• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Ali Express te eskiden geniş ürün yelpazesi çok fazla tedarikçi vardı şuan en fazla 9--10 satıcı var
Ben mi yanlış bakıyorum anlamadım 2-3 senedir uzak kaldım pek takip etmiyordum
Yasaklı ürünleri kapattılar satmıyorlar artık. Adamlar bizden bıkmış. Yok gümrüğe takıldı, yok takla attı falan. Adamlar artık Türkiye'ye ürün gönderniyor

Arkadaşlar Ali Express te eskiden geniş ürün yelpazesi çok fazla tedarikçi vardı şuan en fazla 9--10 satıcı var
Ben mi yanlış bakıyorum anlamadım 2-3 senedir uzak kaldım pek takip etmiyordum
kore adresi girin
gönderimi kore seçin
satıcıya geri dönerse kargo ücretini öderim yollar mısınız diye yazın, bazıları yolluyor ama dönerse 8-10 dolar atta gitti

Belirtmeyi unutmuşum bir süredir Brüksel'de çalışıyorum AE. hesabının adres ve ülkeyi değiştirdim

Aslında hiç uğraşmayayim orjinal bir ürün alayım diye de düşünüyorum boğaz vurumu ilk önceliğim zaten sek Nbase kullanıyorum çok nadir aromalı tüketirim Arise 22 mm,Nduro ve fev.4.5 arasında kararsız kaldım tavsiyelere açığım yeri de değil sanırım ama

Belirtmeyi unutmuşum bir süredir Brüksel'de çalışıyorum AE. hesabının adres ve ülkeyi değiştirdim

Aslında hiç uğraşmayayim orjinal bir ürün alayım diye de düşünüyorum boğaz vurumu ilk önceliğim zaten sek Nbase kullanıyorum çok nadir aromalı tüketirim Arise 22 mm,Nduro ve fev.4.5 arasında kararsız kaldım tavsiyelere açığım yeri de değil sanırım ama
hocam fev alın
imkan varsa orjinal almak her zaman iyidir, soğuk buhar diş sağlığı için önemli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri