• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuna kıpraşıyorum ama $ görünce bütün hevesim kaçıyor :)
@murcix hocam sen ne diyorsun bu işe :)
AIO hususunda tek parça denedim ama onda da isabetli karar verdiğimi düşündüm zira dope rba gerçekten güzel çıktı. Mod konusunda ise genel olarak bir kabalık söz konusu. O tarafta da ebatları kibar olan 1-2 parça birşey var sanki. Lakin bb onlardan biri değil sanki. SBS+RTA daha kibar geliyor şimdilik. Bakalım belki ileride o tarafta da bir Snake yaparım ????

AIO hususunda tek parça denedim ama onda da isabetli karar verdiğimi düşündüm zira dope rba gerçekten güzel çıktı. Mod konusunda ise genel olarak bir kabalık söz konusu. O tarafta da ebatları kibar olan 1-2 parça birşey var sanki. Lakin bb onlardan biri değil sanki. SBS+RTA daha kibar geliyor şimdilik. Bakalım belki ileride o tarafta da bir Snake yaparım ????
Senin o yılanss ı bekliyprum dope yide sipariş geçeyim kalmaz malmaz neme lazım

Stixx Mixx Dark Fire ve fe French Pipe aroma aldım.
İkisi de çok güzel özellikle Dark Fire Black Note Quarted sevenler için uygun fiyatlı alternatif olabilir ????????
stixx için coil kirletme durumu nasıl?
fe ve diğer marka pipolarla arasında ciddi fark var mı? aromatik mi? yüzde kaç demlediniz?
bana tütün deyince bi kendimden geçiyorum tak tak sordum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri