• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

İncelemeler Aroma Burada- Drifter Bar Aromaları İnceleme Alanı

Bu arada başka bir kimya sitesinden aldığım drifter bar sour apple ice aromasını 2 hafta demleyip tattım. İlk olarak %20 demledim. Bu oranlarla DL tüketim imkansız diyebilirim. İnanılmaz buz hissi var. Daha sonra seyreltip %10'a getirdim. Şuan hala serin. Aromaburada miranda seviyesinde diyebilirim. DL kullanılabilir. Elmayı çok severim ama bana pek hitap etmedi. İçeriğindeki aromanın tadı klasik elmalardan baya farklı. Aromaburada glassapple bin basar(şekerli tatları seviyorsanız). 😃
Hocam mıllet %30 oranında demledım falan dıyo bunları yorumlarında hahahahahahah.

Herkese merhaba;
Sevgili forum ailemin isteği doğrultusunda Drifter Bar aromalarından stok çektim.
Görselde ki çeşitlerden 500 er ml temin edebildim. Siteye stok girmeden önce damak tadına güvendiğim forumdan ve çevremden bir kaç kişi ile bu ürünleri test edeceğim.
Oranlar ve tatlardan emin olduktan sonra siteye stok gireceğim.
-Oran hadi neyse de, tatlardan derken AB?
Evet tatları benim için çok önemli. Daha önce hiç denemediğim ve hiç alışverişimin olmadığı kanallardan temin ettim. Bir çok yazımda üstü kapalı belirttiğim gibi bende bir yerden sonra müşteriyim ve siz kadar benimde dilim yandı bu tip alışverişlerden.
Bu süreci hızlandırmak için aramızdan daha önce deneyimi olan ve damak tadına güveneceğim 2-3 kişi olursa onlara da tester aroma göndermek isterim.
İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederim. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve bu başlığın altında aromalardan gelen güzel yorumları biriktiririz.
EK: Fiyatları kesinlikle bizim standartlarımızda olacak :cool:
Ekli dosyayı görüntüle 65216
Hayırlısı olsun , ürünlerde herhangi bi sorun görmezseniz sabırsızlıkla bekliyoruz stok girmenizi

Siz daha önce denediyseniz size de numune göndereyim. Siteye yüklemeyi beklememiş olursunuz bizimde test işimiz hızlanmış olur. Özellikle daha önce denediğiniz bir ürün varsa onu söyleyin ondan göndereyim.
Şuana kadar sadece sour apple ice denedim. Tester gönderirseniz karşılaştırabilirim. Elimde apple peach, peach ice, cotton cand ice var ama onları henüz demlemedim ama test için hepsinden biraz demleyebilirim bugün. Zaten demlenme süresi 1-7 gün yazıyordu. Bir de watermelon ice merak ettiğim bir aroma olduğu için denemek isterim. Bugün sipariş vereceğim. Sipariş oluşturunca whatsapptan size sipariş koduyla yazabilirim.

Şuana kadar sadece sour apple ice denedim. Tester gönderirseniz karşılaştırabilirim. Elimde apple peach, peach ice, cotton cand ice var ama onları henüz demlemedim ama test için hepsinden biraz demleyebilirim bugün. Zaten demlenme süresi 1-7 gün yazıyordu. Bir de watermelon ice merak ettiğim bir aroma olduğu için denemek isterim. Bugün sipariş vereceğim. Sipariş oluşturunca whatsapptan size sipariş koduyla yazabilirim.
Çok mutlu olurum. Lütfen pazar akşamına kadar iletin bana. Pazartesi kargo olsun önümüzdeki hafta bu işi bitirmiş olmak istiyorum

Hafta bitince fırsat buldum ve merak ettiğim bu 4 ünü denedim.
İlk nefeste buzdan boğazım kitlendi. Açılınca ağzım bala bulanmış gibi tatlıydı.
Vozolu da çokça denemiş biri olarak yorumum; kesinlikle güzel
Gel gelelim ben DL de %10 ile şipşak çalkalayıp denedim. %10 da beni böyle yaptıysa %20leri kestiremiyorum.
Vozol gibi cihazları tekrar dolduracak kişiler ve pod kullananlar için bu aromalar kesinlikle uygun.
POD/Puff için %20, MTL de %15, DL de %10 bence gayet iyi olur.
Herkese hitap edeceğini zannetmiyorum. Aromaya şekere buza vurgun olanların çok tüketeceği kesin.
Diğerlerini denemedim işin açığı çokta hevesim kalmadı çok boğdu beni.
Watermelonu da denerim, gerisini size bırakacağım.
Umarım bu aromalarda deneyimi olanlarla aynı fikirde buluşur ve hafta içi yükleriz siteye
1715377495285.png

Hafta bitince fırsat buldum ve merak ettiğim bu 4 ünü denedim.
İlk nefeste buzdan boğazım kitlendi. Açılınca ağzım bala bulanmış gibi tatlıydı.
Vozolu da çokça denemiş biri olarak yorumum; kesinlikle güzel
Gel gelelim ben DL de %10 ile şipşak çalkalayıp denedim. %10 da beni böyle yaptıysa %20leri kestiremiyorum.
Vozol gibi cihazları tekrar dolduracak kişiler ve pod kullananlar için bu aromalar kesinlikle uygun.
POD/Puff için %20, MTL de %15, DL de %10 bence gayet iyi olur.
Herkese hitap edeceğini zannetmiyorum. Aromaya şekere buza vurgun olanların çok tüketeceği kesin.
Diğerlerini denemedim işin açığı çokta hevesim kalmadı çok boğdu beni.
Watermelonu da denerim, gerisini size bırakacağım.
Umarım bu aromalarda deneyimi olanlarla aynı fikirde buluşur ve hafta içi yükleriz siteye
Ekli dosyayı görüntüle 65237
Gönder de kalanını biz deneyelim admin 😄 bizi önce heyecanlandırdın, 2 gündür kargo bekliyorum hacı yolu gözler gibi😂

Geri