• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stixx için coil kirletme durumu nasıl?
fe ve diğer marka pipolarla arasında ciddi fark var mı? aromatik mi? yüzde kaç demlediniz?
bana tütün deyince bi kendimden geçiyorum tak tak sordum:)
Black Note Quarted %95 coilkiller ise Stixx Mixx Dark Fire %65 diyebilirim.
Pipo tütünü değil hocam kül tablası kokulu safkan tütün diyelim ????
%5 demledim gayet yeterli geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 60641

SL & Kuma işe giderken yanına aldığım setup. Diğer ikisi evde masaüstü kullandığım setup lar. Ben memnunum hocam. Flash lar dolapta dinleniyor. @aliemirkose de yeni aldı henüz yorum yapmadı İnşaAllah memnun kalmıştır.
???? abi bu hafta festival var onun deli gibi koşturmacası var sadece uzaktan bakıştık kuma ile ama o kadarla kaldı takım taklavatta dükkanda olunca öylece kaldı. Bu arada sadece kuma ile kalmayıp major v2 ve dvarw 16 - justfog q16 aldım(bu veresiye oldu ????) önümüzdeki ay da seninle konuştuğumuz için kapını çalarım ????

Black Note Quarted %95 coilkiller ise Stixx Mixx Dark Fire %65 diyebilirim.
Pipo tütünü değil hocam kül tablası kokulu safkan tütün diyelim ????
%5 demledim gayet yeterli geldi.
%5 o aromaya çok değil mi üstat? kendi sitesi %2 demiş
ben bunu aliim %2 2qy demliyim heralde 60ml sonrası 30ml içerim coille o da yeter bana sanırım, black note 5-6ml ile coili parçalıyor diye hatırlıyorum bu eleman %2ile 20-30ml içirtir bana heralde:)
teşekkür ederim

???? abi bu hafta festival var onun deli gibi koşturmacası var sadece uzaktan bakıştık kuma ile ama o kadarla kaldı takım taklavatta dükkanda olunca öylece kaldı. Bu arada sadece kuma ile kalmayıp major v2 ve dvarw 16 - justfog q16 aldım(bu veresiye oldu ????) önümüzdeki ay da seninle konuştuğumuz için kapını çalarım ????
Ali hocam senin v1. 1 gözden çıkarırsan burdayım yabancıya gitmesin ????

8ad9cd29b8494c7f841548ee6fb87966.jpg

Bu arkadaşları sahiplemdim arada besliyorum [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri