y€a
Community
Ayakları geri geri gidiyorDaha varamadım hocam.
Kıhh kıhhu kıhuu
Ayakları geri geri gidiyorDaha varamadım hocam.
Yaw @Mordor Buharcısı ne iyi insan. Kendisine kitap hediye edicem, bana dotmod aio yollayacak. ????
Forum olmasa işimiz zordu vesselam.
Reddit'te gordugum anda burasi geldi aklima ama dernek kurucusunun kacirmayacagindan emindimSevgili Ultem Çatı ahalisi, nasılsınız?
Aşağıdaki fotoyu diğer mecrada gördüm. Bizim derneğe çok uygun geldi
Ekli dosyayı görüntüle 26788
1000 TL üzerinde aldığın GTII galiba, istersen o atoyu bize amanet olarak bırak başına bir iş gelmeden, sonra git eve, sen başının çaresine bakarsın da zavallı ATO3 gün önce aldığım atomizer bugün elime ulaştı. Birazdan eve götürüyorum.
Hakkınızı helal edin. ????
Provari hediye eden arkadaş ömBugun gt3 geldi, onu aldigimi biliyordu hanim allahtan ama ikinci el kullanmama karsi. Sifirlarin fiyatini soyleyince de bir tane olsun iyisi olsun diyor. Bir tane atomizer mi olsun bebeyim, juul falan kullanayim istersen.
Neyse forumdan birisi de sagolsun provari hediye ediyor o modla uyumlu olur diye. Bak zaten cok eski bir mod, firma kapanmis falan. Yarin gelecek belki kullanirim.
Hediye işteProvari hediye eden arkadaş öm
Anladım abi orasını zatenHediye işte
Anla sende şifreli konuşuyor
Kıhh kıhhh kıhh
Valla hocam cok sevdigim bir abim var, bu forum olaylarina onun sayesinde bulastim hanim yanimdayken yaziyorum ona abi hediyen geldi sagolasin diye, ne hediyesi olm neyse sen o squonk moda ne kadar bayilmistin simdi diye cevap yaziyor. sebebim olacak ????Anladım abi orasını zaten
Sayende bir kargo ücreti bayıldık abi diye cevapla gitsinValla hocam cok sevdigim bir abim var, bu forum olaylarina onun sayesinde bulastim hanim yanimdayken yaziyorum ona abi hediyen geldi sagolasin diye, ne hediyesi olm neyse sen o squonk moda ne kadar bayilmistin simdi diye cevap yaziyor. sebebim olacak ????
Çok zorlanırsanız, kuzenim yazmış falan diyin???? belki işe yarar ????Kendi kendimi yakmaya devam ediyorum.
Öğlen yemeğe çıktık birkaç arkadaş, hanımlar falan. Restoran sahibi de arkadaşımız. Muhabbet döndü, ya bizim restoranın instagram hesabını takip edine geldi. Oradan benim instagram hesabıma geldi tabi. Ifşa olduk, herkes takibe aldı hanım dahil.
Şimdi evde herşey sakinledi, hatun esigara taglarına bakıyor. Svoemesto da bugün benim dico üstü V4 fotomu repost etmiş mi... ????
Patlamama çok az kaldı gerçekten. Resmen ipte yürüyorum.
Kalıplaşmış bir giriş yapın bence [emoji1]Kendi kendimi yakmaya devam ediyorum.
Öğlen yemeğe çıktık birkaç arkadaş, hanımlar falan. Restoran sahibi de arkadaşımız. Muhabbet döndü, ya bizim restoranın instagram hesabını takip edine geldi. Oradan benim instagram hesabıma geldi tabi. Ifşa olduk, herkes takibe aldı hanım dahil.
Şimdi evde herşey sakinledi, hatun esigara taglarına bakıyor. Svoemesto da bugün benim dico üstü V4 fotomu repost etmiş mi... [emoji28]
Patlamama çok az kaldı gerçekten. Resmen ipte yürüyorum.