• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk kez denedigim Amsterdam Likit - Coffee likiti: Latte ile Mocha arası bir tada sahip. Ancak içinde ekstra shot Espresso var gibi ????????????

4.51 hakkında yorumlarınız nedir üstad
4.51 , gt2 ve b3 2.5 mm 5 tur 29 ga 1.22 ohm 11 watt dna & yihi chipli cihazlarda yıllanmış 16 mg cohiba ile denedim ;

kıyaslama bu 3 atomizer arasında ; 4.51 kendi drip tip i ve spica gibi geniş kubbe ile sıcağa yakın buhar , aroma başarılı , vurum yeterli gibi geldi bana. bu tarz deneme & kıyaslama konularında referans alınacak en son kişilerden birisi olarak söylediklerim YTD :)
4.51 e gt2 nin drip tip taktığım zaman buhar ve aroma arttı , sıcağa yakından ılık / serin e döndü buhar. kuru buhar veren bir atomizer.
ilk sarımda sorun sıkıntı yaşamadım uzun süre rotasyonumda yer alacak gibi.

4.51 , gt2 ve b3 2.5 mm 5 tur 29 ga 1.22 ohm 11 watt dna & yihi chipli cihazlarda yıllanmış 16 mg cohiba ile denedim ;

kıyaslama bu 3 atomizer arasında ; 4.51 kendi drip tip i ve spica gibi geniş kubbe ile sıcağa yakın buhar , aroma başarılı , vurum yeterli gibi geldi bana. bu tarz deneme & kıyaslama konularında referans alınacak en son kişilerden birisi olarak söylediklerim YTD :)
4.51 e gt2 nin drip tip taktığım zaman buhar ve aroma arttı , sıcağa yakından ılık / serin e döndü buhar. kuru buhar veren bir atomizer.
ilk sarımda sorun sıkıntı yaşamadım uzun süre rotasyonumda yer alacak gibi.
Teşekkür ederim ☺️

Drag x cıhazımı satıp mod almak için çıktığım yolu, asvape hıta ıle tamamladım. Yanında 510 ve rba vs derken aklımı celdı. Ama hala temız bır mod ve mtl atomızer yapma ıstedıgım duruyor.

pıcolara 500 tl yazan garıp ınsanlar var bu arada.

Bu garip insanlar ucuz mu pahalı mı satmış oluyorlar anlayamadım.????
Son zamanlarda insanlarda ikinci el karmaşası oluştu bu araba piyasasından dolayı. Arabalarda chip krizi, stok bulamama vb konuları öne sürerek 0 km arabaları alıp , kullanıp daha pahalı satmaya çalıştılar.

Ama ikinci el nedir normalde, 0 fiyatının altında satılması gerekir çünkü malum kullanılmıştır.

Pico 2 nin bile 0 jelatinli fiyatı 750 lira. şu an ikinci elinin en baba fiyatı 550 600 olması gerekir oda kusursuz vs .

Öbür tarafta senelerce kullanılan, kozmetiği 10/8 bile alamayacak çok eski cihazlara 500 istiyorlar.

Aslında daha ağır terimler kullanmak çok isterim ama malum foruma saygım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri