• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok sağolasın hocam, daha iyileri sizlerin olsun inşallah. beni tanıyanlar bilir ilk üretim silver arıyordum 2 yılı aşkın bir süredir. sıfır black denk gelmişti geçenlerde amerika fiyatına ve almıştım karton kutulu yeni üretim, ama performansını ve rengini beğenememiş ve 1-2 gün sonra da 100 lira kayıpla siyah sever bir akadaşıma paslamıştım. @GaraGulli sağolsun çevresindeki bir abimizde buldu ve almama aracı oldu bunu, kendisine minnettarım ???? tek camı var ve o da akvaryum ama işte, düzlerini edinene kadar kırılmasın yeter ama tabi, en azından aynı şekilde çalışanını bulduğum için mutluyum şu an yani. performansı yıllar önce kullandığım penseyle dalınmış ilk seri metal kutulu ile aynı, @CevizAğacı 'na selamlar bu arada. sıfır aldığımda aşina olduğum likitlerimin tadı farklı ve tabiri caizse çorbamsı geliyordu, o yüzden sevemedim. he bir de deck'i gümüş kaplanmış bunun, çalışmasını etkiler mi diye çekindim baştan ama iyi ki risk almışım ????..

"performansı yıllar önce kullandığım penseyle dalınmış ilk seri metal kutulu ile aynı" demiştim, sözüm geri ????

biraz daha uzun kullanınca fark ettim ki bu da çorba yapıyormuş aromayı. gümüşü de saldım ve reload defterini kapattım. ilk seri teneke kutu bilmem ne hepsi aynı, gümüş siyahtan iyi görünse de yine bi'şey değişemedi içim olarak yani..

"performansı yıllar önce kullandığım penseyle dalınmış ilk seri metal kutulu ile aynı" demiştim, sözüm geri ????

biraz daha uzun kullanınca fark ettim ki bu da çorba yapıyormuş aromayı. gümüşü de saldım ve reload defterini kapattım. ilk seri teneke kutu bilmem ne hepsi aynı, gümüş siyahtan iyi görünse de yine bi'şey değişemedi içim olarak yani..
rda dan devam o zaman :) moda uyarsa 28mm nightmare büyük gelirse 25mm. :P

D3159-CDF-88-A3-4-A14-8804-DE25-CEA4-CD63.jpg

394-A29-E0-1-B1-F-42-FF-BAC3-DC1-B7-C79-BF04.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri