comandante
Council
inandın mı ????????????Yakın zamanda programın varsa, bende ayarlamaya çalışayım kendimi
inandın mı ????????????Yakın zamanda programın varsa, bende ayarlamaya çalışayım kendimi
Olsun belki gelir, temiz düşündüm abi napim ????inandın mı ????????????
malesef sezon açıldı ve işler birbirini öpüyor. kışa doğru büyük ihtimalle ancakYakın zamanda programın varsa, bende ayarlamaya çalışayım kendimi
Her zaman beklerizmalesef sezon açıldı ve işler birbirini öpüyor. kışa doğru büyük ihtimalle ancak
haydaaa yoldakiler bi elime geleydi yaw ???? daha 2 atomizer var yolda gelecek. dün baktım da 1 ion v2 ile çıktığım yolda baya bir atomizer birikmiş elimde.@GaziHazar onu bunu bırak ta kendine birtane Pioneer ayarla, bana güven ???? ama uzatma kitli olsun ????
haydaaa yoldakiler bi elime geleydi yaw ???? daha 2 atomizer var yolda gelecek. dün baktım da 1 ion v2 ile çıktığım yolda baya bir atomizer birikmiş elimde.
Güle güle kullan .pastahane ve meyvelide belki ama Net'de yok. lakin sen zaten sek Nbase içiyordun değil mi
hep değil üstat sekin atomizeri ayrı tatlı tütün genelde tükettiklerim dlde de meyveli fresh likitler tercih ediyorumGüle güle kullan .pastahane ve meyvelide belki ama Net'de yok. lakin sen zaten sek Nbase içiyordun değil mi
sağolasın üstatAdam hızlı güle güle kullan
Ekli dosyayı görüntüle 60067