Tütünlüde başarılı olan kayfun,daha da kolay olsun istiyorsanız ion V2,biraz ucuz olsun diyorsanız expromizer v4,daha da ucuz olsun diyorsanız ida rda ????Bende arıyorum şöyle kolay sarımlı tütünlüde başarılı bir atomizer
Kayfunu saramam, ion bahalı, exproyu beğenmedim Troy 1xv3 mevcut tüm kapılar Major ve flash a çıkıyorTütünlüde başarılı olan kayfun,daha da kolay olsun istiyorsanız ion V2,biraz ucuz olsun diyorsanız expromizer v4,daha da ucuz olsun diyorsanız ida rda ????
Flashin aroma yorumunu begenmeyebilirsiniz, majörde aroma için Drop kitle daha verimli oluyor ????Kayfunu saramam, ion bahalı, exproyu beğenmedim Troy 1xv3 mevcut tüm kapılar Major ve flash a çıkıyor
İkisinide kullandım. Tek hatam ikisinide satmakFlashin aroma yorumunu begenmeyebilirsiniz, majörde aroma için Drop kitle daha verimli oluyor ????
Abi sen kıymetini bilememissin beyaa ????İkisinide kullandım. Tek hatam ikisinide satmak
Sorma flash ım full ultem tanklı dlc li sıfır oring mtl kiti gitti bulunmuyor şimdiAbi sen kıymetini bilememissin beyaa ????
Alan bir daha satmiyor abi fan boylari var ????Sorma flash ım full ultem tanklı dlc li sıfır oring mtl kiti gitti bulunmuyor şimdi
Bakalım belki denk gelir az önce satılmış 1 adet Hemide fullAlan bir daha satmiyor abi fan boylari var ????
Şans meselesi abi aklımızda olsun satan birisi olursa iletişime geçerim.Bakalım belki denk gelir az önce satılmış 1 adet Hemide full
Bulabilirsin sitesinde mevcut yerli uretim zaten oda ayri bi guzellik arkadaslar v4 demis ikisinide kullanmis biri olarak v4 cok havadar penodata gore sigarayla alakasi yok aroma bir tik ondeSıfırın bula bilirmiyim penodat mtl
Daha da görmezse Vega rda alsın 3 yapraklı ile hem sıkılık hem de boğaz vurumu ikisi bir arada ????Dvarw işinizi görür , Flash görür, Major Drop Kitle görür. SpicaPro ve helix kit görür
İc çapı 3.5mm bir driptip ile minimuma indirebilirsin hocam o yoğunlaşma muhabbetiniBir dl'ci olarak söylüyorum. Ammit Mtl rta efsanedir. Tütün aromalarında da efsanedir. Sadece fazla kullanımda driptipte birikme olabiliyor.
Sıfırın bula bilirmiyim penodat mtl
İyi yakalamışsın, güzel hortlamış, yapıştırdık gelişine bizde ????Son mesaj tam bir sene önce yazılmış...
Ustam majör 1 mi 2 mi farkedermi? Bende bilgi sahibi olayım dedim teşekkür ederimMajör al birde Drop kit hem aroma hem boğaz vurumu ikisi bir arada ????