ehy
Community
Bende şunu çok merak ediyorum, boro tank kullanıyor ve piyasadaki en hafif boro cihaz.
Bende şunu çok merak ediyorum, boro tank kullanıyor ve piyasadaki en hafif boro cihaz.
399 tl ye aldığım mibox 1200 tl ye çıkınca, gözüm gibi bakarım ...hocam çok ucuza kelepir denk gelmedi de 800-900 bandından aldıysanız iade edin bilindik bir marka alın
bir süre sonra durduk yere can sıkıntısı yaratma potansiyeli var bu ürünün
+ben ama cip kafamda soru isareti bir tek. Malum takinitili obsesif olmak zor.Bende şunu çok merak ediyorum, boro tank kullanıyor ve piyasadaki en hafif boro cihaz.
Bence balance çipi watt kullanımı için çok kötü değil, birde fiyat olarak makul bir cihaz. Boro tank seçim çeşitliliği albenisini artırıyor+ben ama cip kafamda soru isareti bir tek. Malum takinitili obsesif olmak zor.
Yine hızlısın ????Bu arada en son Druga Rta sipariş ettim. Gelirse benimdir
Yanına 4.51 ve balance alma niyetimde var
AIO hususunda tek parça denedim ama onda da isabetli karar verdiğimi düşündüm zira dope rba gerçekten güzel çıktı. Mod konusunda ise genel olarak bir kabalık söz konusu. O tarafta da ebatları kibar olan 1-2 parça birşey var sanki. Lakin bb onlardan biri değil sanki. SBS+RTA daha kibar geliyor şimdilik. Bakalım belki ileride o tarafta da bir Snake yaparım ????Şuna kıpraşıyorum ama $ görünce bütün hevesim kaçıyor
@murcix hocam sen ne diyorsun bu işe
Senin o yılanss ı bekliyprum dope yide sipariş geçeyim kalmaz malmaz neme lazımAIO hususunda tek parça denedim ama onda da isabetli karar verdiğimi düşündüm zira dope rba gerçekten güzel çıktı. Mod konusunda ise genel olarak bir kabalık söz konusu. O tarafta da ebatları kibar olan 1-2 parça birşey var sanki. Lakin bb onlardan biri değil sanki. SBS+RTA daha kibar geliyor şimdilik. Bakalım belki ileride o tarafta da bir Snake yaparım ????
Yok be üstad 7-8 aydır kendime birşeycik almadım. Sezon sonuna geliyorum yavaştan azıcık kendimi şımartayım diyorum. Eldeki bir şeyleri satıp alacağım inşallahYine hızlısın ????
Balance, 4.51, dope yi sipariş geçeyim ondan sonra ver gari yılanıı hepsi bir olursa ağır olurBakalım belki ileride o tarafta da bir Snake yaparım
4.51 konusunda yardımcı olabilirim. En büyük delikte bile bana çok sıkı geldi.Balance, 4.51, dope yi sipariş geçeyim ondan sonra ver gari yılanıı hepsi bir olursa ağır olur
stixx için coil kirletme durumu nasıl?Stixx Mixx Dark Fire ve fe French Pipe aroma aldım.
İkisi de çok güzel özellikle Dark Fire Black Note Quarted sevenler için uygun fiyatlı alternatif olabilir ????????
Hocam sipariş verdim inşallah dediğiniz kadar vardır.????Kuma alana kadar bende 2 adet kullanıyordum, sizde Kuma alana kadar iyi günlerde kullanın ????