Dernekler Evli Buharcılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Ultem Çatı)

Titanium Fiber Cotton Pamuk Aldığımı Söylemiştim. Geçen bu sürede inceleme ve karşılaştırma fırsatım oldu. :)

SIrasıyla aktif olarak kullandığım pamukları öncelikle söyleyeyim.

Cotton Bacon Prime
Fiber Freaks Original
Fiber 'N Cotton V2

Son Olarak Titanium Fiber Cotton.

Aralarında kullanım olarak en çok hoşuma giden ve beni hiçbir şekilde üzmeyen yegane pamuk Fiber N cotton oldu. Ben çokSevdim. Fiyat açısından da uygun.
Lifli yapısı gereği pamuklarken zorlanmıyorsunuz. fazlaca pamuk da heba etmiyorsunuz.

TFC ye gelince. Bir Fiyat performans ürünümü tartışılır. Bunu net söyleyeyim. Ancak Aromanın hakkını ciddi manada veriyor. Yapısı Lifli ancak Fiber N cotton daki gibi iplik iplik bir yapı yok. CB prime ve Fiber N cotton arası bir fiziksel görünüme sahip.

Rahat pamuklama yapılıyor. Emiciliği gayet iyi. Bu konuda CB veFiber N Cotton'ın çok çok önünde.

Nacizane DL , MTL kullanıcılarına öneririm. Ancak şöyle bir kısa notta ekleyeyim. RDA larda daha iyi performans verdiğini söyleyebilirim.

Biz buna çoklu kişilik bölünmesi ve şizofrene bağlı oluşan arkadaş lık diyoruz
Bir arkadaş gönderdi
Bir arkadaşın
Bir arkadaş var

kıhh kıhhh kıhehaj

Titanium Fiber Cotton Pamuk Aldığımı Söylemiştim. Geçen bu sürede inceleme ve karşılaştırma fırsatım oldu. :)

SIrasıyla aktif olarak kullandığım pamukları öncelikle söyleyeyim.

Cotton Bacon Prime
Fiber Freaks Original
Fiber 'N Cotton V2

Son Olarak Titanium Fiber Cotton.

Aralarında kullanım olarak en çok hoşuma giden ve beni hiçbir şekilde üzmeyen yegane pamuk Fiber N cotton oldu. Ben çokSevdim. Fiyat açısından da uygun.
Lifli yapısı gereği pamuklarken zorlanmıyorsunuz. fazlaca pamuk da heba etmiyorsunuz.

TFC ye gelince. Bir Fiyat performans ürünümü tartışılır. Bunu net söyleyeyim. Ancak Aromanın hakkını ciddi manada veriyor. Yapısı Lifli ancak Fiber N cotton daki gibi iplik iplik bir yapı yok. CB prime ve Fiber N cotton arası bir fiziksel görünüme sahip.

Rahat pamuklama yapılıyor. Emiciliği gayet iyi. Bu konuda CB veFiber N Cotton'ın çok çok önünde.

Nacizane DL , MTL kullanıcılarına öneririm. Ancak şöyle bir kısa notta ekleyeyim. RDA larda daha iyi performans verdiğini söyleyebilirim.

Ben sevemedim bir türlü Fiber N Cotton'u. İlke'den mi almıştınız sizde?

Bende fiber'n cotton sevemeyenler derneğine üyeyim. Rayon tarzı hafif gıcırtılı yapısı ve likiti emince prime gibi şişmek yerine hacim kaybetmesi bana uymadı. Elim alışmış havuza giren yeri gevşek bırakıp pamuğun girdiği yerde sızdırmazlık yapmaya. Istediğim verimi alamadım bir türlü. Prime candır.

Plase ise Cotn Threads. Bağcık türü pamuk tipi için gerçekten çok iyi.

Nbase ile kullanırken tat geliyormuş gibiydi. Akşam bir daha deneyeyim :)
Şimdi sardım tekrar Fev'e, Nbase var içinde 3M, ekşimtırak tat veriyormuş gibi, nötr değil. Rayon gibi biraz. Tütünlü likitlerde güzel olabilir. Bir sonraki dolumu öyle deniyim ama Nbase'de CB Prime daha iyi geliyor bana onu net söyleyebilirim.

Şimdi sardım tekrar Fev'e, Nbase var içinde 3M, ekşimtırak tat veriyormuş gibi, nötr değil. Rayon gibi biraz. Tütünlü likitlerde güzel olabilir. Bir sonraki dolumu öyle deniyim ama Nbase'de CB Prime daha iyi geliyor bana onu net söyleyebilirim.
FEV ile MMS tüketiyorum ben de 15mg ama öyle bir ekşilik falan almıyorum. Şu an CB Prime yok elimde ama varken bunu daha bi' beğenmiştim hem fiziksel olarak toplu/sağlam durduğu hem de daha geç kararma konusunda; aroma olarak öyle aman aman bir fark görmemiştim. Bitmeye yakın tekrar prime alayım bakalım.

Belki şaşırırsınız ama cb prime ile habire dry hit yedim ben. Bu pamuğu kullandığım dönem elimde sadece iki ato vardı ve her ikisinde de bir süre kullanmayınca sanırım aşırı likit topluyor ve hava akışını kesiyordu. 6-7 fırt sonrası aniden dry hit. Topcap yada likit dolum girişini hafif aralayinca kocaman bir baloncuk çıkıyor ve ancak öyle besleme normale dönüyordu. Vesselam halen cb V2 ile devam ediyorum.

Ben sevemedim bir türlü Fiber N Cotton'u. İlke'den mi almıştınız sizde?

Evet ilkeden almıştım. Aslında şöyle bir sevilme hikayesi var. Ben ağırlıklı tütünlü likit tüketirim. Nbase hiç içmiyorum desem yalan değil. Ve genelde her nekadar sağa sola sapsam da LP2 ye geri dönüyorum... Bu LP2yi kullanırken sevdim fiber N cotton 'ı. Pamuklarken ben rahat ediyorum.

Benim eşimin aktif kullandığı iki atosu, bir de yedeği var. Bir tane de modu var. Bugün inceden ikinci modu istedi ???? Hayırlısı bakalım konu enteresan bir yere gidiyor gibi.

Gabriel bulursanız, bayanlar için ideal. Eşim kullanmıyor normalde ne sigara ne de benzeri bir şey ama içkinin yanında tadımlık, içine çekmeden 0mg aromalı tüketiyor tek tük. Temel kriter modun Gabriel olması :)
IMG_20191220_152023.jpg

Wışh bu nasıl bir hinliktir
Hanımlarıda işe bulaştırıp suç ortağı yapma

sizi kilipikler siziii

kıhh kıhuh kıhuh

Geri