Nasreddin Hoca
Community
Aleykümselam hocam
Selamlar bizdenAngara grubuna selam
Haber bekliyorum. Adnan Kahveci çok iyi olur.Arkadaşlar merhaba bugün mini bir buluşma düzenlemek istiyoruz katılmak isteyen arkadaşlarımızın Başımızın üstünde yeri var. Sevgi ve Saygılarımla.
Orası @Nasreddin Hoca ile güzel oluyor ????Haber bekliyorum. Adnan Kahveci çok iyi olur.
Yılda bir kere tatile gidiyoruz 1 hafta ve buluşma düzenleniyor Ankara'da...Arkadaşlar merhaba bugün mini bir buluşma düzenlemek istiyoruz katılmak isteyen arkadaşlarımızın Başımızın üstünde yeri var. Sevgi ve Saygılarımla.
Aynen üstad. Ben de çalışıyorum. Denk getiremedik yine.Yılda bir kere tatile gidiyoruz 1 hafta ve buluşma düzenleniyor Ankara'da...
Ben de mi nicki bedevili bir şey yapsam...
Yok be hocam sizin kadar şanslı olsak yeter bize ???? büyük buluşma Eylül sonunda olacak @meyhimself @Nasreddin Hoca @dogu @yoda gibi büyüklerimiz var ????Yılda bir kere tatile gidiyoruz 1 hafta ve buluşma düzenleniyor Ankara'da...
Ben de mi nicki bedevili bir şey yapsam...
İnceden bi yokladı hocam.Hisseden oldumu depremi?
Ufaktan bi yoklama yaptı azrail
Yenimahalle tarafında sorun yok,hissedilmedi.Hisseden oldumu depremi?
Enteresan. Sizin zemin sağlammış demek ki. Batıkent’te salladı bizi.Yenimahalle tarafında sorun yok,hissedilmedi.
Doğrudur hocam, geçmiş olsun.Enteresan. Sizin zemin sağlammış demek ki. Batıkent’te salladı bizi.
Hisseden oldumu depremi?
Bizim buralar yakın olduğundan hafif hissedildi tık diye @rap06Yenimahalle tarafında sorun yok,hissedilmedi.
Cümlemize.Doğrudur hocam, geçmiş olsun.