Hangi modelin orijinalini düşünüyorsunuz hocam?aynen zaten aslında klona para vermem tarzıma ters bekler biriktirir az ama öz olsun derim normalde. Yoksa arkadaşa yaparken bir tane de kendi ekletirdim. Kararsız kaldım işte. Bugün @GrandMaster üstaddan Prime aldım bugün. Her konuda kafa kafayalar, vurum azcık düşük Prime'da, aroma azcık yüksek, buhar daha sıcak ancak likit kapasitesi daha iyi. En küçük delik tam benim sıkılığım o nedenle orjinal bulana dek beklerim gibime geliyor Fev için.
Malumlar benden uzak olsun üstadım 1 sene önce başka bir arkadaşa Drag2 sipariş ettim vermek için, döndü gümrükten çok içime oturdu bıraktım tamamen. Alıp getirecek insan ağı lazım buhar camiyasında, en sağlamı bu bildiğim
aynen zaten aslında klona para vermem tarzıma ters bekler biriktirir az ama öz olsun derim normalde. Yoksa arkadaşa yaparken bir tane de kendi ekletirdim. Kararsız kaldım işte. Bugün @GrandMaster üstaddan Prime aldım bugün. Her konuda kafa kafayalar, vurum azcık düşük Prime'da, aroma azcık yüksek, buhar daha sıcak ancak likit kapasitesi daha iyi. En küçük delik tam benim sıkılığım o nedenle orjinal bulana dek beklerim gibime geliyor Fev için.
Malumlar benden uzak olsun üstadım 1 sene önce başka bir arkadaşa Drag2 sipariş ettim vermek için, döndü gümrükten çok içime oturdu bıraktım tamamen. Alıp getirecek insan ağı lazım buhar camiyasında, en sağlamı bu bildiğim
Hocam katılıyorum size, her ne kadar atomizer faslıma ara vermiş olsam da çok içimde kaldı orjinal 4.5s bir gün alacağım ben deaynen zaten aslında klona para vermem tarzıma ters bekler biriktirir az ama öz olsun derim normalde. Yoksa arkadaşa yaparken bir tane de kendi ekletirdim. Kararsız kaldım işte. Bugün @GrandMaster üstaddan Prime aldım bugün. Her konuda kafa kafayalar, vurum azcık düşük Prime'da, aroma azcık yüksek, buhar daha sıcak ancak likit kapasitesi daha iyi. En küçük delik tam benim sıkılığım o nedenle orjinal bulana dek beklerim gibime geliyor Fev için.
Hocam katılıyorum size, her ne kadar atomizer faslıma ara vermiş olsam da çok içimde kaldı orjinal 4.5s bir gün alacağım ben de
başlığa yorumum ise şu şekilde olacak
Aroma ve boğaz vurumu aynı anda yüksek veren atolar tütünlü likit kullanımında karşımıza çıkıyor. Örneğin flavor express real cigi tilemahosta içerken aldığım boğaz vurumu ile aynı seviyede boğaz vurumunu grandmaster içerek herhangi bir atomizerden almak sanıyorum pek mümkün değil. Denemedim lakin belki squape nduro bunu sağlayabilir.
boğaz vurumu yüksek atomizer önerisinde hep tütüncü atomizerler çıkıyor karşımıza o yüzden, benim hoşuma gitmeyen bir husus bu çünkü safi tütün aromasında benim için bir aroma seviyesi yok ne yazık ki tütünü neye koyarsam koyayım aynı geliyor bana
Benim için mesele öyle bir atomizer bulmalıyım ki grandmaster içerken hatta çilekli süt likidi içerken bile boğazımı delip geçsin
Hocam yabancı forumlarda bile kimi yerde boğaz vurumu istiyorsanız tütün içeceksiniz yazmışlar ya inanılmaz şu grandmasterı bi vura vura içemeyeceğiz galiba nik arttırmadan ????Hocam nduro dan iyi bir boğaz vurumu alırsınız ama asla tile gibi olmaz. O iş için gene yunana bakmak lazım. @hasakcicek üstada sormalı
Hocam tam tütün kadar olmasa da olur gibi geliyor. Üstat el atar buraya gördüğünde @hasakcicekHocam yabancı forumlarda bile kimi yerde boğaz vurumu istiyorsanız tütün içeceksiniz yazmışlar ya inanılmaz şu grandmasterı bi vura vura içemeyeceğiz galiba nik arttırmadan ????
Size tamamıyla katılıyorum, hatta sizin yaşadığınızın aynısını ben dün itibariyle 2 gündür yaşıyorum.Bilmeyip de merak eden varsa eğer dün bütün günümü arkadaşıma aldığım YTFK klonu Fev 4.5s+ ile geçirdim... Yerli tüm MTL atomizerlerimizi (Majör V1 ve ilk Spica hariç) ve Prime hariç tüm Kayfunlar ile Siren, Taifun GTR gibi belli başlı MTL atomizerlerini kullanmış biri olarak yazıyorum, Fev'e saygı duydum! Tel/pamuk ayarını tutturmak biraz zaman alabilir çok kendine özgü enterasan bir tank/deck/likit beslemesi sistemi olduğu için fakar aromadan Spica Pro kadar taviz vermeden oldukça iyi bir vurumu var, Majör V2 drop kiti gündelik kullanan ben, kendi 12mg chem evyapımla Fev'den 2 tank bitirince (4ml sanırım) eski tır egzozuna döndü sesim, yokuşta böyle hani kamyon 1. vitesiyle öğlen sıcağında, hor hor hor hor...
Mühendisliği çok güzel, likit besleme zincir çekim testlerimden geçti, akıtma da yok, tankla uğraşmak, açıp kapamak çok kolay. 300tl'ler mertebesinde bu klon, bir bakın derim ben klon kullanmıyorum ama arkadaş ricasına ayarladım onun için. Şuan kafamda deli sorular acep kendime de yapsam mı diye Bu arada tek taraf 1.2mm hava vidası ile bildiğiniz hakiki MTL yani öyle kıstırılmış DL filan değil. Bilginize üstadlarım
Ben uzaktan Feviyorum...Güle güle kullanın @CevizAğacı ????????
Mr @comandante, @azash ve @MoNoT10 üstatlar majör yönüne doğru kaydılar fakat biz Fev'cilerin yükselişi sürecek ????????????
Fev'kaladenin Fev'kinde buharlamaya devam ????????????????
Bir Fev'eran ile Fev'den ayrılmış olsan da, birgün yeniden fevişeceksiniz ????????Ben uzaktan Feviyorum...
Fev sert sevişiyor.Bir Fev'eran ile Fev'den ayrılmış olsan da, birgün yeniden fevişeceksiniz ????????
Güle güle kullanın @CevizAğacı ????????
Mr @comandante, @azash ve @MoNoT10 üstatlar majör yönüne doğru kaydılar fakat biz Fev'cilerin yükselişi sürecek ????????????
Fev'kaladenin Fev'kinde buharlamaya devam ????????????????
senin Majörün yok diye dimi bunlar ???? ???? ????Bir Fev'eran ile Fev'den ayrılmış olsan da, birgün yeniden fevişeceksiniz ????????
Hayat 40'ından sonra başlar Üstat ????????Fev sert sevişiyor.
Yaş ilerledi.
Tercih daha soft atomizerler...
Heee????senin Majörün yok diye dimi bunlar ???? ???? ????