Haydar
Council
Kenar koselere patates atmayi unutma abibi duble daha içiim.. mangalı yakacam..
Serkan hocam niye iki resim atiyorsun?aradaki 10 farki mi bulacagiz?bu kafa bulamayiz vallaEkli dosyayı görüntüle 36870Ekli dosyayı görüntüle 36870 cümleten afiyet olsun arkadaşlar....
Allah'ta seni güldürsün hocam. Çok güldüm yaw. Resimi yüklüyorum. Tam resimmi küçük resimmi seçeneği çıkıyor. Bende tam resim seçeneğini seçiyorum. Hala gülüyorum.Serkan hocam niye iki resim atiyorsun?aradaki 10 farki mi bulacagiz?bu kafa bulamayiz valla
iki arkadaş karşılıklı içyorlar. setupları da aynı havası vermiş .güzel olmuş.afiyet olsunSerkan hocam niye iki resim atiyorsun?aradaki 10 farki mi bulacagiz?bu kafa bulamayiz valla
Geçmiş olsun abi, zor bir hastalık, aman ha perhizi bozmaÇok sağol abicim. Tedavisi yok. Tedavisi Perhis. Yememem lazım karantinada ramazanda yasaklarda evde bol bol yedim. Şimdi uğraşıyorum bunla
Çok sağol abim. Allah razı olsun.Geçmiş olsun abi, zor bir hastalık, aman ha perhizi bozma
Abi bir şey sormak istiyorum. O diriptit mi?Sicak micak.. yaptik mangali..
Haydin afiyetle...Ekli dosyayı görüntüle 36873
Dede... Havan yeter... Afiyet olsun...sizin içiniz geçmiş genç yaşta.. yeminle nasıl içilir neyle içilir öğretmemişler size... ????
Torun işimiz hava vs.. değil,Dede... Havan yeter... Afiyet olsun...