• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin kullaniminiza gore keyifli buhar verebilen bi atomizer. 30 ga ile sarimda soguk 28ga ile ilik-sicak clapton ile sicak. :)
hocam ben uzun baca ve 28 gauge kanthal a1 kullanıyorum. 1-1.2 ohm sarıp 11-13 w arası buharlıyorum. bence soğuk bir buharı var. ama tabii kısa baca kullanılırsa durum değişebilir. ben soğuk tercih ettiğim için hiç denemedim.
Çok teşekkürler :)

@azash kardeşim pas atmış, cevap yazmamak olmaz????
İlk başladığımda 28 GA 2,5 mm 7 tur ile başlamıştım. 1,2-1,3 ohm 11 W ta buharladım uzun bir süre. Majör Spica Penodatı hep bu sarımda kullandım ve memnundum. Hem soğuk hemde doygun buhar veriyordu.
Sonra 30 GA keşfettim. 2,5 mm 7 tur 1,7-1,8 ohm 9,5 W döndüm. Daha soğudu buhar, doygunlukta yeterli geldi bana. Aroma takıntım olmamasına rağmen o bile çok düşmedi bence.
2 seneden fazladır bütün atomizerlerimde bu şekilde devam ediyorum.

İlk başladığımda 28 GA 2,5 mm 7 tur ile başlamıştım. 1,2-1,3 ohm 11 W ta buharladım uzun bir süre. Majör Spica Penodatı hep bu sarımda kullandım ve memnundum. Hem soğuk hemde doygun buhar veriyordu.
Sonra 30 GA keşfettim. 2,5 mm 7 tur 1,7-1,8 ohm 9,5 W döndüm. Daha soğudu buhar, doygunlukta yeterli geldi bana. Aroma takıntım olmamasına rağmen o bile çok düşmedi bence.
hocam telim bitince kesinlike 30 gauge deneyeceğim. teşekkürler.

Küçük bir wp gurubunda GaziHazar'in yaşadıklarını yıllardır yaşarım.:)
Kendisinin genele yayılan bu özgüvenine hayranlık duyuyorum.
Bazen olmuyor. Ten uyusmazligi yaşanıyor atolar ile.
Bazen de belirli bir süre ara verip yeniden denemek gerçekten işe yariyor.
Açtırma kutuyu söyletme kötüyü. Sen gibi dost varken düşmana ne hacet dedirtme potansiyelin var ????????????
Namkör kediler siziii ????

Hayırlı olsun,güle güle kullan.İpv u710 yorumlarını bekliyorum.????
Teşekkürler kardeşim.mod konusunda yorumlarının değerlendirileceği en son kişi benimdir herhalde.Dna_Yihi gibi şeylere kafam hiç basmıyor maalesef????????????
Küçük olması benim için en iyi özelliği. bu yüzden belki de çok iyi özellikleri olan bir modu mundar etmekte korkuyorum.????????????

Teşekkürler kardeşim.mod konusunda yorumlarının değerlendirileceği en son kişi benimdir herhalde.Dna_Yihi gibi şeylere kafam hiç basmıyor maalesef????????????
Küçük olması benim için en iyi özelliği. bu yüzden belki de çok iyi özellikleri olan bir modu mundar etmekte korkuyorum.????????????
Estağfurullah hocam sen eskilerdensin modun iyi,kötü olduğunu anlayıp yorumlarsın ????
Özelliklerini boşver tuşa bastınmı gücü nasıl veriyor?????

Üstadım besleme sıkıntısı varmı atoda.

Üstadım besleme sıkıntısı varmı atoda.
hangi atomizeri kastettiğinizi anlamadım ama elimdeki hiçbir atoda besleme sıkıntısı yaşamıyorum. spica ve penodat halihazırda mevcut değil ama kullanırkende sıkıntım olmadı.
besleme sıkıntısı fazla pamuklama yada kalitesiz pamukla alakalıdır.
pamuk markasını değiştirmek veya kullanılan pamuğu azaltmak, traşlamak, besleme yuvası tabanına değdi değecek seviyede kesmek sorunu çözer diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri