Balance çok hoş bir mod. Çalışmanın bitmesini merakla bekleyeyim. Bol şans! ???????? dna60 çip, balance için almıştım.
Biraz toparlayınca değişime başlayacağım, şimdilik usb için header pin bekliyorum. Onlar gelince küçük bir güncelleme yapıp montaja geçerim????
Kesinlikle, riske giresim olsa alıp yedeklerim kesinlikle.Balance çok hoş bir mod. Çalışmanın bitmesini merakla bekleyeyim. Bol şans! ????
gözün aydın üstat güle güle kullan
haşırtingen yapmışlar hasta adama ????gözün aydın üstat güle güle kullan... güzel vergi kitlemişler artık daha güzel kullanırsın. hiç olumsuz yorum çıkmaz senden ????
Abi çok teşekkür ederim ☺güle güle kullan böbrekçi ???? ????
Teşekkür ederim üstad. Daha güzelleri senin olsun inşallah. Yaw hiç sorma vergiyi gördüğümde yüzümü görmeliydin ????gözün aydın üstat güle güle kullan... güzel vergi kitlemişler artık daha güzel kullanırsın. hiç olumsuz yorum çıkmaz senden ????
Kulaklarımızın arkası kaldı zaten, yakındır ????haşırtingen yapmışlar hasta adama ????
aaa sende hala yer kalmış.Kulaklarımızın arkası kaldı zaten, yakındır ????
ben edepli kardeşim, gol atmıycam ????aaa sende hala yer kalmış.gençlik işte ????
bu saatten sonra gol atsan nolcak atmasan nolcak. benim maç bitmiş yawww ???? ???? ????ben edepli kardeşim, gol atmıycam ????
Abi son yer oda zaten ????aaa sende hala yer kalmış.gençlik işte ????
maaliyet : adedi 1k ????
Senin maç bitmişse eğer, biz ölelim abi????bu saatten sonra gol atsan nolcak atmasan nolcak. benim maç bitmiş yawww ???? ???? ????