Ariyorsundur ama farkinda degilsindir. komitandan daa iyi mi bilcen, hihhh ????Ben aramıyorum bir şey komutanım.????????
@Nova
bu sıralar yurt içinden sıfır yabancı atomizer bulmak pek mümkün değil. yerli atomizerlerde butik üretim genelde, çok kısa sürede bitiyor.
geriye AE ve Ft gibi çin siteleri kalıyor. ondada gümrükten geçermi geçmezmi belli değil.
eğer o şekilde düşünürseniz bir başka konuda aynı sorunuza cevap veren @MoNoT10 kardeşimin yazdığı gibi FeV 4.5 veya Dvarw 22 size uygun olabilir.
NOT : kişisel beğeni ve beklenti herkes için farklı olduğundan ; tütün ve mtl kullanan, aromaya fazla önem vermeyen birisi tarafından edinilmiş tecrübelere istinaden tavsiyedir
günün özlü sözüBen aramıyorum bir şey komutanım.????????
@MoNoT10 ve @qersnc MD kullandılar. ben kullanmadığım için yorum yapamamHocam AE'de gönderimi yapılabilen sadece klon atomizerler var onlarada güvenemiyorum. Elim gitmiyor değil fiyatlarıda cazip ama güvenemiyorum. Şuan tedarikçilerde gözüme çarpan model Hellvape MD modeli var. Siren V2 de var ama aromada yerden yere vurmuşlar kullananlar o atomizeri. Sanırım Hellvape MD alacağım. Bazı yabancı vape kanalları "Yılın en iyi MTL RTA atomizeri" gibi başlıklarla yayınlamış incelemeleri. Yerli üreticilerde stok sorunu var zaten. Hayırlısı olsun. Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Umarım Hellvape MD üzmez.
yabancı vape kanallarına iyi para vermişler.Hocam AE'de gönderimi yapılabilen sadece klon atomizerler var onlarada güvenemiyorum. Elim gitmiyor değil fiyatlarıda cazip ama güvenemiyorum. Şuan tedarikçilerde gözüme çarpan model Hellvape MD modeli var. Siren V2 de var ama aromada yerden yere vurmuşlar kullananlar o atomizeri. Sanırım Hellvape MD alacağım. Bazı yabancı vape kanalları "Yılın en iyi MTL RTA atomizeri" gibi başlıklarla yayınlamış incelemeleri. Yerli üreticilerde stok sorunu var zaten. Hayırlısı olsun. Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Umarım Hellvape MD üzmez.
yabancı vape kanallarına iyi para vermişler.
Son zamanlarda rastladigim nadide cevaplardan sayıyorum üstat izninleyabancı vape kanallarına iyi para vermişler.
Md mtl yi sana verirken söylemiştim beğenmezsen senin olsun para istemem demiştim hala lafımın arkasındayım. Paranı verir md mtl'yi sana hediye ederim abe abim????@qersnc ve @comandante topu bana atmışlar listeyi ben vermiştim üstüne sifir olması hususunda oncelik sunulmuş geriye pek secenek kalmamış
Md mtl ve ares2 var kullandığım
Cansın abim,bildigimden mütevellit sessiz sedasız yol verdim md ye ben ????Md mtl yi sana verirken söylemiştim beğenmezsen senin olsun para istemem demiştim hala lafımın arkasındayım. Paranı verir md mtl'yi sana hediye ederim abe abim????
Katılıyorum, Ares 2 ye başta için pamuklardan dolayı soğuk bakmıştım ama hiç aklımda yokken deneyince beğendim. Sonrasında zaten LE versiyonu geldi ve mutlu bir birliktelik yaşıyoruz.@Nova
Ares 2 avrupa md cin uretimi bir ürün haliyle kalite olarak ares2 bence kayfun taifun expromizer gibi avrupa merkezli ureticilerde oldugu gibi highend bir ato
Bunu iki atonun malzeme kalitesini karsilastirdiginizda bariz bir şekilde hissediyorsunuz
Sanirim @qersnc in md ile ilgili degindigi kisim biraz da bununla ilgili
Sekil şemal de bir süre geçtiğinde kimine tercih sebebi olabiliyor
Ares2 bu malzeme kalitesi sebebiyle epey ağır bir ato ayrica Md ye göre uzun
İkisi de aroma vurum yönünden iyi ve uzmez kesinlikle ????
Ama atolari karakterize edeceksek
Ares2 karakter sahibi bir ato md degil bence
Af buyurun bu is dunyada oldugu gibi bizde de malesef böyle ki bir ürüne birkac yonverici “oooo,ufffff,viiiişş “ dedin mi alip yürüyor o ürün
Ares bu olcude arkada kalan bir ürün,ha bir de sebep midir bilmem malum dizayn noktasinda yer alan biri bu isi yapan youtuberlerden biri oldugu icin cekememezlik kurbanı olarak kalmış bir ato bence
ben eski usülden yanayım hala ???? hatta daha da eskiye gidip genesys style mesh rta mı denesem diyorumhmm hayatın anlamı gibi bişey aranıyor
az sabredin buhardaşlar, ultrasonik kitler çıksın tel pamuk şu bu hepsi geçmişte kalacak likiti direkt buhar olarak alıcaz misler gibi
@comandante @murcix ne fevciymişiniz
ben eski usülden yanayım hala ???? hatta daha da eskiye gidip genesys style mesh rta mı denesem diyorum
Ben halen kullanıyorum ???? eski fevcilerden kim kalmış ????
Hunharca gülesim geldi ????
Daha Fev pamuklayamayan adam Genesis decke halleniyor ????????????????