Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fayyy anasını yaa.. ucundan anladım ben..Ama hayat bu..
Ya tek karşılarsın hayatı, ya kalabalık
Kalabalıklar içinde tek kalmaktır en boku
Ama canından cansa yanlızlığın
İşte fena koyar da..O zaman mesele dik kalmaktır.

Hayata Dikine gidenlerden olalım serkanım..Dertler acılar bitmeyecek..

Son düzenleme:
Beni ağlattın ya. Allah gönlüne göre versin inşallah hocam. Sağol var ol...
sende sağol varol,herkesin yaşanmışlığı anlatacağı şeyler var illaki hayatta ,benim de laylaylom geçmedi,kendini bi benmiyim diye görme sakın.

Kadeh sizlere kalktı! ????
Ekli dosyayı görüntüle 36682
Neşeniz, keyfiniz eksik olmasın! En iyi dileklerimle????
abi sende fakirin önünde para sayma lütfen:)dün aha buna %7 ötv zammı geldi :)ne demiştim ''ecnebiler bilmediğimiz görmediğimiz şeyler paylaşsın lütfen'' :)

@pablo güzel, lezzetli bir bira. Hani @KeaSH07 üstat der ya "gövdeli" diye, üst düzey olmasa da içimi Carlsberg, Corona, Budweiser'dan daha tok. Yudumlar doyurucu.

Şişe 660ml, alkol 4.6.
Ekli dosyayı görüntüle 36684
eyvallah hocam,alkol oranı 4.6% güzel detay oldu,anlattıkların kadar pilsen,azıcık limoni.Haftaya buğday biralar denersen sevinirim ,yok buralarda çok.Birde sana zahmet biranın menşei belirtirsen tam 12den olacak:)Söz valla sonra tarihçesini istemiycem:)

eyvallah hocam,alkol oranı 4.6% güzel detay oldu,anlattıkların kadar pilsen,azıcık limoni.Haftaya buğday biralar denersen sevinirim ,yok buralarda çok.Birde sana zahmet biranın menşei belirtirsen tam 12den olacak:)Söz valla sonra tarihçesini istemiycem:)
İtalyan bira, kuruluş 1859 ????

Üstat hala virüs sebebiyle marketlerde fazlaca vakit geçirmiyoruz. Söz taşlar oturunca her hafta farklı bira/lager deneyeceğim. Gerçi yine de olabilir ????

Bu arada bu arkadaşta çok güzel. Yancısı ile karıştırmadan bir fırt alırım hep. ???? İki parmak kalmış ????
IMG_20200705_001018.jpg

İtalyan bira, kuruluş 1859 ????

Üstat hala virüs sebebiyle marketlerde fazlaca vakit geçirmiyoruz. Söz taşlar oturunca her hafta farklı bira/lager deneyeceğim. Gerçi yine de olabilir ????

Bu arada bu arkadaşta çok güzel. Yancısı ile karıştırmadan bir fırt alırım hep. ???? İki parmak kalmış ????
Ekli dosyayı görüntüle 36689
dene dediysek o kadarda çok sık değil tabii,çatlarız burada:)buralarda pek yok ama bulursan birara ''botanist cin'' dene üstat...

dene dediysek o kadarda çok sık değil tabii,çatlarız burada:)buralarda pek yok ama bulursan birara ''botanist cin'' dene üstat...
Ben aslında dost meclisinde, muhabbetle rakı içen adamım. Buraya geldikten sonra öyle bir ortam denk getiremedim. Haftanın bir günü eşimle rakı içiyoruz. Bazen de şarap. (Şarap seçenekleri de sınırsız burada.) Geri kalanında hafif hafif takılıyorum.

Bu cin bitince bulursam ondan aldım üstat. ????

Geri