murcix
Council
Abim geçmiş olsun ???? bir günlük ise boşver dertlenme.bugün dr raporluyum üstat. canım çekmesin diye derneğe uğramadım. kusura bakma. içim gidiyo da. neyse![]()
Abim geçmiş olsun ???? bir günlük ise boşver dertlenme.bugün dr raporluyum üstat. canım çekmesin diye derneğe uğramadım. kusura bakma. içim gidiyo da. neyse![]()
Ekli dosyayı görüntüle 36678Ekli dosyayı görüntüle 36678ulan. AMK dünyası. ... İki kuzum var. Ne suçu var? Çok şey yazmak istemiyorum. Olmuyor. Ciğerim yanıyor. ...
Abi boş ver. Kafa kıyak yazdım öyle. Sağol ilgi alaka için. Abi şimdi bir kusarım buraya. Yazık günah. Form kapanır ceza ver... Lakin ben iyi değilim abi...Darlama bizi serkannnnn
olmuşla ölmüşe çare yok Serkan hocam,meyler çare olmaz,yaşın gelmiş biyere,silkelen toparla,çaresini bulursun aslan gibi delikanlısın,Ekli dosyayı görüntüle 36678Ekli dosyayı görüntüle 36678ulan. AMK dünyası. ... İki kuzum var. Ne suçu var? Çok şey yazmak istemiyorum. Olmuyor. Ciğerim yanıyor. ...
Beni ağlattın ya. Allah gönlüne göre versin inşallah hocam. Sağol var ol...olmuşla ölmüşe çare yok Serkan hocam,meyler çare olmaz,yaşın gelmiş biyere,silkelen toparla,çaresini bulursun aslan gibi delikanlısın,
sende sağol varol,herkesin yaşanmışlığı anlatacağı şeyler var illaki hayatta ,benim de laylaylom geçmedi,kendini bi benmiyim diye görme sakın.Beni ağlattın ya. Allah gönlüne göre versin inşallah hocam. Sağol var ol...
abi sende fakirin önünde para sayma lütfenKadeh sizlere kalktı! ????
Ekli dosyayı görüntüle 36682
Neşeniz, keyfiniz eksik olmasın! En iyi dileklerimle????
eyvallah hocam,alkol oranı 4.6% güzel detay oldu,anlattıkların kadar pilsen,azıcık limoni.Haftaya buğday biralar denersen sevinirim ,yok buralarda çok.Birde sana zahmet biranın menşei belirtirsen tam 12den olacak@pablo güzel, lezzetli bir bira. Hani @KeaSH07 üstat der ya "gövdeli" diye, üst düzey olmasa da içimi Carlsberg, Corona, Budweiser'dan daha tok. Yudumlar doyurucu.
Şişe 660ml, alkol 4.6.
Ekli dosyayı görüntüle 36684
İtalyan bira, kuruluş 1859 ????eyvallah hocam,alkol oranı 4.6% güzel detay oldu,anlattıkların kadar pilsen,azıcık limoni.Haftaya buğday biralar denersen sevinirim ,yok buralarda çok.Birde sana zahmet biranın menşei belirtirsen tam 12den olacakSöz valla sonra tarihçesini istemiycem
![]()
dene dediysek o kadarda çok sık değil tabii,çatlarız buradaİtalyan bira, kuruluş 1859 ????
Üstat hala virüs sebebiyle marketlerde fazlaca vakit geçirmiyoruz. Söz taşlar oturunca her hafta farklı bira/lager deneyeceğim. Gerçi yine de olabilir ????
Bu arada bu arkadaşta çok güzel. Yancısı ile karıştırmadan bir fırt alırım hep. ???? İki parmak kalmış ????
Ekli dosyayı görüntüle 36689
Ben aslında dost meclisinde, muhabbetle rakı içen adamım. Buraya geldikten sonra öyle bir ortam denk getiremedim. Haftanın bir günü eşimle rakı içiyoruz. Bazen de şarap. (Şarap seçenekleri de sınırsız burada.) Geri kalanında hafif hafif takılıyorum.dene dediysek o kadarda çok sık değil tabii,çatlarız buradaburalarda pek yok ama bulursan birara ''botanist cin'' dene üstat...
Afiyet olsun hocam@pablo güzel, lezzetli bir bira. Hani @KeaSH07 üstat der ya "gövdeli" diye, üst düzey olmasa da içimi Carlsberg, Corona, Budweiser'dan daha tok. Yudumlar doyurucu.
Şişe 660ml, alkol 4.6.
Ekli dosyayı görüntüle 36684