Evet etiketler çok güzel olmuş. Geldiğinde aklımdaydı, unuttum.O kadar kişi aldı. Çoook gözel bir etiketi var ama kimse paylaşmıyor
İyi bi DL atomizerde %5 (2-3 hafta) Demlemede bile baya iş göreceğini düşünüyorumBluerazz lemonade %7 ye çektim. DL için aroma hala net ve içim keyifli. Ben muhtemelen bu oranlardan devam ederim.
Geç değilEvet etiketler çok güzel olmuş. Geldiğinde aklımdaydı, unuttum.
Afiyet olsun <3Merhabalar
Dün gelen watermelon ice ve strawberry banana ice altın seri nbase ile yüzde 12 oranla demledim. Pod mod cihazda kullanacağım için ve fazla aroma sevmediğimden dolayı oranı az tuttum. Bugün watermelonu açıp denedim. Aroma aşırı belirgin ve güzel baya hoşuma gitti ama bundan sonra yüzde 10 ile demlemeyi düşünüyorum. Altın seri nbase de sek kullanıyorum ve içimi gayet güzel. @AromaBurada hocama teşekkür ederim.
benim watermelon ile yaptığım mixi içen arkadaşa da deneticem nasipse akşamapeach denen aroma güzel
sırada watermelon ice var
Renkli etiketlere alışkın değiliz aromaburada da. Bu sadece drifter barlara özel herhalde.
Evet sadece drifter içinRenkli etiketlere alışkın değiliz aromaburada da. Bu sadece drifter barlara özel herhalde.
Afiyet olsun. Etiketler güzel ve suya dayanıklı. Üzerine bulaşanları yıkayın sorun olmazEkli dosyayı görüntüle 65284
Demlemek için cam şişelerin gelmesini bekledim. Çok hypelandım bakalım nasıl çıkacak. Etiket olayı çok güzel olmuş beyaz etiketlerin üzerindeki yazı çok kolay siliniyordu, ayrıca etiket fotoğraftan çok daha güzel, bunlar base ve benim fotoğraf çekme konusunda becereksizliğimin kurbanı oldular . Kahve ve özellikle sulu göz için çok teşekkürler.