sen Majöre soft mu dedinFev sert sevişiyor.
Yaş ilerledi.
Tercih daha soft atomizerler...
Hemen 1 tane paket yapayım Üstad.Hayat 40'ından sonra başlar Üstat ????????
Heee????
@murcix 3 ncü Majörüde buldunHemen 1 tane paket yapayım Üstad.
İngiltereye bir şekilde ulştırkrım ben
Hocam ben fev den vazgecmedim kiGüle güle kullanın @CevizAğacı ????????
Mr @comandante, @azash ve @MoNoT10 üstatlar majör yönüne doğru kaydılar fakat biz Fev'cilerin yükselişi sürecek ????????????
Fev'kaladenin Fev'kinde buharlamaya devam ????????????????
Sağolasın Üstat, düşünmen yeter.Hemen 1 tane paket yapayım Üstad.
İngiltereye bir şekilde ulştırkrım ben
Ben asıl sunu merak ediyorum simdi sen majör u denedikten sonra onca atomizer ne olacak ???? ????He ya, 3 majör'üm var hala Fev kullanıyorum, ayıp değil mi bu yaptığınız ????????????????
Majörlerim emin ellerde, gözüm arkada değil o yüzden ????
@comandante , @azash ve @sihirbaz
onlarıda biz paylaşıcaz @murcixBen asıl sunu merak ediyorum simdi sen majör u denedikten sonra onca atomizer ne olacak ???? ????
Evet İlginç bir konu. Kendime sordum "bilmiyorum" dedi ????????Ben asıl sunu merak ediyorum simdi sen majör u denedikten sonra onca atomizer ne olacak ???? ????
Bir atomizerim daha oldu yanionlarıda biz paylaşıcaz
ben biliyomEvet İlginç bir konu. Kendime sordum "bilmiyorum" dedi ????????
Bilenler var ????Evet İlginç bir konu. Kendime sordum "bilmiyorum" dedi ????????
hepsi bi Majör etmez bunların. ben isdemiyomAbouuuvvvv, hele hele planlara bak ????????????
Göstereceğim ama ...... ????????????
Ne demek abim, açık menü buyurun ☺
Ekli dosyayı görüntüle 41052
Majörcü olduğunuz kadar da Fev'cisiniz beyefendi, istirham ediyorum ????hepsi bi Majör etmez bunların. ben isdemiyom
maşallah diyelim kadroya nazar değmesinAbouuuvvvv, hele hele planlara bak ????????????
Göstereceğim ama ...... ????????????
Ne demek abim, açık menü buyurun ☺
Ekli dosyayı görüntüle 41052
üstat beğendiğin varsa söyle. bunların hepsi @murcix e Majörü verince bana gelecek. pre order yapayım sanamaşallah diyelim kadroya nazar değmesin
Gel buyur abi baş tacısınbırak istirhamı, istihdam et landına geleyim ???? ???? ????