aliemirkose
Community
???? dede ağzıma tükürdü resmen18 mg ve kuma...????
???? dede ağzıma tükürdü resmen18 mg ve kuma...????
Bütün gün bu işkenceyi çekeceğine .Günde bir dal Gitanes tüttür kurtul bu bağımlılıktan kardeşim.,kendinize bu eziyeti yapmanıza üzülüyorum sadece???? dede ağzıma tükürdü resmen
Gitanes
Firma ve ürünlerinden memnunmusunuz.güvenilir mi
Dediğine katılıyorum bir ara bende denedim farklı cihazlarda daha iyi sonuçlar veriyor.Vaporesso Target 100 aldım. GTI bobini yapılandırmaktan haz alıyorum. Orjinal halinden daha güzel sonuç alıyorum.
Ah şu Gen PT 80S gelse de onu da alabilsem ????
Kesinlikle dostum. PnP, GTi, GTR, GT bobinleri kullanıyorum şu sıralar ve hepsi orjinaller hallerinden daha iyi sonuçlar veriyor.Dediğine katılıyorum bir ara bende denedim farklı cihazlarda daha iyi sonuçlar veriyor.
normal g class kullandıysanız fark varmı hocam aralarında .Evet beyler alışverişleerr ????
Online kimya 7 kere alış verişim oldu gol yemedim.Aroma olarak çeşit var.Gerçi biraz eksikleri var.Likit yaparken mesela max belend %2 direk 10ml aromayı 500gr max blend yaptığım için.32mg 500 ml alıp 1500ml base ile karıştırıp 2000ml elde edip yoluma devam ediyorum.Daha hesaplı oluyor.Kullandıkları malzeme Kaliteli,Ambalajlamada iyi benim için daha ne olsun.Daha önceki isismleri evyap kimya idi diğer sitede bir ara yanılmıyorsam tedarikcide oldular..Firma ve ürünlerinden memnunmusunuz.güvenilir mi
V1 kullanmadım hocam ama daha önce elime alıp ağırlığına bakmıştım. Bu v1 den çok daha hafif ve şıknormal g class kullandıysanız fark varmı hocam aralarında .
Hadi daniciler hücum..
geç kaldın abi biri satılmış bile. diğeri için de görüşme yaptık ama olumsuz ????Hadi daniciler hücum..![]()