Mr.Butuböken
Community
Hava oldukça güzel saat kaçta ve nerede ?Bugün size de uygunsa katılmanızı istiyoruz hocam.
Hava oldukça güzel saat kaçta ve nerede ?Bugün size de uygunsa katılmanızı istiyoruz hocam.
Ortak noktayı belirleyelim ona göre otururuz hocam,Yenimahalle'de bir sürü park var cemre parkı olabilir,klima olsun kafe tarzı olsun derseniz next level olabilir, Batıkente yakın olsun derseniz Atlantis olabilir,Ankamall olabilir,ben her türlü uyarım sizlerin önerisiyle daha güzel olur.Hava oldukça güzel saat kaçta ve nerede ?
Siz nereden geleceksiniz hocam ona göre bir yer ayarlayabiliriz.
Ortak noktayı belirleyelim ona göre otururuz hocam,Yenimahalle'de bir sürü park var cemre parkı olabilir,klima olsun kafe tarzı olsun derseniz next level olabilir, Batıkente yakın olsun derseniz Atlantis olabilir,Ankamall olabilir,ben her türlü uyarım sizlerin önerisiyle daha güzel olur.
Bahçelievler tarafından geleceğim hocam.Orta noktayı bulalım madem orada buluşalım
Ankamall orta nokta ulaşım yönünden iyi teras yeri var sohbet etmek için müsait benim için uygundur hocam.Atlantis ve cemre ye ulaşım bahçeli için sorun olabilir .Next level içinde şimdi cıksam 9 9,30 gibi anca gelirim .Ankamall en uygun yer diye düşünüyorum (Metro ile ulaşım için ). Samet hocam sizin aklınızda bir yer varmı acaba ?
7'den sonra iyi olur hocam. @Mr.Butuböken de müsaitse tamamdır.Ankamall benim için de uygun.Saat olarak 6 değil de 7 7 buçuk civarı mı buluşsak?Ya da 7 den sonra ne zaman müsaitseniz.
7 gibi ancak gelirim bende . Mobilden foruma giremiyorum .Konumumu belli etmek için Dl rda alıyorum yanıma . Bol buhar çıkaran mavi tshirtli göbekli bir varlık görürseniz %90 ihtimalle benim7'den sonra iyi olur hocam. @Mr.Butuböken de müsaitse tamamdır.
Hocam betimlemenize çok güldüm ???? tamamdır zaten ankamall yürüyüş yolunda bekleriz büyük ihtimalle.7 gibi ancak gelirim bende . Mobilden foruma giremiyorum .Konumumu belli etmek için Dl rda alıyorum yanıma . Bol buhar çıkaran mavi tshirtli göbekli bir varlık görürseniz %90 ihtimalle benim
Tamamdır hocam geliyorum.Ben geldim ankamall orta kapı yolunda metro tarafında sağdan 2 . Oturma alanındayım
Köyde arpa ambarı deşiyorum. Beklerim.Yenimahalle uyarsa size geliriz hocam.
Hangi köy hocam,karpuz keserseniz geliriz ????Köyde arpa ambarı deşiyorum. Beklerim.
Siz istersiniz de gelmezmiyiz hocam ???? seve seve,uygun vakti ayarlayabilirsek neden olmasın ????Akşehir tabiki. O yüzden nasreddin.
Siz buyrun gelin yeterki. Önce karpuz sonra ambar da olur.