• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@CmZ bu arada perseus'un drip altinda bir daraltici var.
kurulum yaparken bacanin icinden tornavida yada klasik jig ile disari itip cikart. bir de oyle dene.
memnun kalmazsan yukaridan icine atip geri takabilirsin basitce.
Tripoddaki gibi baca daraltma aparatı sanırım ilk kurulumu yapar iken fark ettim ama kurcalamak istemedim :)

net tütünlerin genel sorunu coil killer olmaları sanırım yada blacknote larda efektör vs fazla var çokta anlamam ama 1 pambığı 2 tank kullanamıyorum. Gapgara oluyor :)

genel olarak zaten atolar 2-4ml arasi. ben her tank bitimi degistiriyorum sarimi.

denemekten zarar gelmez. bak hem bilmeyenler var ;)
Hayır herşeyi geçtim bana perseus bulmak şart oldu. Favori atomizerim flash köşede yatar oldu bu geldi geleli
Milenium bile okadar sarmadı(lemon tart var içinde spiral olanda birazdan tütün koyam oval bacaya birde ötle binem

Red burleyde tavsiye ediliyordu ???? varsa 1 dalda sepete onu atın bence üstad :)

Kardeşim Club Der Dampfer den veriiyorum siparişi sanırsam orada FLV satışı yok.:confused:

tütünler 10 numara olmuş abi.
cdd fındık nasıl bilmiyorum.
ben FA hazelnut kullanıyorum
????

gezerken gördüm . belki kuş taşa çarpar diye havaya attım.????

Eğer yoksa CDD 1 de araya sokusturulur. Naçizane fikrim.

Bir tarihler de almıştım bitirmek nasip olmadı ,yoksa yengeniz beni bitirecekti. ???? ???? ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri