• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

İncelemeler Aroma Burada- Drifter Bar Aromaları İnceleme Alanı

Drifterbar aromalarda dikkatimi çeken bir noktayı paylaşacağım. Aromayı demledikten sonra her gün çalkalasanız da bir kaç gün çalkalamayınca aromanın bir kısmı base üstüne çıkıyor. Hem %10 hem %20 için geçerli. Deneyimleyen arkadaşlardan da bu konuda dönüt isterim. Sanırım bu aromalar shake and vape. Demlendikçe buz efektörünün etkisi artıyor. Harici bir etkisi olduğunu düşünmemeye başladım.
Hocam umarım yanılıyorsunuzdur. Bu pek iyi birşey değil. Birazdan kargo teslim alıcam. Bakalım nasıl drifterlar

Bu sabah dıykitleri teslim aldım ve 3m 18mg nbase ile %20 oranında demledim.
Demlediğim aromalar:
Sour apple ice
Watermelon ice
Sweet Srawberry ice
Daha önce bu aroamaları Safir Kimya ve Alev Kimyadan tedarik ederek kullandım ve şunu söyleyebilirim:

Aroma Burada'dan aldığım DrifterBar aromaları Orjinaldir
Alev Kimyadakiyle tadları birebir aynı, safir kimyadakiyle de aynı lakin Safir Kimyanınki daha buzluydu. Sonradan buz katıyor olabilirler.
Son olarak, AromaBurada'ya bu güzel aromaları tedarik ettikleri ve bizlere güvenip numune gönderdikleri için canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum
@AromaBurada Cannsınız🥰

Merhaba öncelikle dirfter diy kitler için çok teşekkürler...

Ben safir kimyadan da edinip 3-4 gün önce demlediğim sour apple ice ve peach ice aromalarını ve Aromaburada'nın gönderdiği diy kitleri çalkalayıp aynı model atomizerde (dead rabbit v3 RTA) karşılaştırdım.

*Buz*
Safirin iki aromasını da 1.gün ve 4.gün (az önce) denedim (%20). Buz o kadar yoğundu ki içememiştim. Aromaburada diy kitleri shake and vape denedim (%20). Buz hissiyatı rahatsız etmedi. İleriki günlerde günlerde ne kadar artar deneyimleyince tekrar güncelleyeceğim.

*Aroma*
Sour apple ice
Safirin'ki daha mayhoş ve yapay, Aromaburada daha şekerli lezzetli geldi bana. Bir kaç gün demlemeyle değişip aynı olacaksa ben bu aromaları asla demlemem. Günlük tüketeceğim kadarını karıştırıp içerim. Açıkçası ikisinin tadı aynı aroma gibi gelmedi bana.

*Aroma*
Peach ice
Bu ikisinde de aromanın alt yapısı aynı. Fakat Aromaburada'nınki çoook daha lezzetli. Sanki Safirin'ki biraz seyreltilip buz basılmış gibi hissettirdi. Yine aynı şeyi söyleyeceğim. Eğer demlenince safirinki gibi olacaksa bu aroma demlenmeye gelmiyor diyebilirim.

Ben Aromaburada Diy Kitleri DL içimde %20 ile inanılmaz beğendim. Tabii dileyenler biraz daha seyrelterek de ortalamanın çok üstünde keyif alabilirler.IMG_20240515_180738.jpg

Ben safir kimyadan da edinip 3-4 gün önce demlediğim sour apple ice ve peach ice aromalarını ve Aromaburada'nın gönderdiği diy kitleri çalkalayıp aynı model atomizerde (dead rabbit v3 RTA) karşılaştırdım.

*Buz*
Safirin iki aromasını da 1.gün ve 4.gün (az önce) denedim (%20). Buz o kadar yoğundu ki içememiştim. Aromaburada diy kitleri shake and vape denedim (%20). Buz hissiyatı rahatsız etmedi. İleriki günlerde günlerde ne kadar artar deneyimleyince tekrar güncelleyeceğim.

*Aroma*
Sour apple ice
Safirin'ki daha mayhoş ve yapay, Aromaburada daha şekerli lezzetli geldi bana. Bir kaç gün demlemeyle değişip aynı olacaksa ben bu aromaları asla demlemem. Günlük tüketeceğim kadarını karıştırıp içerim. Açıkçası ikisinin tadı aynı aroma gibi gelmedi bana.

*Aroma*
Peach ice
Bu ikisinde de aromanın alt yapısı aynı. Fakat Aromaburada'nınki çoook daha lezzetli. Sanki Safirin'ki biraz seyreltilip buz basılmış gibi hissettirdi. Yine aynı şeyi söyleyeceğim. Eğer demlenince safirinki gibi olacaksa bu aroma demlenmeye gelmiyor diyebilirim.

Ben Aromaburada Diy Kitleri DL içimde %20 ile inanılmaz beğendim. Tabii dileyenler biraz daha seyrelterek de ortalamanın çok üstünde keyif alabilirler.Ekli dosyayı görüntüle 65261
O hissiyatı bende yaşadım, aromaburadaninkiler aşırı tatlı, aroma arkadan geliyor. Bi kaç gün demleyip gözlemliyeceğim.Büyük ihtimalle aroma biraz daha ön plana çıkıcaktır

Kargoları eline ulaşıp yorumlayan herkese çok teşekkür ederim. Özelden de geri dönüşler çok iyi. Bu süreç artık tamamlanmıştır diyorum. İlerleyen saatlerde sitemize yüklüyorum. Peşine de 19 Mayıs'a özel bir kampanya patlatıyorum :)

Drifterbar aromalarda dikkatimi çeken bir noktayı paylaşacağım. Aromayı demledikten sonra her gün çalkalasanız da bir kaç gün çalkalamayınca aromanın bir kısmı base üstüne çıkıyor. Hem %10 hem %20 için geçerli. Deneyimleyen arkadaşlardan da bu konuda dönüt isterim. Sanırım bu aromalar shake and vape. Demlendikçe buz efektörünün etkisi artıyor. Harici bir etkisi olduğunu düşünmemeye başladım.
hocam bunu incelicem ben aklıma takıldı, benim shake&vape anlayışım 24 saat veya en azından bir gecedir
yarın şişelerim cuma sabah çalkalayıp bırakırım akşamına denerim diyordum
%15 olanları denemekten caydım, onları pazartesiye atıcam, dolapta dursun
buz efektörü en çok canımı sıkan nokta (asap ve heisenberg harici hazzetmiyorum) ama hatır için çiğ tavuk yenir napalım😊

hocam bunu incelicem ben aklıma takıldı, benim shake&vape anlayışım 24 saat veya en azından bir gecedir
yarın şişelerim cuma sabah çalkalayıp bırakırım akşamına denerim diyordum
%15 olanları denemekten caydım, onları pazartesiye atıcam, dolapta dursun
buz efektörü en çok canımı sıkan nokta (asap ve heisenberg harici hazzetmiyorum) ama hatır için çiğ tavuk yenir napalım😊
Bu durumu safirdekileri demledikten bir kac gün sonra yaşamıştım. Aromaburada diy kitlerde olur mu bilemiyorum. Bu arada aromalar çok şekerli şimdiden uyarayım. Ben tatlı aromalara bayıldığım için tam benlik ama keşke şu buz biraz daha az olsaydı. Yine de gelen testerların hepsini çok sevdim.

Bu durumu safirdekileri demledikten bir kac gün sonra yaşamıştım. Aromaburada diy kitlerde olur mu bilemiyorum. Bu arada aromalar çok şekerli şimdiden uyarayım. Ben tatlı aromalara bayıldığım için tam benlik ama keşke şu buz biraz daha az olsaydı. Yine de gelen testerların hepsini çok sevdim.
şekerliyse bi tık coil düşmanıdır ben buzu çok sevemiyorum, çekincelerim var ws23 harici malzemelerde
ancak soğutucu ajanlara karşı 3-4 gün sonra toleransınız artar, şişenin başı ile sonunda hissettiğiniz soğukluk aynı olmaz, bunu düzeltmek isterseniz yani yine bolca soğuk olsun isterseniz 3gün normal likit içince düzelirsiniz baya (72 saat diyeyim, birkaç bileşenin tat reseptörüne etkisi 72saat olması lazım, bu aromada vardır kesin)
ben 6 coil yakacam diye yola çıktım, yanmadan 30ml içersem süpriz olacak ki hem tatlı hem 60ml içiren aroma bulayım firmayı basar formülü alırız ingilizlerden

*Buz*

*Aroma*
Sour apple ice

*Aroma*
Peach ice

Ben Aromaburada Diy Kitleri DL içimde %20 ile inanılmaz beğendim. Tabii dileyenler biraz daha seyrelterek de ortalamanın çok üstünde keyif alabilirler.Ekli dosyayı görüntüle 65261
%10'a düşürdüm. Şuan DL için daha güzel.

Bu aromalar %10 DL için çok bereketli diyebiliriz. Diğer satıcıların oranları direk 20 ile açmasına bir şey diyemem ama bizim açıklamaya uygun hareket edenler daha memnun kalacak gibi görünüyor. DL mi içiyorsun %10, pod ya da vozola yeniden dolum mu yapacaksın %20 miss

Tüm aromaları denemeyi ancak bitirdim. An itibariyle memnun kalmadığım çeşidi yok. %20 fazla geldi bana. 15’e seyreltip devam ettim. Bazı aromaları kuma ve nord4 e ek olarak flash,major ve spica proda da denedim. Tat almadığım hiç bir atomizer olmadı. Puff dolduranlar için bir yorumum yok fakat mtl ve podcular için 15 ideal gibi duruyor. @AromaBurada ya da teşekkür ederim. Bizi bu aromalara alıştırıp sonra aromasız bırakmamasını dilerim 😂🥳

Afiyet olsun, ben teşekkür ederim bu süreçte herkes yardımcı oldu <3
Tüm aromaları denemeyi ancak bitirdim. An itibariyle memnun kalmadığım çeşidi yok. %20 fazla geldi bana. 15’e seyreltip devam ettim. Bazı aromaları kuma ve nord4 e ek olarak flash,major ve spica proda da denedim. Tat almadığım hiç bir atomizer olmadı. Puff dolduranlar için bir yorumum yok fakat mtl ve podcular için 15 ideal gibi duruyor. @AromaBurada ya da teşekkür ederim. Bizi bu aromalara alıştırıp sonra aromasız bırakmamasını dilerim 😂🥳

Geri