aliemirkose
Community
Şu Billet Box/AIO tarzı sistemler uzun süredir aklımda ama bildiğim kadarıyla henüz yanak çökertecek sıkılıkta üretileni(⌀1.0mm ve aşağısı) yok.
İşte normalde 0.8 aşırı sıkı olmalı, demek hâlâ hava kaçağı vb. mevcut bunlarda. Hayırlı olsun size, ileride mutlaka deneme yapacağım, ucuz SBS + FEV ikilisi boyut olarak tatminkâr olsa da ağırlık olarak zorluyor özellikle şu yaz aylarında.Mod ile birlikte gelen RBA nın 0.8 mm hava pini mevcut ve orta dereceli yanak çökertmeli bir içim sunuyor
mal guneye kaymis ????
iyi olmus tanidik birinin almasi. gule gule kullan Hazar????
güzel günlerde kullan hepsini kardeşim ????
bu dripin içi metal ????İvan driptiplerini kullanamam diyen sen, bu kılıfları nasıl kullanacaksın merak ettim şimdi ????
Günün anlam ve önemine binaen;
Ekli dosyayı görüntüle 59948
Diğerleride metal ????bu dripin içi metal ????
ne halt yediğini bilmiyo bu boşver, kendini zorlama ????Diğerleride metal ????
Naylon kılıflara veriyo, metal ve işçiliğe vermiyor????ne halt yediğini bilmiyo bu boşver, kendini zorlama ????
cumartesi kaçak bi buluşma yaptımki ben ????Naylon kılıflara veriyo, metal ve işçiliğe vermiyor????
Bayramda gelemedim, ama ilk fırsatta sende müsait olursan uğrayacağım sana abi ????
Teşekkür ederim abi En kısa zamanda yazacağım.cumartesi kaçak bi buluşma yaptımki ben ????
ne zaman istersen kardeşim. kapı açık hep ????
ben de geliim mi? ????cumartesi kaçak bi buluşma yaptımki ben ????
ne zaman istersen kardeşim. kapı açık hep ????
gel kamber gel. sende gel ????ben de geliim mi? ????
Yakın zamanda programın varsa, bende ayarlamaya çalışayım kendimiben de geliim mi? ????