Kadir60
Council
50 - 100 yeter mi?Serkan çok aradım şu matları yapan firmaları ama saçma fiyatlar çektiler.
Bi bakalım şu işe ya, 50 100 tane yaptırmak için.
50 - 100 yeter mi?Serkan çok aradım şu matları yapan firmaları ama saçma fiyatlar çektiler.
Bi bakalım şu işe ya, 50 100 tane yaptırmak için.
Epey baktım ama kayda değer bir yer yok yakın çevremde. Uzak çevrelere bakmak lazımOlur Çok Memnun Olurum, Tek Olarak Özel ve Profesyonel Şekilde Baskı Yapan da Olursa Beni Haberdar Edersen Orkun Alfabesi İle Bir Şeyler Yazdırmak İstiyorum.
Çok envai çeşide giremem, t-shirt kupa falan onlar kolay iş. Artık kırtasiyeler bile baskı yapıyor. Esas niyetim çizilmez tipte çalışma matı yaptırmak idi, abuk fiyatlar çektiler. Altından kalkamam didim tek başıma. En son çare kupa düşünüyorum Mat olayı madden yatarsa.@Turk Hocam yönetim yapmıyor bari sen el at şu olaya, yaptırt sbtv baskılı envai çeşit ürün satış forumunda biz alırız, tabi logo için @Koba üstad işe el atması lazım.....????????
Bir ara @Pineapple da bir t-shirt görmüştük Ninja logosu basılı, o iş ne oldu ??????????????
Keşke daha fazlası gelse elimden :/ Bir garip 657'im ben.50 - 100 yeter mi?
Epey baktım ama kayda değer bir yer yok yakın çevremde. Uzak çevrelere bakmak lazım
Ben o müjdeyi alalı 6 ay olduGelecekmiş planlarda var dedi boss ben aldim mujdeyi ????
@Koba
Senin saatin şaşmiş az daha uyu benim icin her zaman müjdeler yenidir tazedirBen o müjdeyi alalı 6 ay oldu
sen nasıl dersen agaSenin saatin şaşmiş az daha uyu benim icin her zaman müjdeler yenidir tazedir
Kış uykumdan yeni uyandım ben ????????????
İsin esprisi bir yana merak ta etmiyor degilim bu pandemi sureci herkesi etkiledisen nasıl dersen aga
Epey baktım ama kayda değer bir yer yok yakın çevremde. Uzak çevrelere bakmak lazım
Çok envai çeşide giremem, t-shirt kupa falan onlar kolay iş. Artık kırtasiyeler bile baskı yapıyor. Esas niyetim çizilmez tipte çalışma matı yaptırmak idi, abuk fiyatlar çektiler. Altından kalkamam didim tek başıma. En son çare kupa düşünüyorum Mat olayı madden yatarsa.
Yalnız her işi çözerim, kargo margo işleri ile uğraşamam ben, organizasyon için destek lazım.
Keşke daha fazlası gelse elimden :/ Bir garip 657'im ben.
Akşam buna bakacağım hocamDostlar Matbuu.com tarzı online matbaalarımıza baktınız mı? Yıllardır çalışıyorum, sorunsuz, online alışveriş şartnamesi ile çalıştıklarından beğenmezsen paranı geri alıyorsun vb. tıpkı Hepsiburada, N11, Amazon gibi çalışıyorlar. Fiyatları da çok uygun oluyor zira baskı işinde esas fiyat boya, elektrik, kağıttır, online sipariş alınca 7/24 iş geldiğinden boya/kağıt eskimiyor, o yüzden kârı milimumda tutarak sürümden kazanıyorlar. Bibaskı da var, bakabilirsiniz. Kolaylıklar.
Akşam buna bakacağım hocam
Yollasana yollasana ????????????????????????????????????Banada bişey vermiyolla en son çıplak resimlerimi yollayıp sabote edecem o olcek
bazı arkadaşlar kimliklerini açık ediyorEkli dosyayı görüntüle 36922
Şimdilik sadece yarı çıplak fotomu gönderiyorum devamını isteme bırak forumu yasaklamaya internet kullanımını yasaklarlar
Reyes Sins diyorsun yani. Hahahahah ifşa ederim seni bak. Böyle şeyler ayıp ayıp. Hiç yakışmadı bize orjinali lazım. Çakma olmaz orjin lazım.Ekli dosyayı görüntüle 36922
Şimdilik sadece yarı çıplak fotomu gönderiyorum devamını isteme bırak forumu yasaklamaya internet kullanımını yasaklarlar
Şirin Baba bak adam harbi kısa metrajlı bol aksiyonlu film yapımcısı çıkmasın:Reyes Sins diyorsun yani. Hahahahah ifşa ederim seni bak. Böyle şeyler ayıp ayıp. Hiç yakışmadı bize orjinali lazım. Çakma olmaz orjin lazım.