Pleasewait
Council
Görmeden bişey diyemem Kardeşim. Önce görmek lazım. Sonra karar veririz artık.Şirin Baba bak adam harbi kısa metrajlı bol aksiyonlu film yapımcısı çıkmasın:
Görmeden bişey diyemem Kardeşim. Önce görmek lazım. Sonra karar veririz artık.Şirin Baba bak adam harbi kısa metrajlı bol aksiyonlu film yapımcısı çıkmasın:
Kupa, termos mug ve tshirt arasında gidip geliyorum yada amerikan servisi Vape mat olarak şaapabilir miyim diyeHocam eğer aklınıza takılan bir şey olursa özelden yazın lütfen denk gelirim akşam mutlaka Kurumsal üyeliğim var çok iş bastırdım ordan, site arayüzü vb. oldukça detaylı ürün gamı geniş olduğundan, dediğim gibi bir sıkıntı olursa lütfen yazın. Kolaylıklar!
@Karagezgin konuna sahip çık. karşıya geldiysen yakalasana @Koba üstadı.
Geri dönebilecek misin üstat. Sen onu düşün esasGirebilene aşk olsun buraya. Zar zor attık kendimizi Gürcü’ye???? Ayağım uğurlu geldi ama Covid patladı ülkede????
Geri dönebilecek misin üstat. Sen onu düşün esas
Gürcüye mi taşındın aga? Vay arkadaş yahu. Bende geliyorumÜstad taşındım ben, şubat gibi belki, o zamana kadar mutlaka normale döner her şey...
Senin İstanbul'a geldiğini duyunca kaçmış zatenGürcüye mi taşındın aga? Vay arkadaş yahu. Bende geliyorum
Ben üç harflilere benzerim komutan fazla anarsan ensende biterim) aman deyimSenin İstanbul'a geldiğini duyunca kaçmış zaten
Su fotoğraflarin yan cikmasi durumuyla ilgili bir aksiyon olacak mi?
Duy sesimizi yönetim ????
Telefonu çevirince bisey yok ta
Sabit bi yere koyup kafayi yatirmaya kalkinca cok sorun oluyo be abi ????????????
@Koba @Pineapple
Üstat idare ediyoruz helallik bi durumda yok yeaani simdi salma kismini bilemem ammaaaValla hakkını helal etsin herkes, özellikle teknik kısımda iyice saldık maalesef. Şu musibet virüs yüzünden resmen her şey karıştı. Ancak genel bir iyileştirme mutlaka yapacağız.
Boğaz vurumu nasıl? ????