murcix
Council
az kurcala iste bak bazen boncuk cikiyorben zaten bilemezdim / farkedemezdim ki ???? 'u
az kurcala iste bak bazen boncuk cikiyorben zaten bilemezdim / farkedemezdim ki ???? 'u
Ben harici herkesi milenium sahibi yaptın abi, alacağın olsun senin ????kusur kalma emi ???? anladık seninde milenyumun var.
bi hazar yaww o da çökmece yaptı atoya.Ben harici herkesi milenium sahibi yaptın abi, alacağın olsun senin ????
Bu ara kıyamıyorum ona, şu g bilmem ne olayından sonra????elinde cok buyuk bir koz var @ehy
terlikle vurur gibi yapistir Arise'ini @GaziHazar in gozune gozune ????
alışmadık mabadda G durmaz. almasın ???? olur paçadan akar direkt yawww ????Bu ara kıyamıyorum ona, şu g bilmem ne olayından sonra????
Onada alcaz arise ????
Şuan güldükçe sancıyor zaten ????operasyon oncesi gelseydin keske, guldure guldure dokerdik taslarini ????
literature girerdik ????
sonrada ana haberde tarif ederdin G bilmem ne ile basladi her sey diye ????
o zaman paçalı giyiyordu. sonradan açıldı saçıldı böyle. ???? ???? ????Şuan güldükçe sancıyor zaten ????
Kesinlikle düşerdi, alacağın olsun @GaziHazar şu olayı biraz daha erken patlatsaydın ne olurdu sanki????
Eğer yoksa CDD 1 de araya sokusturulur. Naçizane fikrim.
Neyse araya kaynamasın benim “milenium” şurda yazılı dursun İstiyorumda istiyorum.o zaman paçalı giyiyordu. sonradan açıldı saçıldı böyle. ???? ???? ????
Tripoddaki gibi baca daraltma aparatı sanırım ilk kurulumu yapar iken fark ettim ama kurcalamak istemedim@CmZ bu arada perseus'un drip altinda bir daraltici var.
kurulum yaparken bacanin icinden tornavida yada klasik jig ile disari itip cikart. bir de oyle dene.
memnun kalmazsan yukaridan icine atip geri takabilirsin basitce.
kurcalamak istemedim
Hayır herşeyi geçtim bana perseus bulmak şart oldu. Favori atomizerim flash köşede yatar oldu bu geldi geleligenel olarak zaten atolar 2-4ml arasi. ben her tank bitimi degistiriyorum sarimi.
denemekten zarar gelmez. bak hem bilmeyenler var
Red burleyde tavsiye ediliyordu ???? varsa 1 dalda sepete onu atın bence üstad
tütünler 10 numara olmuş abi.
cdd fındık nasıl bilmiyorum.
ben FA hazelnut kullanıyorum
????
Eğer yoksa CDD 1 de araya sokusturulur. Naçizane fikrim.
Ustat millenium u tam ???? layamam sevdim kendisini baya ????????@GaziHazar ,sen gençsin ,'' Majörü olanların ne işi var millenium ile '' diyerek lafa girsen de ???? atan ben olmasam olur mu.? ????