ama ben sana ne dedim, deney yapacaz bu aromalarlaHafta bitince fırsat buldum ve merak ettiğim bu 4 ünü denedim.
İlk nefeste buzdan boğazım kitlendi. Açılınca ağzım bala bulanmış gibi tatlıydı.
Vozolu da çokça denemiş biri olarak yorumum; kesinlikle güzel
Gel gelelim ben DL de %10 ile şipşak çalkalayıp denedim. %10 da beni böyle yaptıysa %20leri kestiremiyorum.
Vozol gibi cihazları tekrar dolduracak kişiler ve pod kullananlar için bu aromalar kesinlikle uygun.
POD/Puff için %20, MTL de %15, DL de %10 bence gayet iyi olur.
Herkese hitap edeceğini zannetmiyorum. Aromaya şekere buza vurgun olanların çok tüketeceği kesin.
Diğerlerini denemedim işin açığı çokta hevesim kalmadı çok boğdu beni.
Watermelonu da denerim, gerisini size bırakacağım.
Umarım bu aromalarda deneyimi olanlarla aynı fikirde buluşur ve hafta içi yükleriz siteye
Ekli dosyayı görüntüle 65237
deney bilimin temelidir, sen aroma çıkmadan söyle nbase seçicem sipariş ona eklersin, aroma senden nbase benden olsun
gerçi sırf sen aroma denetecen diye 3.000 harcadım, nbase sana mı yıksam bilemedim
%10 ile buz ve tatlılık böyleyse
illa bana deney grubu yaptıracan di mi
çalkala iç - 1 ay beklemiş - 3 ay beklemiş şeklinde 3er şişe yapıp notlar alıcaz anlaşıldı, erkence gönder baldızın düğünden evvel 1ay demlenmiş kontrol şişesini açayım, ağustosta 3ay demlenmiş kontrol şişesini açarız
aslında 1 yıl bekletilen kontrol grubu da yapmak lazım zira likit raf ömrü 2 yıldır, aroma üretim tarihinden itibaren deriz
işte bunlar hep akademik çalışma yapacam diye kıçını yırtınca oluyor...