@Nasreddin Hoca ya mesaj atın. Yardımcı olacaktırMerhabalar birkaç günlüğüne Ankara’ya geldim, yanıma likit almayı unutmuşum. Sabah Güngör ticaretten alırım diye gittim ama Pazar günleri kapalıymış. Keçiören tarafında ya da yakinlarda efkar tedarik edebileceğim biryer var mi acaba?
Ankara içi elden ato yada gt coil satan varsa öm atabilir mi
Aselam üstadım ankaradakiler olarak buluşma mi yapsak ne yapsak ????Ankara Eryaman'dan selamlar
Angaralılara mı kaptırdık seni ???? ????Ankara Eryaman'dan selamlar
Aleyküm selam hoşgeldiniz Angara'yaAnkara Eryaman'dan selamlar
Beylikdüzü forevaaaAngaralılara mı kaptırdık seni ???? ????
Aleyküm SelamHerkese selam
Yok beyaa nerede toplantı herkes kendi arasında top çeviriyor, @Nasreddin Hoca da elini ayağını çekti ???? böyle bekliyoruzKoskoca angara grubu nasıl aktif değil ki acep yoksa gizli mi toplantılar.
Önce koronaya karşı yaptığım alkollü likitin işe yarayıp yaramadığını öğrenmem lazım.Yok beyaa nerede toplantı herkes kendi arasında top çeviriyor, @Nasreddin Hoca da elini ayağını çekti ???? böyle bekliyoruz
Hg, burdamısın hala.Ankara Eryaman'dan selamlar
Normali bakteri öldürüyor acaba bunda nasıl bir sonuç çıkacak merak ettim hocam ????Önce koronaya karşı yaptığım alkollü likitin işe yarayıp yaramadığını öğrenmem lazım.
Evet abi. Hatta nöbetteyim (vardiyadayım) şuan.Hg, burdamısın hala.
Nöbet? Ne nöbeti bu. Gerimi döndün yoksamEvet abi. Hatta nöbetteyim (vardiyadayım) şuan.
Vayy vayy vayy,hayırlı tezkereler komutanım ????Evet abi. Hatta nöbetteyim (vardiyadayım) şuan.
Evet abiNöbet? Ne nöbeti bu. Gerimi döndün yoksam