CnrDnz
Community
Valla eşim de aynısını söyledi. Denicem. Bu arada piconun pil kapağına yapıştırmalık bir sticker Dr yapılabilir.Siyahsa siyah oje ile ince bir işçilikle güzel sonuçlar çıkarabilirsin hocam
Valla eşim de aynısını söyledi. Denicem. Bu arada piconun pil kapağına yapıştırmalık bir sticker Dr yapılabilir.Siyahsa siyah oje ile ince bir işçilikle güzel sonuçlar çıkarabilirsin hocam
Ufacıkta olmasın biraz büyük ölçekli olsunda yapistirdigimaza değsin hocamValla eşim de aynısını söyledi. Denicem. Bu arada piconun pil kapağına yapıştırmalık bir sticker Dr yapılabilir.
Katılıyorum. ????Ufacıkta olmasın biraz büyük ölçekli olsunda yapistirdigimaza değsin hocam
Aslında bikac farklı boyda olsa dahada güzel olur
Şu sistemdeki bildirim sıkıntısınada el atsanız tadından yenmiçekMate, tişört vb. bu yaz planımızda. Ayrıca ikinci el ilanları 1 Nisan itibariyle onaylamaya başlayacağız.
@Pineapple @Siyah
Ozamann bana hepsinden vaaaamııı ????Mate, tişört vb. bu yaz planımızda. Ayrıca ikinci el ilanları 1 Nisan itibariyle onaylamaya başlayacağız.
@Pineapple @Siyah
Serkan çok aradım şu matları yapan firmaları ama saçma fiyatlar çektiler.
Serkan çok aradım şu matları yapan firmaları ama saçma fiyatlar çektiler.
Bi bakalım şu işe ya, 50 100 tane yaptırmak için.
@Turk Hocam yönetim yapmıyor bari sen el at şu olaya, yaptırt sbtv baskılı envai çeşit ürün satış forumunda biz alırız, tabi logo için @Koba üstad işe el atması lazım.....????????Serkan çok aradım şu matları yapan firmaları ama saçma fiyatlar çektiler.
Bi bakalım şu işe ya, 50 100 tane yaptırmak için.
Bence hepsi su kriterde olmalı ayrı gayrı olmamalıHepsinden 1 er adet istiyorum vapemat anahtarlık kupa şapka t-shirt s beden giyiyorum anahtarligimin rengi sarı lacivert olsun şapka yazlık olsun vapemate Fenerbahçe'nin Sevilla ilk 11 i olsun bide cekilis olmasın bana çıkmıyor öyle