Epek
Community
Gecen hafta sosyal medyada ve kendi gruplarinda satis yapan Batuhan Eksioglu ( bu mecrada cekinmeden soyleyebilecegimi dusunuyorum ) mezat grubunda devamli yaptigi mezatlari takip ederken , ne zamandir merak ettigim Aegis Solo yu cat diyr mezata atti bende dayanamadim bir pey verdim bende kalmaz diye ama gelin gorunki bende kaldi ve agzimdan o anda " anaaaaa bende kaldiiiii " dedim ve bu kelimeler agzimdan dokulurken hatun tam karsimdaydi ve o guzel soruyu sordu " ne sende kaldi ? " ve tabi sonrasinda yaptigimiz hos sohbet ile kivirmaya calistim ama cokda yemedi yatana kadar bana guzel guzel bakti ve guzel duygularini benimle paylasti .
Mod 1.5 haftadir elimde, gecen atolari topluyorum, gayriihtiyari tum techizat masanin uzerindeydi ( saklayacagima ne diye sergiliyorsam ), geldi bakti, saydi kac tane ne var diye ve hic birsey demeden gitti bu cok kotu bir durum , bildigi firtina ne firtinasi tsunami oncesi sessizlik
Mod 1.5 haftadir elimde, gecen atolari topluyorum, gayriihtiyari tum techizat masanin uzerindeydi ( saklayacagima ne diye sergiliyorsam ), geldi bakti, saydi kac tane ne var diye ve hic birsey demeden gitti bu cok kotu bir durum , bildigi firtina ne firtinasi tsunami oncesi sessizlik