Serkan35
Community
İnşallah abi. Çok kötüyüm abi.geçmiş olsun Serkanım.. İyileş tez zamanda inşallah...
İnşallah abi. Çok kötüyüm abi.geçmiş olsun Serkanım.. İyileş tez zamanda inşallah...
Dünya boktan bi yer.. Ama boktanlıkları kafaya takıp yuvarlarsan çığ gibi büyür... Takma demek kolay, ama takmamak zor.. İlaçlar kesin faydalı olacaktır. Tedaviyi aksatma yeter..İnşallah abi. Çok kötüyüm abi.
Katılıyorum sana abim . Bu dünya KAHPE. Çoluk çocuk olmasa 8+1 gırtlağa dayar giderdim. Olmuyor. Kuzularım var. ....Dünya boktan bi yer.. Ama boktanlıkları kafaya takıp yuvarlarsan çığ gibi büyür... Takma demek kolay, ama takmamak zor.. İlaçlar kesin faydalı olacaktır. Tedaviyi aksatma yeter..
Haaa işte buuu. yolun 3 te 1 ini geçmişsin.. Kuzular için mücadeleye devam serkannnn..Katılıyorum sana abim . Bu dünya KAHPE. Çoluk çocuk olmasa 8+1 gırtlağa dayar giderdim. Olmuyor. Kuzularım var. ....
Geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 36938Ekli dosyayı görüntüle 36938cümleten afiyet olsun arkadaşlar.. Ölmezsem bir sene ara vermek zorunda kaldım.. Bugün doktora gittim. Tedaviye başladık. Hocada dedi bugün tiksirana ye iç. Yarın itibariyle ilaç tedavisi başladı.. İyi oldu. Bence gerekliydi..
Adamın kaşığı pıçağı bile şekilli şüküllü,Hadi bakalım herkese afiyetle
Ekli dosyayı görüntüle 36947
Geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 36938Ekli dosyayı görüntüle 36938cümleten afiyet olsun arkadaşlar.. Ölmezsem bir sene ara vermek zorunda kaldım.. Bugün doktora gittim. Tedaviye başladık. Hocada dedi bugün tiksirana ye iç. Yarın itibariyle ilaç tedavisi başladı.. İyi oldu. Bence gerekliydi..
Hukuksal bir konuda yardıma ihtiyacın olursa çekinmeden özelden yazabilirsin abi,elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım yanındayım haberin olsunKatılıyorum sana abim . Bu dünya KAHPE. Çoluk çocuk olmasa 8+1 gırtlağa dayar giderdim. Olmuyor. Kuzularım var. ....
Sağol topram. Hukuksal bir sıkıntı yok. Eyvallah. Eeee ciğer böyle bir şey. Teşekkür ederim toprak..Hukuksal bir konuda yardıma ihtiyacın olursa çekinmeden özelden yazabilirsin abi,elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım yanındayım haberin olsun
Hocam buraya uğrasan da, uğramasan da kalbim seninle. Herkes taşıyabileceği kadar taşır, gerisinde yardım gerekir. Bu kararı alabilmen bile senin ve sevenlerin için büyük bir adım. Umarım süreç iyi ve kolay gelişir, sonucu iyi olur. Kararın yolunu aydınlatsın hocam. Sevgiler, saygılar.Ekli dosyayı görüntüle 36938Ekli dosyayı görüntüle 36938cümleten afiyet olsun arkadaşlar.. Ölmezsem bir sene ara vermek zorunda kaldım.. Bugün doktora gittim. Tedaviye başladık. Hocada dedi bugün tiksirana ye iç. Yarın itibariyle ilaç tedavisi başladı.. İyi oldu. Bence gerekliydi..
Tamamdır ???????? Allah şifalar versin abi.Sağol topram. Hukuksal bir sıkıntı yok. Eyvallah. Eeee ciğer böyle bir şey. Teşekkür ederim toprak..
Yapma! İsmini bile bilmiyorum. Allah gönlüne göre versin topram. Sen yazmazsin buralara biliyorum. Manevi olarak yanımda olduğun için teşekkür ederim.Tamamdır ???????? Allah şifalar versin abi.
Abi dost olmak İçin isme gerek yok ki,önemli olan kalplerin bir olup zor zamanda birbirine destek olmak,yardımcı olmak asıl olan değil midir?Yapma! İsmini bile bilmiyorum. Allah gönlüne göre versin topram. Sen yazmazsin buralara biliyorum. Manevi olarak yanımda olduğun için teşekkür ederim.
Yine günlerden dart...
Ekli dosyayı görüntüle 36951