Ben sana pişiririm ayıpsın. Sabah ilk kalktığımda aç karna yandan şekerli kahve içmek????paket alıcam sana abi burda polat kahveci var meşhur ama pişirmeye ocağım yok bende sana gelince sen bana yaparsın ????
benim Boşnakça burda terk ????
Ah be ben yiyemiyorum börek falan. Hamur işler, çikolata, dondurma, makarna, bulgur pilavı ve dahası ysak. Benim hastalığım var. Gluten hastalığı.perşembeleri ıspanaklı börekte varsa perşembeye denk getireyim ????
çok geçmiş olsun abi ilacı falan yok muHalk arasında çölyak hastalığı diyorlar. Tıp dilinde dermotitis herpetiformis. Bağırsaklardan kaynaklanıyor. Benim ki Allahtan içe vurmadı. Dışa vurdu ama şu an her yerimde yaralar var. Öyle bi hastalık.
Çok sağol abicim. Tedavisi yok. Tedavisi Perhis. Yememem lazım karantinada ramazanda yasaklarda evde bol bol yedim. Şimdi uğraşıyorum bunlaçok geçmiş olsun abi ilacı falan yok mu
çok geçmiş olsun..Bir tane ilacı var. Benzerleri falanda yok. Ezcanelerde yok. Raporla ezcaneler birliğinden alıyorum. Yurt dışından getirtiyorlar
Kolaylıklar dilerim abi, kısıtlayarak, dikkat ederek yaşamak zor. Başa iş açmadan azalarak yok olsun umarım. Dışarıda bir şey de yemek sakıncalı senin için. Neyle karşılaşacağını bilmemek kötü. Acil şifalar diliyorumBunu gıdaların içindeki Gluten yapıyor. Gluten bağırsaklarıma zarar veriyor. Bu Glutende her şeyde var. Doğal yapay değil. Buğday yetişirken içinde oluyor
Çok teşekkürler Abicim. Çok sağolçok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun hocam. Allah şifa versin.Çok teşekkürler Abicim. Çok sağol
Çok sağol aynen öyle. Dışarda zaten yiyemiyorum. Acıksamda yiyemiyorumKolaylıklar dilerim abi, kısıtlayarak, dikkat ederek yaşamak zor. Başa iş açmadan azalarak yok olsun umarım. Dışarıda bir şey de yemek sakıncalı senin için. Neyle karşılaşacağını bilmemek kötü. Acil şifalar diliyorum
Çok sağol dostum.Geçmiş olsun hocam. Allah şifa versin.
Bugun menude mezelerden ne var abi?