Hocam umarım yanılıyorsunuzdur. Bu pek iyi birşey değil. Birazdan kargo teslim alıcam. Bakalım nasıl drifterlarDrifterbar aromalarda dikkatimi çeken bir noktayı paylaşacağım. Aromayı demledikten sonra her gün çalkalasanız da bir kaç gün çalkalamayınca aromanın bir kısmı base üstüne çıkıyor. Hem %10 hem %20 için geçerli. Deneyimleyen arkadaşlardan da bu konuda dönüt isterim. Sanırım bu aromalar shake and vape. Demlendikçe buz efektörünün etkisi artıyor. Harici bir etkisi olduğunu düşünmemeye başladım.
O hissiyatı bende yaşadım, aromaburadaninkiler aşırı tatlı, aroma arkadan geliyor. Bi kaç gün demleyip gözlemliyeceğim.Büyük ihtimalle aroma biraz daha ön plana çıkıcaktırMerhaba öncelikle dirfter diy kitler için çok teşekkürler...
Ben safir kimyadan da edinip 3-4 gün önce demlediğim sour apple ice ve peach ice aromalarını ve Aromaburada'nın gönderdiği diy kitleri çalkalayıp aynı model atomizerde (dead rabbit v3 RTA) karşılaştırdım.
*Buz*
Safirin iki aromasını da 1.gün ve 4.gün (az önce) denedim (%20). Buz o kadar yoğundu ki içememiştim. Aromaburada diy kitleri shake and vape denedim (%20). Buz hissiyatı rahatsız etmedi. İleriki günlerde günlerde ne kadar artar deneyimleyince tekrar güncelleyeceğim.
*Aroma*
Sour apple ice
Safirin'ki daha mayhoş ve yapay, Aromaburada daha şekerli lezzetli geldi bana. Bir kaç gün demlemeyle değişip aynı olacaksa ben bu aromaları asla demlemem. Günlük tüketeceğim kadarını karıştırıp içerim. Açıkçası ikisinin tadı aynı aroma gibi gelmedi bana.
*Aroma*
Peach ice
Bu ikisinde de aromanın alt yapısı aynı. Fakat Aromaburada'nınki çoook daha lezzetli. Sanki Safirin'ki biraz seyreltilip buz basılmış gibi hissettirdi. Yine aynı şeyi söyleyeceğim. Eğer demlenince safirinki gibi olacaksa bu aroma demlenmeye gelmiyor diyebilirim.
Ben Aromaburada Diy Kitleri DL içimde %20 ile inanılmaz beğendim. Tabii dileyenler biraz daha seyrelterek de ortalamanın çok üstünde keyif alabilirler.Ekli dosyayı görüntüle 65261
hocam bunu incelicem ben aklıma takıldı, benim shake&vape anlayışım 24 saat veya en azından bir gecedirDrifterbar aromalarda dikkatimi çeken bir noktayı paylaşacağım. Aromayı demledikten sonra her gün çalkalasanız da bir kaç gün çalkalamayınca aromanın bir kısmı base üstüne çıkıyor. Hem %10 hem %20 için geçerli. Deneyimleyen arkadaşlardan da bu konuda dönüt isterim. Sanırım bu aromalar shake and vape. Demlendikçe buz efektörünün etkisi artıyor. Harici bir etkisi olduğunu düşünmemeye başladım.
Bu durumu safirdekileri demledikten bir kac gün sonra yaşamıştım. Aromaburada diy kitlerde olur mu bilemiyorum. Bu arada aromalar çok şekerli şimdiden uyarayım. Ben tatlı aromalara bayıldığım için tam benlik ama keşke şu buz biraz daha az olsaydı. Yine de gelen testerların hepsini çok sevdim.hocam bunu incelicem ben aklıma takıldı, benim shake&vape anlayışım 24 saat veya en azından bir gecedir
yarın şişelerim cuma sabah çalkalayıp bırakırım akşamına denerim diyordum
%15 olanları denemekten caydım, onları pazartesiye atıcam, dolapta dursun
buz efektörü en çok canımı sıkan nokta (asap ve heisenberg harici hazzetmiyorum) ama hatır için çiğ tavuk yenir napalım
şekerliyse bi tık coil düşmanıdır ben buzu çok sevemiyorum, çekincelerim var ws23 harici malzemelerdeBu durumu safirdekileri demledikten bir kac gün sonra yaşamıştım. Aromaburada diy kitlerde olur mu bilemiyorum. Bu arada aromalar çok şekerli şimdiden uyarayım. Ben tatlı aromalara bayıldığım için tam benlik ama keşke şu buz biraz daha az olsaydı. Yine de gelen testerların hepsini çok sevdim.
%10'a düşürdüm. Şuan DL için daha güzel.Merhaba öncelikle dirfter diy kitler için çok teşekkürler...
Ben safir kimyadan da edinip 3-4 gün önce demlediğim sour apple ice ve peach ice aromalarını ve Aromaburada'nın gönderdiği diy kitleri çalkalayıp aynı model atomizerde (dead rabbit v3 RTA) karşılaştırdım.
*Buz*
Safirin iki aromasını da 1.gün ve 4.gün (az önce) denedim (%20). Buz o kadar yoğundu ki içememiştim. Aromaburada diy kitleri shake and vape denedim (%20). Buz hissiyatı rahatsız etmedi. İleriki günlerde günlerde ne kadar artar deneyimleyince tekrar güncelleyeceğim.
*Aroma*
Sour apple ice
Safirin'ki daha mayhoş ve yapay, Aromaburada daha şekerli lezzetli geldi bana. Bir kaç gün demlemeyle değişip aynı olacaksa ben bu aromaları asla demlemem. Günlük tüketeceğim kadarını karıştırıp içerim. Açıkçası ikisinin tadı aynı aroma gibi gelmedi bana.
*Aroma*
Peach ice
Bu ikisinde de aromanın alt yapısı aynı. Fakat Aromaburada'nınki çoook daha lezzetli. Sanki Safirin'ki biraz seyreltilip buz basılmış gibi hissettirdi. Yine aynı şeyi söyleyeceğim. Eğer demlenince safirinki gibi olacaksa bu aroma demlenmeye gelmiyor diyebilirim.
Ben Aromaburada Diy Kitleri DL içimde %20 ile inanılmaz beğendim. Tabii dileyenler biraz daha seyrelterek de ortalamanın çok üstünde keyif alabilirler.Ekli dosyayı görüntüle 65261
Siparişi verdim, merakla bekliyorum.
Sıraya aldım yoğun bir gün geçecekSiparişi verdim, merakla bekliyorum.
Tüm aromaları denemeyi ancak bitirdim. An itibariyle memnun kalmadığım çeşidi yok. %20 fazla geldi bana. 15’e seyreltip devam ettim. Bazı aromaları kuma ve nord4 e ek olarak flash,major ve spica proda da denedim. Tat almadığım hiç bir atomizer olmadı. Puff dolduranlar için bir yorumum yok fakat mtl ve podcular için 15 ideal gibi duruyor. @AromaBurada ya da teşekkür ederim. Bizi bu aromalara alıştırıp sonra aromasız bırakmamasını dilerim