fox mulder
Community
hayırlı olsun evladiyelik malhayallerin gerçek oluşu ..
Ekli dosyayı görüntüle 59646
hayırlı olsun evladiyelik mal
gözğn dışarıda olmaz
hocam teşekkür ederim detaylar içinçok sağolasın hocam, daha iyileri sizlerin olsun inşallah. beni tanıyanlar bilir ilk üretim silver arıyordum 2 yılı aşkın bir süredir. sıfır black denk gelmişti geçenlerde amerika fiyatına ve almıştım karton kutulu yeni üretim, ama performansını ve rengini beğenememiş ve 1-2 gün sonra da 100 lira kayıpla siyah sever bir akadaşıma paslamıştım. @GaraGulli sağolsun çevresindeki bir abimizde buldu ve almama aracı oldu bunu, kendisine minnettarım ???? tek camı var ve o da akvaryum ama işte, düzlerini edinene kadar kırılmasın yeter ama tabi, en azından aynı şekilde çalışanını bulduğum için mutluyum şu an yani. performansı yıllar önce kullandığım penseyle dalınmış ilk seri metal kutulu ile aynı, @CevizAğacı 'na selamlar bu arada. sıfır aldığımda aşina olduğum likitlerimin tadı farklı ve tabiri caizse çorbamsı geliyordu, o yüzden sevemedim. he bir de deck'i gümüş kaplanmış bunun, çalışmasını etkiler mi diye çekindim baştan ama iyi ki risk almışım ????..
"sonradan görme herif reload'ları renk renk diziyor" demesinler diye söyleyeyim dedim ????..hocam teşekkür ederim detaylar için
güle güle kullanın, ben düz adamım daha iyisi elime geçse satardım geri
Hayırlı olsun içinide görmek isteriz ????
Eyvallah üstad, daha iyileri sizin olsun inşallah. ????Hayırlı olsun içinide görmek isteriz ????
Teşekkür ederim üstad, micro siyah renk.Hayirli olsun ustat [emoji7][emoji7]
Kuma ss + dani micro antrasit¿
far temizleme setinden memnun kaldın mı hocam?Bunlarda sayılır mı ????
Ekli dosyayı görüntüle 59652
Selamlar henüz vakit bulup uğraşamadım, ama içinde 200ml civarı kloroform ve aküden çalışan 12 voltluk bir buhar makinası birde zımpara seti var. Biraz video bakındım inceledim, asıl iş zımpara yapmakta. Cihaz ve kloroform ile buharlı parlatma, dışarıda yapılacak işin aynısı. Özelden foto atarım, yapınca..far temizleme setinden memnun kaldın mı hocam?
bi öm atar mısın memnun kaldıysan sol far kazadan 2kez değişti de sağ far 10yıldır üstünde matlaştı baya bi el atayım dalayım kafa göz parlasın keratam
teşekkür ederim hocamSelamlar henüz vakit bulup uğraşamadım, ama içinde 200ml civarı kloroform ve aküden çalışan 12 voltluk bir buhar makinası birde zımpara seti var. Biraz video bakındım inceledim, asıl iş zımpara yapmakta. Cihaz ve kloroform ile buharlı parlatma, dışarıda yapılacak işin aynısı. Özelden foto atarım, yapınca..
Selamın aleyküm hocam.2 sene önce sizden ehpro101 almıştım,fazla kullanma fırsatım olmadı ama verdiğim aradan sonra dışarıda, günlük yaşantımda ilaç gibi geldi.Mesajınızı görünce yazma gereği duydum,bu arada setuplar çok yakışıklı duruyor ????Sxk cloud 2
Bende uzun bir süre giremedim. Telefon üzerinden her ne olursa olsun izin ver seçeneği ile girebildim dün.siteye girmekte problem yaşıyorum. sadece googledan arama yaptırarak girebiliyorum. güvenli olmadığını söylüyor. Hatayı sadece ben mi alıyorum