CIPTIS
Community
Hocam mod çok güzel marka ve modeli nedir acaba
Hocam mod çok güzel marka ve modeli nedir acaba
Stratum balanceHocam mod çok güzel marka ve modeli nedir acaba
Hayırlı olsun, keyifle kullanın ????nautilus 3 almıştım
geldi yıkadım kurdum içiyorum
boss reserve koydum bide mis
sanırsam gt mini yolcu????
üstat benim en büyük derdim kapaklaydı, bunda kayar kapak var hoop açtın likiti bas hoop kapatHayırlı olsun, keyifle kullanın ????
Diğer aspire coillerin kullanıyor yine yanlışım yoksa/muhtemelen aroma-vurum-icim keyfi olarak GT ile bir fark yoktur merak ettiğim kullanışlılık olarak yorumunuz nedir
tadım notlarınızı da görmek isteriz üstadım uygun bir zamanda..
.tadım notlarınızı da görmek isteriz üstadım uygun bir zamanda..
Bu detaylı cevaplar için çok teşekkür ederim üstadım.Umarım almayı ve tatları konusunda merak edenler için faydalı olacaktır,tekrar yordum sizi kusura bakmayın,emeklerinize sağlık.
Beni beklerseniz biraz zaman alabilir.bu konularda biraz detaycıyım.doldurdum içtim yorumlayayım yöntemi benim tarzım değil.doğrusu,
bir likide en az iki tank içimi şans vermek .kesin kanıya varabilmek içinde farklı atoların ortalamasına göre yorumlamak gerekliiğine inanıyorum...aksi davranışlar likit üreticelerine ve kullanıcılara karşı haksızlık olur bence..
Bu kriterler işiğında değerlendirebileceğim üç likitleri hakkındaki görüşlerime gelecek olursak,
Trebika kullandığım çokca farklı ürünler arasında en beğendiğim . damak tadıma uyan ve başarılı bulduğum likit oldu baymayan tatlılığı minumum düzeyde olan, ,kimyasal tadlar almadığımve içeriklerinin birbirini baskılamadığı likit oldu,böyle olduğu halde bu likit bile ato seçiyor minöre hiç uymadı fev de beğenmedim. tauren elitede eh işte ,patibullum için atosu budur dedim..
Blue : ıslak ve yumuşak bir tütün gibi algıladım üreticinin var olduğunu söylediği fındık ve baharatı hiç alamadım doğrusu iyiki de alamadım diye düşünüyorum ki çok çok beğendiğim bir likit oldu .ama ne yazık ki aroma temininde oluşan engeller nedeni ile bir müddet stoklarda olmayacağını öğrendim.
Mesttart :Lemon tart similasyonu yapılmaya çalışılmış ama hiçmi hiç başarılı bulmadım. kötü olduğunu söyleyemem beğenelerinin olabileceğini kabul ediyorum ama bu lemon tart olmadığı gerçeğini değiştirmez.Bunu da direkt üreticisine söyledim.
Sakın yanlış anlaşılma olmasın bu üretici ile bu likitleri kullanmaya başlamadan önce hiçbir tanışıklığım yoktur
Likitler kullanılan içerikler açısından beni hiç rahatsız etmedi.Base nic açısından gayet başarılı,, bir..üretici izlenimi edindim gayet tutarlı bir kişilik izlenimi yarattı bende..siparişler konusunda hiçbir olumsuzluk ve gecikme yaşamadım doğrusu
şimdilik bu kadar umarım arkadaşlarımıza yararlı olabilimişimdir.
Şu bir gerçek ki bu yorumlamalar tamamen damak zevkine bağlı olarak değişkenlikler gösterebilir bu gerçekliğin ışığında Likit ve ato değerlendirmelerinden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. .
Sizi kıramadım uzun zamandır ilk defa bu kadar uzun yazıyorum ,bir senede yazacaklarımın toplamını bir paylaşıma sığdrdım..
Bu detaylı cevaplar için çok teşekkür ederim üstadım.Umarım almayı düşünenler ve tatları konusunda merak edenler için faydalı olacaktır,tekrar yordum sizi kusura bakmayın,emeklerinize sağlık...
üstat lemon tart klonu bakıyorsanız ilkekimya amazon bakılabilir şuan stok yok eskiden iyiyidi bozmamıştır umarım.
Beni beklerseniz biraz zaman alabilir.bu konularda biraz detaycıyım.doldurdum içtim yorumlayayım yöntemi benim tarzım değil.doğrusu,
bir likide en az iki tank içimi şans vermek .kesin kanıya varabilmek içinde farklı atoların ortalamasına göre yorumlamak gerekliiğine inanıyorum...aksi davranışlar likit üreticelerine ve kullanıcılara karşı haksızlık olur bence..
Bu kriterler işiğında değerlendirebileceğim üç likitleri hakkındaki görüşlerime gelecek olursak,
Trebika kullandığım çokca farklı ürünler arasında en beğendiğim . damak tadıma uyan ve başarılı bulduğum likit oldu baymayan tatlılığı minumum düzeyde olan, ,kimyasal tadlar almadığımve içeriklerinin birbirini baskılamadığı likit oldu,böyle olduğu halde bu likit bile ato seçiyor minöre hiç uymadı fev de beğenmedim. tauren elitede eh işte ,patibullum için atosu budur dedim..
Blue : ıslak ve yumuşak bir tütün gibi algıladım üreticinin var olduğunu söylediği fındık ve baharatı hiç alamadım doğrusu iyiki de alamadım diye düşünüyorum ki çok çok beğendiğim bir likit oldu .ama ne yazık ki aroma temininde oluşan engeller nedeni ile bir müddet stoklarda olmayacağını öğrendim.
Mesttart :Lemon tart similasyonu yapılmaya çalışılmış ama hiçmi hiç başarılı bulmadım. kötü olduğunu söyleyemem beğenelerinin olabileceğini kabul ediyorum ama bu lemon tart olmadığı gerçeğini değiştirmez.Bunu da direkt üreticisine söyledim.
Sakın yanlış anlaşılma olmasın bu üretici ile bu likitleri kullanmaya başlamadan önce hiçbir tanışıklığım yoktur
Likitler kullanılan içerikler açısından beni hiç rahatsız etmedi.Base nic açısından başarılı bir üretici ve gayet tutarlı bir kişilik izlenimi yarattı bende..siparişler konusunda hiçbir olumsuzluk ve gecikme yaşamadım doğrusu
şimdilik bu kadar umarım arkadaşlarımıza yararlı olabilmişimdir.
Şu bir gerçek ki bu yorumlamalar tamamen damak zevkine bağlı olarak değişkenlikler gösterebilir bu gerçekliğin ışığında Likit ve ato değerlendirmelerinden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. .
Sizi kıramadım uzun zamandır ilk defa bu kadar uzun yazıyorum ,bir senede yazacaklarımın toplamını bir paylaşıma sığdrdım..
Geo amazonu iki seneye yakın kullandım belki bıkkınlık belki bozulma hissettim bu nedenle boşanmıştım kendisiyle.. ????üstat lemon tart klonu bakıyorsanız ilkekimya amazon bakılabilir şuan stok yok eskiden iyiyidi bozmamıştır umarım
şöyle ki burdaki butik pastanede yediğim limonlu cheesecake ile çok benzer tadı vardı stok görürseniz alabilirsiniz
Şükürler olsun kavuşturana(öndekine)
Abi içindeki (yedek yedekli olmalı dürtüsü)herşey için geçerli gördüğüm ????????????Ecig fiyatları kol kadar olduğu için artık artık aroma, ato, mod falan filan almak yalan oldu. Yaşasın yenilik????
Ekli dosyayı görüntüle 61236