• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna inanmam işte, @murcix git Kayfun al demez, hele sana V4 al hiç demez :D
Bu adam zamanında Ion ile kim bilir neler yaşadı. Tabi o dönem gizli gizli kenarda takıldığı dönem. Neyse ki birkaç becerebildiği ato var.

Neyse heves bakımından çok formda, "bu benim olabilir mi, amca?" Kıvamında bir heves hem de ????

İşte o boyuyla da gitmiş V4 ile aşık atmaya çalışıyor ????????

[QUOTE="
İşte o boyuyla da gitmiş V4 ile aşık atmaya çalışıyor ????????
[/QUOTE]
beni de ,beden hocası bu boyumla yüksek atlamaya seçmişti orta okulda ,oysa ben bahçe çitini bile sandalye destekli geçebiliyordum, ama denedim ,1.20 santim çıtanın altından beşinci denemede geçebildim ancak. .anlayacağınız azim şeş beş. ???? ???? ????

Son düzenleme:
Her hangi bir yerli ato olsa şimdiye üreticiyi linç etmiştik benzer durumda.
Ama hala KF4 efsane olarak buhar camiasında yer alıyor.

O konuda haklisiniz. Hoş bizim kullanicilar kotuye kim olursa olsun kotu demeyide biliyor ( fanlari hariç ). Bu konuda acimasi olmayan bir cok insan var.

Çok eski ve komplike bir ato, her parcasi dikkatli montajlanmali, toleranslari cok az , randiman alinsa performansi cogu kullanici tarafindan begenilmis bir ato. Vape camiasinda boyle atolarla ugrasmayi ve kullanmayi seven cok var :)

Zaten sorunlu olmasaydi Prime gibi uzun yillar satista olurdu. Dilini bilen aliyor genelde, bazende @GaziHazar gibi merakli arkadaşlarimiz :) Ben bir kayfun severim ama uzak duracagim atolarda başi cekiyor diyebilirim şahsen :)

Küçük bir wp gurubunda GaziHazar'in yaşadıklarını yıllardır yaşarım.:)
Kendisinin genele yayılan bu özgüvenine hayranlık duyuyorum.
Bazen olmuyor. Ten uyusmazligi yaşanıyor atolar ile.
Bazen de belirli bir süre ara verip yeniden denemek gerçekten işe yariyor.

Küçük bir wp gurubunda GaziHazar'in yaşadıklarını yıllardır yaşarım.:)
Kendisinin genele yayılan bu özgüvenine hayranlık duyuyorum.
Bazen olmuyor. Ten uyusmazligi yaşanıyor atolar ile.
Bazen de belirli bir süre ara verip yeniden denemek gerçekten işe yariyor.
Ustat SBTV nin guzel bir aile olusundan kaynakli aslinda. Hem simariklik (kibarca) yapabiliyorum hem de kendim olabiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri