzenim yazmış falan diyin???? belki işe yarar ????

Şimdi evde herşey sakinledi, hatun esigara taglarına bakıyor. Svoemesto da bugün benim dico üstü V4 fotomu repost etmiş mi... [emoji28]
Kalıplaşmış bir giriş yapın bence [emoji1]

b361b2ac2d751b6840d6574cdf8b3312.jpg

Iki gundur surekli gorus acisinda ama cok da detaylarini fark edemeyecegi sekilde mekanik mod kullanmam ise yaramis olmali, provari'yi fark etmedi bile. Bu yeni mi diye sorardi yoksa kesin. Ayni cihaz olduguna yemin ederim aksini kanitlayamaz. Tek sorun mekanik modun hala duruyor olmasi, onu kaybetmem lazim acil olarak.

35 e kapıyı tıktık tıklatmış herzaman bekar olsamda bir kısmi tecrube olarak yazıyorum
abi evlenmeyin
evlenmek çocuk yapıp kirlilerini yıkatacağın yer değil
evlikilk öncesi bok gibi havada 3 gün dışarı çıkamamayı dene şanslar el verirse
baktın oluyor
diğer şartlarda oluyorsa öyle evlen
not:bekar bir buhardaş yazıyor bunları geçim sıkıntısı seni dicolu fotolarla görürse öper geçer :)

Son düzenleme:
@KeaSH07,
Bulaşık, çamaşır, yemek vs. zaten beraber yapılıyor artık günümüz şartlarında genelde her iki eş de çalıştığı için.
Üç gün değil bir hafta dahi çıkmadan yaşarım evden önümde bilgisayar olursa. Elimde dicodes falan da yok. Şimdi nasıl oluyor bu şartlar altında , iyi mi oldu evlendik de, anlamadım. :D

Geri