Namca
Community
Red burleyde tavsiye ediliyordu ???? varsa 1 dalda sepete onu atın bence üstad
Offf Perseus ile de ne gidiyor ????????????????Red burleyde tavsiye ediliyordu ???? varsa 1 dalda sepete onu atın bence üstad
Ver çoşkuyu tabi tr de yok ya ????????Offf Perseus ile de ne gidiyor ????????????????
Çoşkuyu verirse komtan zararlı çıkar ????Ver çoşkuyu tabi tr de yok ya ????????
Üstad bunun bacaların hangisi ne işe yarıyor yakalamış iken sorayım didim
milenyumu soruyo ben yırttımÇoşkuyu verirse komtan zararlı çıkar ????
Bu mesaja istinaden demiştim abi @comandante ????Offf Perseus ile de ne gidiyor ????????????????
öyle bi şansı yok ???? @GaziHazar 'ı maraşa yollarım en kötü. ???? atar alır elinden ????Bu mesaja istinaden demiştim abi @comandante ????
Hahahaahaahh sesli güldüm.???? atar alır elinden
Ekleme yapayım black note - burleyi bu kadar keyif alarak başka atoda kullanmadım sanırım. Red burley denemedim ama burley ise her türlü gideri vardır agzım sulandı şuanOfff Perseus ile de ne gidiyor ????????????????
Eeh ben bilmem o kısmını ????öyle bi şansı yok ???? @GaziHazar 'ı maraşa yollarım en kötü. ???? atar alır elinden ????
Üstad bunun bacaların hangisi ne işe yarıyor yakalamış iken sorayım didim
Ekleme yapayım black note - burleyi bu kadar keyif alarak başka atoda kullanmadım sanırım. Red burley denemedim ama burley ise her türlü gideri vardır agzım sulandı şuan
me toospiral olani ihtiyar ve elvis seviyor.
kusur kalma emi ???? anladık seninde milenyumun var.me too
@comandante gör gör yıllarca söylememiş sana ????@CmZ bu arada perseus'un drip altinda bir daraltici var.
kurulum yaparken bacanin icinden tornavida yada klasik jig ile disari itip cikart. bir de oyle dene.
memnun kalmazsan yukaridan icine atip geri takabilirsin basitce.
ben zaten bilemezdim / farkedemezdim ki ???? 'usanki sen farkettin de ????
hem bak bildirim onume dustu.
muhtemel sen de "la oyle birsey mi varmis" diyip sasirdin ama sonra gulucuk yapip ????u kendine degil, direkt ihtiyara attin ????️