Kurban etini bitirdik ama.Forumda şehir grupları olduğunu yeni gördüm, Pursaklar'dan herkese selamlar ????
3 numaralı dede. İnsan kargo yapar. Yiyen var yiyemeyen var...Kurban etini bitirdik ama.
Kardeş ben Mersinliyim, memleketteydim daha yeni döndüm, afiyet olsun ????Kurban etini bitirdik ama.
Eskiden beyaz gömlek cebine likit koyanlar vardı. Şimdi adam çorabında saklıyor.Ankara ' da esigara içen kalmamış ki eskiden yollarda tek tük görürdüm ama bayağıdır kimseyi görmüyorum yollarda. Azaldık ????
Ustam ankarada bildiğin premium likit alabileceğim bir yer varmıdırKardeş ben Mersinliyim, memleketteydim daha yeni döndüm, afiyet olsun ????
Ne tür likitler seviyorsunuz? Birde ne tarafta oturuyorsunuz?Sahtekar dolmuş orası bana yurtdışı ürünü lazım evde birsürü premium adında alıpta içemediğim likit var sıkıldım artık bırakma noktasına getirdiler istediğim sadece parası nekadarsa kaliteli düzgün bir likit alıp devam etmek ama piyasada bi dünya sahtekadar geziyor
Ben hiç premium kullanmadım ki ????Ustam ankarada bildiğin premium likit alabileceğim bir yer varmıdır
200ml nbase içine 10ml parlement blue tabac atıp demleyin Premiumların yanında kenarda dursun lazım olurSahtekar dolmuş orası bana yurtdışı ürünü lazım evde birsürü premium adında alıpta içemediğim likit var sıkıldım artık bırakma noktasına getirdiler istediğim sadece parası nekadarsa kaliteli düzgün bir likit alıp devam etmek ama piyasada bi dünya sahtekadar geziyor
@The Collection Vape @Nasreddin HocaSayın hocalarım likit erişimim mesleki kısıntılar yüzünden biraz darda. Bu yüzden ücreti karşılığında yüz yüze görüşüp likit alabileceğim birileri var mıdır? Mamak MEBS Okulu’nda görev yapmaktayım. Okuduğunuz için teşekkür ederim.