• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kullamış ve cöpe atmış birisi olarak yorum yapmam doğru olmaz. :cool:
Kullandığını biliyorum abi, hatta o dönemden kalma yedek camın da şu an benim atonun üzerinde ????
Lakin senin kullandığın ile bunun arasındaki tek fark iki o-ring. Küçük gibi görünse de çok büyük bir fark yaratıyor.

Bir de şu var ki orijinalinde bile geliştirilme ihtiyacı duyulan bir parçayı no name kloncular kim bilir nasıl bir tolerans ile yaptı ???? ulton bile bunun tokadını sağlam yedi ki elinde done olmasına rağmen neredeyse 1.5 yıldan sonra tezgaha almışlar yenisini.
Arada Coppervape götürdü kaymağı.

Net hatırlıyorum o kadar çok isimsiz ve ulton klonu vardı ki senin kullandığın dönem, her biri normal fiyatın 1/3 u kadardı ???? zaten ben de o dönem hadi bir bu kaldı denemediğim diyip sepete atmış ve ertesi gün yeni deck ile Coppervape ile karşılaşmıştım.

Son düzenleme:
likit dolum kapaginin altindaki bal petegi seklindeki parca bacaya vidalanmiyor. Kapak acilinca sanki duscek gibi oluyor.

Onun da mantığı var işte ????
Tank kısmını deckten ayırdığın zaman kapak üzerinde kalacak, tankı yerine takıp kapaktan çevirdiğin zaman likit besleme otomatik kapanıp tank kitleniyor. Ve sen de hata yapmadan likiti doldurabiliyorsun.

bi tüyoda ben verim. azcıkta likit kusuyo de ????

Bu gol geçerli ????
çoğu benzer deckli atoda olduğu gibi bunda da var maalesef

Kullandığını biliyorum abi, hatta o dönemden kalma yedek camın da şu an benim atonun üzerinde ????
Lakin senin kullandığın ile bunun arasındaki tek fark iki o-ring. Küçük gibi görünse de çok büyük bir fark yaratıyor.

Bir de şu var ki orijinalinde bile geliştirilme ihtiyacı duyulan bir parçayı no name kloncular kim bilir nasıl bir tolerans ile yaptı ???? ulton bile bunun tokadını sağlam yedi ki elinde done olmasına rağmen neredeyse 1.5 yıldan sonra tezgaha almışlar yenisini.
Arada Coppervape götürdü kaymağı.

Net hatırlıyorum o kadar çok isimsiz ve ulton klonu vardı ki senin kullandığın dönem, her biri normal fiyatın 1/3 u kadardı ???? zaten ben de o dönem hadi bir bu kaldı denemediğim diyip sepete atmış ve ertesi gün yeni deck ile Coppervape ile karşılaşmıştım.
Aman yanlış anlaşılmasın benim beğenip beğenmemem hiç kimse ölçü olmamalı zaten .,ben kimsenin beğenmediği ammiti uzub zaman kullanmış.senin gönderdiğin Patibulluma gözü gibi bakan aykırı bir içiciyim zaten. ,vaktim olsa da bir şans daha verebilsem diyeceğim ama enerjim bitti. gelecek olanları denemek bile gözümde büyüyor doğrusu. .:cool:

5513b0943ae166f5b7895677b697741f.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri