• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burada yazayım da kayfun başlığında görünmesin ????

kayfun five pawns: likiti çorba ediyor. açıklayayım: hani hasta olursun da boğazın zaten yaradır ve sana kaynar haldeki şehriye çorbasını dayarlar. boğazındaki yaralar dağlanır, ağzın kavrulur, kaşık zaten cayır cayırdır ahanda öyle bişey.

kayfun v4 ise: kayfun köyünün en güzel kızıdır, nazlıdır, yanındaki çeyiz sandığı kalabalıktır. her şeye rağmen onunla evlenmişsindir ama sürekli menstrüasyon döneminde akıntılı olduğu için bir türlü gerdeğe girip halvet olamamışsındır. o da öyle bişey işte.

biz bele bi delikanlıyık işte ???? kayfun gillerden ya bu ya hiç biri ????

ama yürümez. bu deck iş yapmaz. sen tut 7 sene öncesinin atosunu kullanmaya çalış bele olur işte :D

neyse kayfun da pırkalamadık demeyiz. en azından artık denedim ama beğenmedim diyebileceğim bir marka :devilish:

Beceremedim demiyorda, olmamis diyor bakhele :D

Elinde kayfunun efsanesi var, dikkatini cekerim, ama en zoru bu arada. Dedik o kadar al bir prime uzatma kitli, bak keyfine ;)

aha @murcix 2 ???? hep ben beceremiyom demi yoksa çiçek gibi atolar ????
yahu gorunen koysun iste tarif istenir mi ????

sen gunun birinde yazacaksin buraya kullandigin atolari. beceremediklerin becerdiklerinin 2 kati olacak beceriksiz kisilik seni ????

hem ayrica kimine gore cicek gibi kimine degil. onemli olan calistirabilmek ve kullanabilmek. sonra karar vermek. sen direkt olarak beceremiyorsun ki adini koyasin :ROFLMAO:

neyse motivasyonunu kirmayalim, bir sonraki atoyu da beceremezsin yogsam :censored:

biz bele bi delikanlıyık işte ???? kayfun gillerden ya bu ya hiç biri ????

ama yürümez. bu deck iş yapmaz. sen tut 7 sene öncesinin atosunu kullanmaya çalış bele olur işte :D

neyse kayfun da pırkalamadık demeyiz. en azından artık denedim ama beğenmedim diyebileceğim bir marka :devilish:

Sen gittin en civcivli denecek olanı aldın, insan bi lpv2 ile başlar ???? tamam içimi güzel de foşurdamasından 510 pine kadar değişik işleri var. ????

@GaziHazar hayirli olsun hepisi birden öncelikle
Gelelim diğer konuya kısmen @murcix e katılarak bir noktayi düzelteyim
Deneyecek dağ yapacaksın ardında ,
tecrübe ile kendi kullanım profiline uygun seçimleri yapmak için backround ı guclendireceksin kiiiii
Tercihlerin ve kullanacağın ürünlerle ilgili bir desteğe ihtiyacin olmadan yürüyeceksin yolunda ????
Mezumuz detaysa ben vereyim onu
Elindeki ürünler birçok kişinin hayallerini süsler,onu da diyim ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri