Serkan35
Community
İyi gömdün dedem. Eyvallah. BAl şeker olsun...Torun işimiz hava vs.. değil,
İşimiz muhabbet,
Ayak herkeste var
Sen yürüyene bak..
İyi gömdün dedem. Eyvallah. BAl şeker olsun...Torun işimiz hava vs.. değil,
İşimiz muhabbet,
Ayak herkeste var
Sen yürüyene bak..
İyi gömdün dedem. Eyvallah. BAl şeker olsun...
Ne üzmesi dede. Üzülen kırılan yok. Afiyet olsun. Gelmiş geçirmiş birisin belli. Eyvallah. Boynum kıldan ince sana abim. Sorun yok...Ya estağfurullah torun ne gömmesi.. Hicap ederim.. yapmaa üzmeee beniii
Dede. Sen nasıl bir KRALSIN... Eyvallah...ya bu beğendim emojileri hakkaten anlamsız kalıyor bazen @Koba ne seçeyim ben şimdi torunumun mesajına?
Eyvallah torun.
Ekli dosyayı görüntüle 36887
Yav yeniden mi evereyim şimdi adamıFoto isterükyoksa saymayız
Ben sizacam gayri.. hadi fondip ..Ekli dosyayı görüntüle 36896Ekli dosyayı görüntüle 36896cümleten afiyet olsun arkadaşlar....
Dedem. Yaptım senin için fondip......
İyi geceler dedem. Kendine iyi bak görüşmek üzere inşallah..
geçmiş olsun kardeşim. en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorumEkli dosyayı görüntüle 36938Ekli dosyayı görüntüle 36938cümleten afiyet olsun arkadaşlar.. Ölmezsem bir sene ara vermek zorunda kaldım.. Bugün doktora gittim. Tedaviye başladık. Hocada dedi bugün tiksirana ye iç. Yarın itibariyle ilaç tedavisi başladı.. İyi oldu. Bence gerekliydi..
Abi.. sıkıntılar vardı. Tedavi görmek gerekiyordu. Bugün gittim hocaya herşeyi anlattım. Direk ilaç tedavisi başladı. Sorun alkol değil. Piskolojik. Hoca bugün ye iç şal kendini yavrum dedi. Hakikaten yavrum dedi. Hayır ben anlamıyorum. Adam içimi okudu. Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Yarın benim için zor bir süreç başlıyor.geçmiş olsun kardeşim. en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum
geçmiş olsun Serkanım..Ekli dosyayı görüntüle 36938Ekli dosyayı görüntüle 36938cümleten afiyet olsun arkadaşlar.. Ölmezsem bir sene ara vermek zorunda kaldım.. Bugün doktora gittim. Tedaviye başladık. Hocada dedi bugün tiksirana ye iç. Yarın itibariyle ilaç tedavisi başladı.. İyi oldu. Bence gerekliydi..