Nasreddin Hoca
Community
Çıkın gelin haftasonu, ankaradan 2,5 saat.Siz istersiniz de gelmezmiyiz hocam ???? seve seve,uygun vakti ayarlayabilirsek neden olmasın ????
Çıkın gelin haftasonu, ankaradan 2,5 saat.Siz istersiniz de gelmezmiyiz hocam ???? seve seve,uygun vakti ayarlayabilirsek neden olmasın ????
Bize nice nargile cafeler, nice işkembeciler bi daha gelmeyin dediler. Bizi Adnan kahveci paklar.arkadaşlar nacizane tavsiyem buluşma yapılacağı zaman ben park caddesindeki narquilla yı tanıyorum. yaklasık 1.5 sene once bır organızasyon yaptık istanbuldan misafirlerimiz oldu ve narquilla da bir yer sadece bize ayrıdı. giden arkadaşlar belki bu yazdıklarımı okur yorumlarını yapsınlar. sevgiler
Hocam restorana kendi yemeğimizi götürsek onlar da gelme der ????Bize nice nargile cafeler, nice işletmeciler bi daha gelmeyin dediler. Bizi Adnan kahveci paklar.
Bize nice nargile cafeler, nice işkembeciler bi daha gelmeyin dediler. Bizi Adnan kahveci paklar.
@Nasreddin Hoca malum aile durumları, ayrıca forum aktif değildi, bir de bu da yetmiyormuş gibi inanılmaz bir klima çarpması ve tüm vücut tutuldu. PerişanımUkraynadan haber gelirse satar baştan söyleyeyim. Gerçi ukraynadan gelecek habere arkadaşlarını satmayacak adam tanımıyorum. Herkeste anlayışla karşılar.
Geçmiş olsun. Dikkat et fazla çarpılma.@Nasreddin Hoca malum aile durumları, ayrıca forum aktif değildi, bir de bu da yetmiyormuş gibi inanılmaz bir klima çarpması ve tüm vücut tutuldu. Perişanım
geçmiş olsun@Nasreddin Hoca malum aile durumları, ayrıca forum aktif değildi, bir de bu da yetmiyormuş gibi inanılmaz bir klima çarpması ve tüm vücut tutuldu. Perişanım
Kızılay İzmir caddesinde Amerikan pasajı var oradan alabilirsiniz.Herkese iyi günler. Perşembe veya cuma günü Ankara’da olacağım. Ankara’da elden dl için premium likit alabileceğim bir yer var mı?
Benim ki A Rh Pozitif,geçmiş olsun hocam.Arkadaşlar Ankara grubundan dogu nun bir yakını yarın sabah kalp ameliyatı olacakmış. A RH- kan ihtiyacımız var. Kan grubu uyan var mı?
Maalesef uymuyor. Çok geçmiş olsun kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.Arkadaşlar Ankara grubundan dogu nun bir yakını yarın sabah kalp ameliyatı olacakmış. A RH- kan ihtiyacımız var. Kan grubu uyan var mı?
Selamlar bizden. İzmir nasıl?Sevgili hemşerilerimi.. selamlar
Şimdi yanıyordur İzmir. Ankara nispeten serinSelamlar bizden. İzmir nasıl?
Abi bi havasını seviyorum zaten.Şimdi yanıyordur İzmir. Ankara nispeten serin
Birde kokoreçi çok iyi yapıyorlar.Abi bi havasını seviyorum zaten.