Genel Sohbet Covid-19 Türkiye Güncel

İçimi dökmem lazım. Buraya yazayım dedim. Ülke öyle anlatıldığı gibi on numara beş yıldız falan değil. Dün bir bugün iki arkadaş uzun zorlamalar sonucu yaptırdıkları testte pozitif çıktı. Belirti falan da yok. Geriye kalan ekip test yaptırın bize de diyoruz. Pazartesi başhekimliğe danışayım cevabı geliyor. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Bu arkadaşlarımız bizimle birlikte çalışıyor evlerine gidiyor vs.
Pozitif çıkan adama tomografi çekilip dışarı salınıyor. Yahu bu nasıl iştir aklım almıyor. Bulunduğum yerde 50den az vaka olduğu yazılı, adamlar bilinen 2000den fazla vaka var diyor.
Ekipman alacağız bir koruyucu gözlük ve maske için sabahtan öğlene kadar ordan oraya dolandırılıyoruz. Sözde sağlıkçılar şak şak şak. Hikaye, içinde olmayan bilemez. Nöbeti nasıl bitireceğim diye diken üstünde zaman geçiyor. Ümidinizi kırmak istemiyorum ama bizim bu yolumuz yol değil. Kalın sağlıcakla
Valla hocam öyle haklısınızki , bizdede bir dr. da pozitif çıktı sonra ameliyathane sorumlusu sayesinde ertesi gün ameliyathane ve sterilizasyon çalışanlarına test yapıldı ertesi gün başhekim toplantı yapıp ortalığı ayağa kaldırdı benim haberim olmadı eğer olsaydı bu testi çoğu kişiye yaptırmazdım gereksiz yere yapılmış vs. gibi söylemleri oldu , pozitif çıkan dr.dışardan kapıyor hastalığı onu çalıştığı hastanede tedavi ediyorlar başhekim diyorki eğer doktor , hemşire dışında pozitif çıkan olursa burada tedavi ettirmem devlet hastanesine yollarım (personel için diyor bunu) maske kıtlığıda cabası yani devleti bilmemde özel sektörde çalışan sağlıkcıysanız Allah yardımcınız olsun çünkü özelde çalışan sağlıkcıların çoğunun kesinlikle değeri sıfır.

Aynen bende bu maskelerin koruyacağına inanmıyorum. Ayrıca bakkalları kuruyemişleri, marketleri yağmalamak nedir anlamadım. Sanki açlıktan kıtlıktan ölecekler. Diğer insanları düşünmeden, lazım veya değil herşeyi almak nedir cidden anlamıyorum. İhtiyacın olduğun kadar al, diğer insanlarada imkan ver. dediğin gibi içimizde büyük br gürüh var, kendinden başkasını düşünmeyen, laftan anlayamayn, insanlıktan çıkmış vatandaşlarımız çok'ça var, yazık

Bir Musibet Bin Nasihatten Yeğdir.

Valla hocam öyle haklısınızki , bizdede bir dr. da pozitif çıktı sonra ameliyathane sorumlusu sayesinde ertesi gün ameliyathane ve sterilizasyon çalışanlarına test yapıldı ertesi gün başhekim toplantı yapıp ortalığı ayağa kaldırdı benim haberim olmadı eğer olsaydı bu testi çoğu kişiye yaptırmazdım gereksiz yere yapılmış vs. gibi söylemleri oldu , pozitif çıkan dr.dışardan kapıyor hastalığı onu çalıştığı hastanede tedavi ediyorlar başhekim diyorki eğer doktor , hemşire dışında pozitif çıkan olursa burada tedavi ettirmem devlet hastanesine yollarım (personel için diyor bunu) maske kıtlığıda cabası yani devleti bilmemde özel sektörde çalışan sağlıkcıysanız Allah yardımcınız olsun çünkü özelde çalışan sağlıkcıların çoğunun kesinlikle değeri sıfır.
Özeli de devleti de aynı. Günde şu kadar test yapılıyor deniyor hikaye. Pozitif adamın eşine test yaptırmadık. Gerek yokmuş. Allaha emanet yaşıyoruz onu anladım :)

Erdoğan: "17 Nisan Cuma gecesi 24.00'den 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sokağaçıkmayasağı uygulanacağını şimdiden duyurmak istiyorum."

Önceden haber verildiği sürece 1hafta bile olsa sıkıntı olmaz bence olmalıda yaz geldi herkes dışarlara akıcak yoksa
@KeaSH07 Doğru bilgi üstadım cumhurbaşkan’ının ağzından

Deniyor ki hafta içi çalışın kazanın paranızı biriktirin alışverişinizi yapın
Sonra açız diye ağlamayın bak

Kıhh kıhh kıejaj

Geri