• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstat ilginize ve ince düşüncenize teşekkürler gerçekten yenisine hiç gerek yok. Çözüm yolunu göstermeniz benim için kafi. Mağduriyetim giderilmiş oldu böylelikle ☺
Olur mu hiç. Siz whatsapptan yazın sabah ilgileneyim. Şimdi içim geçer uyur kalırım yanıtsız kalırsınız iyice mahcup olmayayım :)
Siz yazın ama, belki de ben yanlış kişinin sepetine bakmışımdır. Durduk yere yanlış kişiye yazmayayım :D

Tribeca, Prime, Parliament, Goofy's J, French va, no:6, ry4, gummy, cotton c, coffe nuts ve
Tadı kaçmış surat ifadem. :D
Özelden görüşmeden siparişi tespit etmeniz muazzam iş ????
Sıralama yüksek ihtimalle doğrudur.
Şişeleri temizlerken ortamı kokular sardığı için ilk etapta birbirinden ayırt etmekte güçlük yaşadım.
Gerçekten ekstra kargo çıkmanıza hiç gerek yok.
ilgi ve alakanız yaşanan ufak aksaklığın ortadan kalkmasına yardımcı oldu benim adıma.
Tekrar teşekkür ediyorum

Şişeleri temizlerken ortamı kokular sardığı için ilk etapta birbirinden ayırt etmekte güçlük yaşadım.
ilgi ve alakanız yaşanan ufak aksaklığın ortadan kalkmasına yardımcı oldu benim adıma.
Tekrar teşekkür ediyorum
ben kime demiştim kırışırız diye ????

Tekrar teşekkür ediyorum
Geç dönüyorum kusura bakmayın. İçime sinmedi böyle. Benden demesi :sneaky:

Aklımdan çıkmış :LOL::LOL:
Sen iste yeter ki hepsi sana feda olsun
özelden iletişim bilgilerini alayım :)
teşekkür ederim bilmukabele :) hepsini içmiş kadar oldum :)

şaka bir yana biraz bekleyip en son ben darlıyacağım aromaburada'yı (bilerek etiketlemedim) meyveli bir şeyler istiyor canım arada. yatan atomizerlerim var boş yatmasınlar. belki aio eklerim yanına meyveli, pastaneli likitler içeceğim ????

teşekkür ederim bilmukabele :) hepsini içmiş kadar oldum :)

şaka bir yana biraz bekleyip en son ben darlıyacağım aromaburada'yı (bilerek etiketlemedim) meyveli bir şeyler istiyor canım arada. yatan atomizerlerim var boş yatmasınlar. belki aio eklerim yanına meyveli, pastaneli likitler içeceğim ????
Özellikle hafta sonu darlamalara açığım :D Hafta içi dakik yanıt veremiyorum. Veririm gerçi ama bu sefer hata yapmaya çok müsait oluyorum :D
Aslında benim sadece 3 güne ihtiyacım var. Herkesten uzak, bilgisayarın başına geçip tasarım, ürün içerikleri %ler stok gibi bilgileri bir araya getirip yüklemek için :D Ama o 3 gün hiç gelmeyecek gibi. O yüzden arada yüklüyorum tek tek :D

Özellikle hafta sonu darlamalara açığım :D Hafta içi dakik yanıt veremiyorum. Veririm gerçi ama bu sefer hata yapmaya çok müsait oluyorum :D
Aslında benim sadece 3 güne ihtiyacım var. Herkesten uzak, bilgisayarın başına geçip tasarım, ürün içerikleri %ler stok gibi bilgileri bir araya getirip yüklemek için :D Ama o 3 gün hiç gelmeyecek gibi. O yüzden arada yüklüyorum tek tek :D
Odemeyi aroma base olarak yapiyorsaniz bu islere yardimci olurum???? ne is olsa yapariz hesabi????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri