BigEagle
Community
Ooo güzel günlerde kullan abim hayırlı olsun ???? Benimde bişeyler alasım var da ne alacağım nerden alacağım bilmiyorum ???? sen bi ara bana takım oyuncularını atta abi hangisine çökebilirim bi bakayım
???? en az 700 gayme yatıyor şurada. Oysaki çay-şeker alsaydın gelecek aya %20 kâr yapacaktın
Abim epipe nerede onu göster ????Ekli dosyayı görüntüle 60487 Cuboid Mini + Nimbus Biraz geriden takip ediyorum galiba )))
???? bende arıyorum ama kıtlık girmiş abi yok16-17 mm siyah ato bulunca paylaşırım
4.51 hakkında yorumlarınız nedir üstadEkli dosyayı görüntüle 60463
En klonundan taifun gt2 ve 4.51 mtl rta aldım. 2 atomizeride aynı sarım ve yıllanmış cohiba ile doldurdum ikiside birbirinden iyi...
Galiba flashları biraz dolaba kaldıracam..
4.51 , gt2 ve b3 2.5 mm 5 tur 29 ga 1.22 ohm 11 watt dna & yihi chipli cihazlarda yıllanmış 16 mg cohiba ile denedim ;4.51 hakkında yorumlarınız nedir üstad
üstat bana eski sapphire turkish coffee lazım bunlar sarmıyor artık ama denenebilirİlk kez denedigim Amsterdam Likit - Coffee likiti: Latte ile Mocha arası bir tada sahip. Ancak içinde ekstra shot Espresso var gibi ????????????
Teşekkür ederim4.51 , gt2 ve b3 2.5 mm 5 tur 29 ga 1.22 ohm 11 watt dna & yihi chipli cihazlarda yıllanmış 16 mg cohiba ile denedim ;
kıyaslama bu 3 atomizer arasında ; 4.51 kendi drip tip i ve spica gibi geniş kubbe ile sıcağa yakın buhar , aroma başarılı , vurum yeterli gibi geldi bana. bu tarz deneme & kıyaslama konularında referans alınacak en son kişilerden birisi olarak söylediklerim YTD
4.51 e gt2 nin drip tip taktığım zaman buhar ve aroma arttı , sıcağa yakından ılık / serin e döndü buhar. kuru buhar veren bir atomizer.
ilk sarımda sorun sıkıntı yaşamadım uzun süre rotasyonumda yer alacak gibi.
pıcolara 500 tl yazan garıp ınsanlar var bu arada.
Son zamanlarda insanlarda ikinci el karmaşası oluştu bu araba piyasasından dolayı. Arabalarda chip krizi, stok bulamama vb konuları öne sürerek 0 km arabaları alıp , kullanıp daha pahalı satmaya çalıştılar.Bu garip insanlar ucuz mu pahalı mı satmış oluyorlar anlayamadım.????
Yorum bekleriz ????????