entel_entari
Community
Hadi buluşalım ????
Vur dedik öldürdün hocamHadi buluşalım [emoji846]
Nerede kaçta olacak acaba hocam ?Yarın buluşma olacak @sucukludondurma @The Collection Vape gibi buyuklerimizde var katılmak isteyen arkadaşlar var mı?
Yarın saat 19'da Atlantis'teki kahvecide olacak. Gelmek isteyenleri bekliyoruz. Selam ve SaygılarNerede kaçta olacak acaba hocam ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BULUŞMAYA KATILACAK TÜM DOSTLARIMIZA HEDİYELERİMİZİ SUNACAĞIZ. @rap06Yarın saat 19'da Atlantis'teki kahvecide olacak. Gelmek isteyenleri bekliyoruz. Selam ve Saygılar
Muhtemelen gelemeyecegim ya, dağıtın bakalım hediyeleriBULUŞMAYA KATILACAK TÜM DOSTLARIMIZA HEDİYELERİMİZİ SUNACAĞIZ. @rap06
GELMEYİ PLANLAYAN ARKADAŞLAR İSİMLERİNİ BURAYA YAZARSA SEVİNİRİZ.
Ben perişan haldeyim. Taşınma durumu var. Yardıma ihtiyaç olursa haber ederim.Muhtemelen gelemeyecegim ya, dağıtın bakalım hediyeleri
Şimdi @Nasreddin Hoca da geliyorum, hediye var der. İyice bozulurum
Geçmiş olsun,yurt içi yurt dışı ????Ben perişan haldeyim. Taşınma durumu var. Yardıma ihtiyaç olursa haber ederim.
Buluşma var eyyy Sbtv halkı
Atlantis avm Kocatepe kahve evi saat 19:00 da herkesi bekliyoruz sürpriz hediyeler,ikramlar olacak
Şansın böylesi azash hocam ???? üzüldüm aynı şekilde sizinle tanisma fırsatını kaçırmış oldum. Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere diyelim,Sevgi ve saygılarımla.
Tamirat ve misafire denk geldi.
Hediyeler önemli değil de, siz güzel insanlari göremeyecek, sizlerle tanisamayacak olmak üzücü...
Hepinize keyifli buharlar Üstadlar.
2 puff da gelemeyenler için üfleyiverin...
@Nasreddin Hoca Üstadım. Yarın öğleden sonra işine yararsam haber vermen yeterli.
Pek elimden iş gelmez ama taşınma sırasında yarim insan gücüne kavuşurum.
Orada olacaz inşallahBuluşma var eyyy Sbtv halkı
Atlantis avm Kocatepe kahve evi saat 19:00 da herkesi bekliyoruz sürpriz hediyeler,ikramlar olacak
Sağlık olsun hocam bir sonraki buluşmaya bekleriz ????Ah be çalışıyor olmasam büyük bir keyifle katılmak isterim
Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi