• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

İncelemeler Aroma Burada- Drifter Bar Aromaları İnceleme Alanı

Hafta bitince fırsat buldum ve merak ettiğim bu 4 ünü denedim.
İlk nefeste buzdan boğazım kitlendi. Açılınca ağzım bala bulanmış gibi tatlıydı.
Vozolu da çokça denemiş biri olarak yorumum; kesinlikle güzel
Gel gelelim ben DL de %10 ile şipşak çalkalayıp denedim. %10 da beni böyle yaptıysa %20leri kestiremiyorum.
Vozol gibi cihazları tekrar dolduracak kişiler ve pod kullananlar için bu aromalar kesinlikle uygun.
POD/Puff için %20, MTL de %15, DL de %10 bence gayet iyi olur.
Herkese hitap edeceğini zannetmiyorum. Aromaya şekere buza vurgun olanların çok tüketeceği kesin.
Diğerlerini denemedim işin açığı çokta hevesim kalmadı çok boğdu beni.
Watermelonu da denerim, gerisini size bırakacağım.
Umarım bu aromalarda deneyimi olanlarla aynı fikirde buluşur ve hafta içi yükleriz siteye
Ekli dosyayı görüntüle 65237
ama ben sana ne dedim, deney yapacaz bu aromalarla
deney bilimin temelidir, sen aroma çıkmadan söyle nbase seçicem sipariş ona eklersin, aroma senden nbase benden olsun
gerçi sırf sen aroma denetecen diye 3.000 harcadım, nbase sana mı yıksam bilemedim🤔
%10 ile buz ve tatlılık böyleyse
illa bana deney grubu yaptıracan di mi
çalkala iç - 1 ay beklemiş - 3 ay beklemiş şeklinde 3er şişe yapıp notlar alıcaz anlaşıldı, erkence gönder baldızın düğünden evvel 1ay demlenmiş kontrol şişesini açayım, ağustosta 3ay demlenmiş kontrol şişesini açarız
aslında 1 yıl bekletilen kontrol grubu da yapmak lazım zira likit raf ömrü 2 yıldır, aroma üretim tarihinden itibaren deriz
işte bunlar hep akademik çalışma yapacam diye kıçını yırtınca oluyor...

ama ben sana ne dedim, deney yapacaz bu aromalarla
deney bilimin temelidir, sen aroma çıkmadan söyle nbase seçicem sipariş ona eklersin, aroma senden nbase benden olsun
gerçi sırf sen aroma denetecen diye 3.000 harcadım, nbase sana mı yıksam bilemedim🤔
%10 ile buz ve tatlılık böyleyse
illa bana deney grubu yaptıracan di mi
çalkala iç - 1 ay beklemiş - 3 ay beklemiş şeklinde 3er şişe yapıp notlar alıcaz anlaşıldı, erkence gönder baldızın düğünden evvel 1ay demlenmiş kontrol şişesini açayım, ağustosta 3ay demlenmiş kontrol şişesini açarız
aslında 1 yıl bekletilen kontrol grubu da yapmak lazım zira likit raf ömrü 2 yıldır, aroma üretim tarihinden itibaren deriz
işte bunlar hep akademik çalışma yapacam diye kıçını yırtınca oluyor...
:D nBase senden aroma bendense döner için bana da bütçe kaldı demektir :P
Pazartesi göndereceğim abi. Ona göre vaziyet al :)

arkadaşlar
aromalarımızı nasıl test edeceğiz o kısmı anlatıcam size
öncelikle en güzel test 50mg salt ile yapılır diye düşünüyorum ama bu şahsi kanaatim, bu aromanın hedef kitlesi pod kullanıcıları bu yüzden 35-50mg nbase mantıklı geldi
ancak biz öyle kıçı başı ayrı oynayan insanlar değiliz, kafanıza göre takılın ay şöyle yapmış böyle etmiş diye kimseye laf etmiyoruz :)
aroma hedeflerimiz podcular için %20, mtl kullanıcıları ve podda mtl içenlerler için %15, kara trenler için %10 tabi bu test için
test sonrası istenilen yorumlar şu şekilde; aroma az mı fazla mı, sizce kaç olmalı? şekerli mi ideal mi? çok mu buz hissi var, ne derece rahatsız edici? coille aralarındaki ilişki nasıl, bir tankta coil öldü mü?
aroma oranlarımız yüksek; 70/30 bir nbase ile denenmesi elzem tavsiyem 30ml şişelerde yapılması, hesaplar da 30ml şişeye göredir
%20 aroma için 6ml aroma koyacağız; likit vg/pg oranımız 56/44 pod için muazzam bir oran yakaladık
%15 aroma için 4ml koyuyoruz (aslında her alan kişi bir %20 bir %15 yaparsa 10ml aroma tam yetiyor) ama tam %15 olmuyor %13.3 oluyor ama tam hesap isteyen 4ml aroma 22ml nbase koyarsa olur
%10 isteyen arkadaşlar dl için 70/30 veya 80/20 nbase alarak deneyebilir
herkese afiyet olsun :)

Muz yazınca aramaya 3 tane çıktı başka var mı hocam :unsure:

Ve u solubun aromaları direk nbase eklemek mı gerekır yoksa karışım yapılcak aromalardan mı dostlar
Banana yazarak aratın daha fazla çeşit çıkacaktır. Tüm aromalar direk nbase eklenerek kullanılabilir. Karıştırmak kullanıcıların isteklerine kalıyor. Solubta genelde tekil tüketilir. Çoğu aroması kendi karışımları.

Hafta bitince fırsat buldum ve merak ettiğim bu 4 ünü denedim.
İlk nefeste buzdan boğazım kitlendi. Açılınca ağzım bala bulanmış gibi tatlıydı.
Vozolu da çokça denemiş biri olarak yorumum; kesinlikle güzel
Gel gelelim ben DL de %10 ile şipşak çalkalayıp denedim. %10 da beni böyle yaptıysa %20leri kestiremiyorum.
Vozol gibi cihazları tekrar dolduracak kişiler ve pod kullananlar için bu aromalar kesinlikle uygun.
POD/Puff için %20, MTL de %15, DL de %10 bence gayet iyi olur.
Herkese hitap edeceğini zannetmiyorum. Aromaya şekere buza vurgun olanların çok tüketeceği kesin.
Diğerlerini denemedim işin açığı çokta hevesim kalmadı çok boğdu beni.
Watermelonu da denerim, gerisini size bırakacağım.
Umarım bu aromalarda deneyimi olanlarla aynı fikirde buluşur ve hafta içi yükleriz siteye
Ekli dosyayı görüntüle 65237
Şekeri seviyorum buza bayılıyorum galiba bağımlısı olacağız. Base olarak ne kullandınız hocam bir de kaça kaç.

Herkese selamlar. @AromaBurada nın yolladığı tester drifter bar aromalar elime ulaştı. Ben kendisinden ücreti mukabilinde 60ml şişede istedim aromaları. Demleme açısından kolay olsun diye. Gelen 10ar ml aromayı 40ml 70/30 12 mg nbase ile “şimdilik” %20 olacak şekilde karıştırdım. İlk izlenimim kokular birebir puffbar kokuları. 1-2 şişeyi açamayıp ağzımla açtım. O şişelerden gelen aroma tatları da gayet yerinde. %20 fazla gelecek gibi duruyor. Her bir çeşiti bu oranla denedikten sonra %15’e seyreltip tekrar deneyeceğim. Denemeler rpm rba ile nord4 ve bir mtl atomizer ile olacak. Merak eden arkadaşlar olursa “Ankara” içi müsait olduğumuz bir gün buluşup onlarla da paylaşabilirim testerları. Şimdilik görüşmek üzere 😄IMG_9601.jpeg

Herkese selamlar. @AromaBurada nın yolladığı tester drifter bar aromalar elime ulaştı. Ben kendisinden ücreti mukabilinde 60ml şişede istedim aromaları. Demleme açısından kolay olsun diye. Gelen 10ar ml aromayı 40ml 70/30 12 mg nbase ile “şimdilik” %20 olacak şekilde karıştırdım. İlk izlenimim kokular birebir puffbar kokuları. 1-2 şişeyi açamayıp ağzımla açtım. O şişelerden gelen aroma tatları da gayet yerinde. %20 fazla gelecek gibi duruyor. Her bir çeşiti bu oranla denedikten sonra %15’e seyreltip tekrar deneyeceğim. Denemeler rpm rba ile nord4 ve bir mtl atomizer ile olacak. Merak eden arkadaşlar olursa “Ankara” içi müsait olduğumuz bir gün buluşup onlarla da paylaşabilirim testerları. Şimdilik görüşmek üzere 😄
Afiyet olsun. Sıradaki gurmeler bekleniyor :D Sabırsızlanıyorum bir an önce satışa çıkartmak istiyorum :D

Drifterbar aromalarda dikkatimi çeken bir noktayı paylaşacağım. Aromayı demledikten sonra her gün çalkalasanız da bir kaç gün çalkalamayınca aromanın bir kısmı base üstüne çıkıyor. Hem %10 hem %20 için geçerli. Deneyimleyen arkadaşlardan da bu konuda dönüt isterim. Sanırım bu aromalar shake and vape. Demlendikçe buz efektörünün etkisi artıyor. Harici bir etkisi olduğunu düşünmemeye başladım.

Nerede bu diğer deneyenler :( Etiket tasarımına kadar yaptım.. Sizden onay bekliyorum ey ahalii :)
2 çeşit test ettim. Öncelikle tatlar içeriğinde yazdığı gibi bir sıkıntı yok ama %20 çok fazla geldi bana. Denemeleri nord4 rpm rba 28ga 2.5 mm 5 tur mtl tıpası takılı hava kanalı açık halde ve yine aynı sarım kuma kubbe baca 0.9 pimler takılı halde yaptım. Kalan 8 çeşidi %15e seyreltip öyle deneyeceğim. Onlarda aynı kurulumlar ile denenecek. Bana sorarsan satışa açabilirsin.

Herkese selamlar. @AromaBurada nın yolladığı tester drifter bar aromalar elime ulaştı. Ben kendisinden ücreti mukabilinde 60ml şişede istedim aromaları. Demleme açısından kolay olsun diye. Gelen 10ar ml aromayı 40ml 70/30 12 mg nbase ile “şimdilik” %20 olacak şekilde karıştırdım. İlk izlenimim kokular birebir puffbar kokuları. 1-2 şişeyi açamayıp ağzımla açtım. O şişelerden gelen aroma tatları da gayet yerinde. %20 fazla gelecek gibi duruyor. Her bir çeşiti bu oranla denedikten sonra %15’e seyreltip tekrar deneyeceğim. Denemeler rpm rba ile nord4 ve bir mtl atomizer ile olacak. Merak eden arkadaşlar olursa “Ankara” içi müsait olduğumuz bir gün buluşup onlarla da paylaşabilirim testerları. Şimdilik görüşmek üzere 😄Ekli dosyayı görüntüle 65250
cola nasıl bir içim veriyor bildiğimiz cola tadımı var.

2 çeşit test ettim. Öncelikle tatlar içeriğinde yazdığı gibi bir sıkıntı yok ama %20 çok fazla geldi bana. Denemeleri nord4 rpm rba 28ga 2.5 mm 5 tur mtl tıpası takılı hava kanalı açık halde ve yine aynı sarım kuma kubbe baca 0.9 pimler takılı halde yaptım. Kalan 8 çeşidi %15e seyreltip öyle deneyeceğim. Onlarda aynı kurulumlar ile denenecek. Bana sorarsan satışa açabilirsin.
Benim şahsi fikrim DL%10, MTL%15,Pod (Puff Dolum) %20 tam ayarında gibi. Hatta DL de %7-8 lere bile düşülebilir

Geri