Satılmış haber kanallarından alınmıyor açıklamalar içiniz rahat olabilirA haber izliyor gibiyim , , ,
ben sildim o kanalı , birde akit var hala onun nasıl yayında olduguna şaşırıyorumA haber izliyor gibiyim , , ,
Sağlık Bakanı Koca: "4. haftada Türkiye'de vaka artış hızı düşüşe geçti."
Sağlık Bakanı Koca: "Bugüne kadar tanı konan hastaların temas zincirindeki 261.969 kişi tespit ettik. Bunların %95.8'ine ulaştık. Takibi yapılan toplam kişi sayısı 251.028'dir."
Sağlık Bakanı Koca: "Filyasyon çalışması, 81 ilimizde yapılmaktadır. Filyasyon çalısmasında temaslı takibinin en yüksek oranda sonuçlandığı il %99 ile Zonguldak, en düşük ise %92 ile Şanlıurfa'dır."
Sağlık Bakanı Koca: "Filyasyon ekiplerimizce takibi yapılan toplam kişi sayısı 251 bin 28'dir.
Sağlık Bakanı Koca: "(Cuma gecesi) Her gün sizlere verilerimizi şeffaf şekilde aktarıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu sonuçları görmüş olacağız."
Sağlık Bakanı Koca: "(Virüs ne zaman son bulacak?) Tam bir tarih vermek doğru olmaz. Önümüzdeki dönemde 'peak' noktasını bekliyoruz. Bunun için önümüzdeki 1-2 haftanın önemli olduğunu, bir dalgalanma olmazsa peak noktasını yakalayacağımızı bekliyorum."
Ülkemizde Son Durum
Ekli dosyayı görüntüle 32497
Az evvel halk tv de bundan bahsediyordu bir doktor. Ben aslında neden 19 değilde 21 onu anlamadım.Ekli dosyayı görüntüle 32506
Bugün de 0.021'den şaşmadık, ilginç tesadüfler gerçekten.
Esenlikler.
Ligler'in İptal Edileceği Konuşuluyor Dünya Genelinde. . Eğer Kurallar Uygulanırsa, Kurallara Göre; Bu Hususta Matematiksel Olarak Şampiyonluğu Garantilemiş Olan Takımların Bulunduğu Ligler İptal Edilmeyecek, Nitekim Buna Göre Diğer Tüm Ligler Oynanmamış Sayılacak Olup Ve Dahi Kadıköy Büyüsü de Bozulmamış Olacak. .
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın paylaşımı;
Ekli dosyayı görüntüle 32463
Birader satılmış, kiralanmış, ya da her ne olursa olsun kaynağı, bom boş laf bunlar. Çünkü yaşadığımı biliyorum. Kıytırık bi maskeye ulaşamıyorum kardeşim. Yok. Vermiyor eczane. Yasak. Paramızla alamıyoruz böyle saçmalık olur mu.Satılmış haber kanallarından alınmıyor açıklamalar içiniz rahat olabilir
İlk cümleden sonraki yazılanlar ve soruların muhatabı bende değilimBirader satılmış, kiralanmış, ya da her ne olursa olsun kaynağı, bom boş laf bunlar. Çünkü yaşadığımı biliyorum. Kıytırık bi maskeye ulaşamıyorum kardeşim. Yok. Vermiyor eczane. Yasak. Paramızla alamıyoruz böyle saçmalık olur mu.
“Türkiye şartlar ne olursa olsun ihtiyaçlarını karşılayabilecek güce sahiptir” , öyle mi?
İhtiyacım 500 sel Mercedes değil, 50 kuruşluk maske. Ve hatta onu da bedeli karşılığı alabilmek.
Lanet olsun, ayıp yahu...
Bu günler de geçer bakalım. Allah büyük, mazlumun ahı kimsede kalmaz.
Size cevaben yazmış olmam, paylaşımın size ait olmasından kaynaklı. Serzenişim size değil içeriğe zaten. Belirttiğiniz üzere bir haberi getirip paylaşmışsınız. Benim de hakkında fikir beyan etmemi yadırgamamanızı beklerim doğrusu. Kaldı ki bu konu içerisinde tahmin ediyorum 150-200 aktarımınız vardır. Hepsine cevap yetiştirme çabasında falan da olmadım, tahmin ediyorum 2, 3 mesaj yazmışımdır hepi topu.İlk cümleden sonraki yazılanlar ve soruların muhatabı bende değilim
Anlıyorum üstadım biraz canınız yanmış anladığım kararıyla uygulamalardan beni cevaplayınca sorulardan sıyrılmak istedim inanın çoğu kişi veremez o soruların cevabını yetkililer dahilSize cevaben yazmış olmam, paylaşımın size ait olmasından kaynaklı. Serzenişim size değil içeriğe zaten. Belirttiğiniz üzere bir haberi getirip paylaşmışsınız. Benim de hakkında fikir beyan etmemi yadırgamamanızı beklerim doğrusu. Kaldı ki bu konu içerisinde tahmin ediyorum 150-200 aktarımınız vardır. Hepsine cevap yetiştirme çabasında falan da olmadım, tahmin ediyorum 2, 3 mesaj yazmışımdır hepi topu.
Yazmadan anlatma sanatı.