GaziHazar
Admin
ipler kimin elinde?
ipler kimin elinde?
dabiki benipler kimin elinde?
zaten öyle, bişi olmaz. azcık çalkalanır hissetmez bile o ????yaw ihtiyar senin ellerin titrer, adam asagida beyin loplemesi gecirir, kristalleri oynar ne bilem biyle civik bisey olur
Yüklenmeyin kardeşimize. bizim adımıza kendini feda ediyor, o olmaz ise bizim test etme şansımız yok ki bu aletleri.
Bu adam zamanında Ion ile kim bilir neler yaşadı. Tabi o dönem gizli gizli kenarda takıldığı dönem. Neyse ki birkaç becerebildiği ato var.Buna inanmam işte, @murcix git Kayfun al demez, hele sana V4 al hiç demez
Hirs yaptim o v4 gitmeyecek bi yere ????????
Her hangi bir yerli ato olsa şimdiye üreticiyi linç etmiştik benzer durumda.Hirs yaptim o v4 gitmeyecek bi yere ????????
Her hangi bir yerli ato olsa şimdiye üreticiyi linç etmiştik benzer durumda.
Ama hala KF4 efsane olarak buhar camiasında yer alıyor.
Ben bana urun reva gormeyen ureticiyi lincliyorum sadece. Yoksa 4 ureticiden 3u konusunda hic bir sikayetim yok.Her hangi bir yerli ato olsa şimdiye üreticiyi linç etmiştik benzer durumda.
Ama hala KF4 efsane olarak buhar camiasında yer alıyor.
Ustat SBTV nin guzel bir aile olusundan kaynakli aslinda. Hem simariklik (kibarca) yapabiliyorum hem de kendim olabiliyorum.Küçük bir wp gurubunda GaziHazar'in yaşadıklarını yıllardır yaşarım.
Kendisinin genele yayılan bu özgüvenine hayranlık duyuyorum.
Bazen olmuyor. Ten uyusmazligi yaşanıyor atolar ile.
Bazen de belirli bir süre ara verip yeniden denemek gerçekten işe yariyor.
ben de v2 1+1 paketini aldım hocam. fiyatına göre mükemmel bir atomizer. iyi günlerde kullanın.Ben beğendim...
Ekli dosyayı görüntüle 60329
Bilmukabele.Tşk ederimben de v2 1+1 paketini aldım hocam. fiyatına göre mükemmel bir atomizer. iyi günlerde kullanın.