Zırtlan
Community
Nasıldır penodat hocam? Buharı soğuk mu sıcak mı?ben de v2 1+1 paketini aldım hocam. fiyatına göre mükemmel bir atomizer. iyi günlerde kullanın.
Hayırlı olsun bu arada
Nasıldır penodat hocam? Buharı soğuk mu sıcak mı?ben de v2 1+1 paketini aldım hocam. fiyatına göre mükemmel bir atomizer. iyi günlerde kullanın.
Sizin kullaniminiza gore keyifli buhar verebilen bi atomizer. 30 ga ile sarimda soguk 28ga ile ilik-sicak clapton ile sicak.Nasıldır penodat hocam? Buharı soğuk mu sıcak mı?
Hayırlı olsun bu arada
hocam ben uzun baca ve 28 gauge kanthal a1 kullanıyorum. 1-1.2 ohm sarıp 11-13 w arası buharlıyorum. bence soğuk bir buharı var. ama tabii kısa baca kullanılırsa durum değişebilir. ben soğuk tercih ettiğim için hiç denemedim.Nasıldır penodat hocam? Buharı soğuk mu sıcak mı?
Hayırlı olsun bu arada
Sizin kullaniminiza gore keyifli buhar verebilen bi atomizer. 30 ga ile sarimda soguk 28ga ile ilik-sicak clapton ile sicak.
Çok teşekkürlerhocam ben uzun baca ve 28 gauge kanthal a1 kullanıyorum. 1-1.2 ohm sarıp 11-13 w arası buharlıyorum. bence soğuk bir buharı var. ama tabii kısa baca kullanılırsa durum değişebilir. ben soğuk tercih ettiğim için hiç denemedim.
hocam telim bitince kesinlike 30 gauge deneyeceğim. teşekkürler.@azash kardeşim pas atmış, cevap yazmamak olmaz????
İlk başladığımda 28 GA 2,5 mm 7 tur ile başlamıştım. 1,2-1,3 ohm 11 W ta buharladım uzun bir süre. Majör Spica Penodatı hep bu sarımda kullandım ve memnundum. Hem soğuk hemde doygun buhar veriyordu.
Sonra 30 GA keşfettim. 2,5 mm 7 tur 1,7-1,8 ohm 9,5 W döndüm. Daha soğudu buhar, doygunlukta yeterli geldi bana. Aroma takıntım olmamasına rağmen o bile çok düşmedi bence.
2 seneden fazladır bütün atomizerlerimde bu şekilde devam ediyorum.
Küçük bir wp gurubunda GaziHazar'in yaşadıklarını yıllardır yaşarım.
Açtırma kutuyu söyletme kötüyü. Sen gibi dost varken düşmana ne hacet dedirtme potansiyelin var ????????????piiiiii olaya bak. Nereye düştün sen öyle. Ne vicdansız insanlar varmış yaw ????
Küçük bir wp gurubunda GaziHazar'in yaşadıklarını yıllardır yaşarım.
Kendisinin genele yayılan bu özgüvenine hayranlık duyuyorum.
Bazen olmuyor. Ten uyusmazligi yaşanıyor atolar ile.
Bazen de belirli bir süre ara verip yeniden denemek gerçekten işe yariyor.
Namkör kediler siziii ????Açtırma kutuyu söyletme kötüyü. Sen gibi dost varken düşmana ne hacet dedirtme potansiyelin var ????????????
Ben senden bahsetmemiştim ki ????????Namkör kediler siziii ????
Teşekkürler dostum.hep birlikte olsun????güzel günlerde pufla üstat
Hocam Hayırlı olsun,güle güle kullan.İpv u710 yorumunuzu bekliyorum.????
Teşekkürler kardeşim.mod konusunda yorumlarının değerlendirileceği en son kişi benimdir herhalde.Dna_Yihi gibi şeylere kafam hiç basmıyor maalesef????????????Hayırlı olsun,güle güle kullan.İpv u710 yorumlarını bekliyorum.????
Estağfurullah hocam sen eskilerdensin modun iyi,kötü olduğunu anlayıp yorumlarsın ????Teşekkürler kardeşim.mod konusunda yorumlarının değerlendirileceği en son kişi benimdir herhalde.Dna_Yihi gibi şeylere kafam hiç basmıyor maalesef????????????
Küçük olması benim için en iyi özelliği. bu yüzden belki de çok iyi özellikleri olan bir modu mundar etmekte korkuyorum.????????????
Üstadım besleme sıkıntısı varmı atoda.@azash kardeşim pas atmış, cevap yazmamak olmaz????
İlk başladığımda 28 GA 2,5 mm 7 tur ile başlamıştım. 1,2-1,3 ohm 11 W ta buharladım uzun bir süre. Majör Spica Penodatı hep bu sarımda kullandım ve memnundum. Hem soğuk hemde doygun buhar veriyordu.
Sonra 30 GA keşfettim. 2,5 mm 7 tur 1,7-1,8 ohm 9,5 W döndüm. Daha soğudu buhar, doygunlukta yeterli geldi bana. Aroma takıntım olmamasına rağmen o bile çok düşmedi bence.
2 seneden fazladır bütün atomizerlerimde bu şekilde devam ediyorum.
hangi atomizeri kastettiğinizi anlamadım ama elimdeki hiçbir atoda besleme sıkıntısı yaşamıyorum. spica ve penodat halihazırda mevcut değil ama kullanırkende sıkıntım olmadı.Üstadım besleme sıkıntısı varmı atoda.